quote:Orjinalden alıntı: King Ozan Offf buna benzer 30 tane konu açlıdı yaa daha yeni gelmişsin zaten post kasmaa kardeş burası post kasmada ısınma yeri burdan doğuyo her fake
ben bunu tanıyom arkadaşım e-postasından tanıdım o bilmez böyle sitelerde ne yapcanı hemde ilk mesajında post!
quote:Orjinalden alıntı: Yu-Gi-Oh!! ben bunu tanıyom arkadaşım e-postasından tanıdım o bilmez böyle sitelerde ne yapcanı hemde ilk mesajında post! mesaj:Post
quote:Orjinalden alıntı: King Ozan Offf buna benzer 30 tane konu açlıdı yaa daha yeni gelmişsin zaten post kasmaa bırakta ilk postunu kassın
bırakta kassın ama inş. senin gibi kasmaz amin quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: King Ozan Offf buna benzer 30 tane konu açlıdı yaa daha yeni gelmişsin zaten post kasmaa bırakta ilk postunu kassın
quote:Orjinalden alıntı: Yu-Gi-Oh!! ben bunu tanıyom arkadaşım e-postasından tanıdım o bilmez böyle sitelerde ne yapcanı hemde ilk mesajında post! senin ilk mesajın neydi? elmamı?
quote:Orjinalden alıntı: Jungle Boogie quote:Orjinalden alıntı: Yu-Gi-Oh!! ben bunu tanıyom arkadaşım e-postasından tanıdım o bilmez böyle sitelerde ne yapcanı hemde ilk mesajında post! senin ilk mesajın neydi? elmamı? banamıııı?
quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:Orjinalden alıntı: Jungle Boogie quote:Orjinalden alıntı: Yu-Gi-Oh!! ben bunu tanıyom arkadaşım e-postasından tanıdım o bilmez böyle sitelerde ne yapcanı hemde ilk mesajında post! senin ilk mesajın neydi? elmamı? banamıııı? kardeşim niye herşeye yırtık dondan fırlar gibi atlıyon?