Şimdi Ara

Kart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve fiyat olarak da maksimum 200 tl düşünüyorum. sistem özellikleri:
    işlemci: Amd phenom 9650 quad core
    ram: 2 gb ddr2 800
    anakart: Biostar ta780g m2+
    power: High Power 350W

21,5" full hd monitörde yüksek çözünürlüklü filmler izlemek ve düşük kalitede oyun falan oynamak için yeterli olacak bir kart tavsiyesi istiyorum. teşekkürler.

• Şimdi 200 liraya alınacak en iyi kart 5770 CuCore olur.Fakat 280-290 liraya 6850 var,çok daha iyi olur.Fakat 350W PSU ile çalışmaz.
    Ve önerim 2GB rami 4GB yapmanızdır,eğer şuan tek 2GB varsa,yanında bir tane daha 2GB alırsanız iyi olur.
  • 5770 sizin için yeterli olacaktır oyunlarıda orta ayarda oynarsınız problem olmaz
  • ben de 5770 düşünüyorum zaten. hem psu almak zorunda da kalmam. şu an onboard hd3200 paylaşımlı kartı kullanıyorum. 5770 beni 2-3 gömlek üste taşır diye düşünüyorum. 4 ram slotu var o yüzden yükseltmekte problem olmaz. onun da bir çaresine bakacağım. önerileriniz için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum psu high power 350 watt yani kaliteli birşey 12 v kanalına bakmak lazım 5700 çalıştıran kart 6850 hayde hayde çalıştırır aralarında sadece 19 watt gibi komik bir rakam var fan sökersin olup biter. kanıtı
    Radeon HD 5770 108 Watts
    Radeon HD 6850 127 Watts

linkim:http://www.hwcompare.com/5917/radeon-hd-5770-vs-radeon-hd-6850/

ama parma yetmez diyorsan 5770 süper karttır ama bence bekle ve 6850 al ben 6850 ucuzlasın +psu ile alacam ortalama 400 tl bir nakite ihtiyacımız var günümüzün indirimli fiyatı ile belki bu 7000 HD serisini bekliyorum aslında bence şuan ekranakrtı almak pek mantıklı değil çünkü 7000 serisi ile fiyatlar çok düşebilirde çok artabilirde şuan ne olacağını bence kimse bilmiyor eğer nvidia kepler geçikirse vay halimize
  • aslına bakarsan 5770 de bütçemi aşıyor. ikinci elini almak istiyorum ama bu sefer de taksitle ödeyemeyeceğimden sıkıntıya giriyorum. zaten oyun manyağı değilim üst düzey şeyler de aramıyorum. advantage a taksit yapan gittigidiyor tarzı bir site var mı?
  • vatan var ama advatage yapıyormu bilmiyorum world taksiti çok yapıyor
  • sıfır alırsam vatandan alırım da ikinci el için dediydim
  • sanal pazar var oraya bakabilirsin

forumun 2.el bölümündede olması lazım ordanda araştırabilirsin
  • Tekno fiyattanda bakabilirsin
    1. El için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GromLenn XL -- 18 Ocak 2012; 11:27:18 >
  • yardımlarınız için teşekkürler yakında alırım inşallah hayırlı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.