Şimdi Ara

'Kart Seçimi Yardım Öneri' Başlıkları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burayı ne zaman açsam en az 4-5 tane "kart seçimi yardım" başlığı görüyorum.
    Farklı bütçeler için tavsiyelerin olduğu sabit bir başlık olsada kurtulsak şu "kart seçimi yardım" başlıklarından.
    Kartlardan "iyi anlayan" birisi böyle bir başlık açsa kilitlenip sabitlense tadından yenmez.
    Sabitlenip kilitlenmeli ki, yine her kafadan bi ses çıkmasın, kimse marka fanatizmi yapmasın.

• e güzel kardeşim hergün yeni bir kart, yeni bir teknoloji çıkıyor,
    kim nasıl başetsin bununla bence burada görev üyelere düşüyor,
    topic açmadan önce - arama yapmalarına bile gerek yok - sağa sola bakınsalar yeter...

• o da doğru gerçi
    10'ar dakika arayla üç topic açılmış başlıkları bile aynı.
    Ana sayfaya baksa görecek.
    Sabit bi topic açsan ona da bakmadan okumadan direk yazar milleti...
  • Ekran kartı bölümünün sürekli güncellenecek bir üst konuya ihtiyacı var, varmı gönüllü
  • geçtiğimiz yıl, sistem tavsiyeleri topicleri için 2 farklı üst konu yapıldı,
    buna rağmen açılan konular modlar tarafından kilitlendi uzun süre ama başedemediler,
    en sonunda bu foruma SİSTEM TAVSİYELERİ adı altında yeni bir altforum eklediler,
    bunun da sonucu farklı olmaz, benden uyarması...

ekleme: bakın mesela, PSU konusunda çok güzel bir üst konu var ama hala PS tavsiyesi isteniyor,
    ya da Kasa konusunda çok güzel başka bir konu var durum yine aynı, kusura bakmayın ama sizinki gereksiz bir istek olacak,
    önce kafalar değişmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 31 Temmuz 2007; 14:14:59 >
  • Bu konuda çok haklısın fakat yine de ekran kartı forumunun yükünü biraz azaltmak için üst konu olması iyi olabilir. Bazı kullanıcılar başlık açmadan üst konuyu araştırıp karar verebilir.

Üst konuyu açan arkadaşa özel mesaj yolu ile tavsiye istekleri olur, mesaj sayısı ne kadar azalırsa bilgiye o kadar kolay ulaşılır.

TRQX pes etmek yok, savaşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Bu konuda çok haklısın fakat yine de ekran kartı forumunun yükünü biraz azaltmak için üst konu olması iyi olabilir. Bazı kullanıcılar başlık açmadan üst konuyu araştırıp karar verebilir.

Üst konuyu açan arkadaşa özel mesaj yolu ile tavsiye istekleri olur, mesaj sayısı ne kadar azalırsa bilgiye o kadar kolay ulaşılır.

Sen William Wallace'ı çağır o güzel savaşır
    Şaka bir yana moderatörlük yaptığım onca sitede bile üst konunun altına birebir aynı konuyu açan adamlar vardı,
    ben her türlü sizi desteklerim ama hayal kırıklığına uğramayın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 31 Temmuz 2007; 14:23:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör seçimi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Seçim konusunda yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Bu konuda çok haklısın fakat yine de ekran kartı forumunun yükünü biraz azaltmak için üst konu olması iyi olabilir. Bazı kullanıcılar başlık açmadan üst konuyu araştırıp karar verebilir.

Sen William Wallace'ı çağır o güzel savaşır
    Şaka bir yana moderatörlük yaptığım onca sitede bile üst konunun altına birebir aynı konuyu açan adamlar vardı,

Hocam haklısın ama en azından tekrar öyle bi başlık açan adama "ahada şu linke bak" denir bir tek cevap yazılır, bi zaman sonra kaybolur gider aşağılarda.
    Bu şekilde yaparsak onlara cevap geldikçe hep üstlerde kalıyolar.
    Bak şimdi catalyst 7.8 var milletin haberinin olması gereken takip etmesi gereken, ama böyle gereksiz başlıklar yüzünden kayboldu gitti aşağılarda.

• quote:

Hocam haklısın ama en azından tekrar öyle bi başlık açan adama "ahada şu linke bak" denir bir tek cevap yazılır, bi zaman sonra kaybolur gider aşağılarda.

Haklısın.

quote:

Herşey forum için
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

1950 vs 8600 lerden kusucam bende az kaldı :) ama insanlar da haklı cok para verecekler kendilerine özel bir cevap istiyorlar bir de o durum var.

• Her bütçe için fiyat aralığı ile ekran kartı tavsiyesi yazılabilir. Pasif soğutmalı ekran kartları için ayrı bir sıralama yapılabilir. Ayrıca hız aşırtma için öneriler yazılabilir. Birçok ihtiyacı karşılayan bir yazı yazılırsa konu başlığı azalır, forum rahatlar. Ayrıca ekran kartı forumunda hiçbir şey takip edemiyorum, üyelerin en çok rağbet ettiği konu başlığı ekran kartları.
  • aslında güzel olur. ama bizim millet forumu taramadan konu açtığı için pek bir
    yararı olmaz diye tahmin ediyorum.
    ama denemekte fayda var tabi.
  • quote:

ama denemekte fayda var tabi.

Kesinlikle!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.