Şimdi Ara

kart-modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baya cahilim gördüğünüz gibi, uydu alacağım ve tüm özellikleri aynı olan biri kartlı biri modüllü iki hiremco uydu arasında 35-40 tl gibi bir fark var. şu an için kart modül falan kullanmayacağım ama ilerde belki bir dsmart belki bir digitürk alırım diye bakıyorum. yeni uydu almaktansa onların kart ya da modüllerini direk kullanırım dedim. şimdi bunlar için kart mı modül mü destekli almam lazım? ya da hem kart hem modül şeklinde satılıyor mu bu yayınlar? kısaca aydınlatırsanız sevinirim. adult yayınlar için kartlar olduğunu duymuştum, ama onlarla işim yok. kısaca kartlı model daha ucuz, dsmartı ya da digitürkü kart olarak alabiliyor muyum? modül şart mı?

• senin işini hiremco fx turbo hd 2 görür dostum
  • ben de hiremco turbo hd2 cihaz var. dsmart modül de aldım. sorunsuz çalışıyor. gayet yeterli bir cihaz.. turbo hd 2 öneririm size..
  • hd2 de çalışacağını biliyorum; modülsüz, sadece kartlı olan model daha ucuz ve bu model işimi görür mü acaba?
  • uyduyu modüllü almanı tavsiye ederim... d-smart modülle ilerde istersen seyredebilirsin fakat digitürkte böyle bir durum yok. digitürkte modül olayı yok. illa ki digitürkün verdiği cihazı kullancaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix modul Conax kartı okurmu
    13 yıl önce açıldı
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.