Şimdi Ara

Kart girişli hd uydu alıcısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi içine d-smart kart takabileceğim hd uydu alıcısı arıyorum.

Fiyat olarak 100-200 tl aralığında varsa mükemmel olur.

Kanal geçişleri hızlı olması önemli.

(Takacağım d-smart kart ilk abonelere verilen kartlardan olduğu için yalnızca belirli kanalları izlemek için kullanılacaktır. Onun dışında tamamen uydu alıcısının aldığı kanallar izlenecektir.)

Fiyat aralığı çok düşük gelen arkadaşlar için memnun kaldığınız, önereceğiniz 200 tl üzeri uydu alıcıları da yazabilirsiniz.

İlgi gösterip cevap atacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.

Ekleme: Hız konusunda karşılaştırma açısından şu anda kullandığım uydu alıcısı d-smart ın ilk verdiği standart uydu alıcısıdır. Bu hızda ya da bundan hızlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Wangler -- 19 Şubat 2015; 16:08:06 >

• D smart kartlar eslesmeli oldugu icin alacagin kart girisli uydu alicisi karti algilamaz karti da yakabilir...
    Yani kart ile uydu alicisinin eslesmis olmasi gerekli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj atan arkadaşa ve buradan cevap yazan kutay2455 e teşekkür ederim. Kart girişi olmayan hd bir uydu alıcı almaya karar verdim. 2 cihaz aynı anda tv ye bağlı çalışacak ve daha uygun fiyata halletmiş olacağım gibi geliyor.
  • atlanta hd box
  • The Wangler kullanıcısına yanıt
    Elindeki Dsmart uyumlu cihaz anladığım kadarı ile SD.
    Dsmartın şifreli HD yayınlarını nasıl alacaksın?
    Benim Dsmart kart samsung televizyonda kullanmıştım. Daha sonra taktığım Goldmaster 1090 sorun yaşamadım.
    Sen yinede Dsmarta sor.
    Çok eski bir kartsa belki HD yayınlarını çözmeyebilir.
    Kartların plusu var plus plusu var. Müşteri kaybedecek değiller ya Yenisini verirler.
  • mini hd kart girşli uydu alıcı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.