Şimdi Ara

KARTAL mı TOROS mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
41.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 senedir aynı torosu kullanıyoruz,bu 16 seneyi toros değil kartal ile geçirmeye 3 tane sıfır kartal zor yeterdi.Mevzu hor kullanım ise kartal ve benzerleri torosun yanında dansöz kalır sadece
  • Bence Toros. Bu iki arabadan birini düşünen arkadaşın kriteri konfor değil yük taşıma ve sağlamlık. Toros Kartal'a göre daha sağlamdır, ağır yükle bozuk-çukurlu yollara daha dayanıklıdır. Yük çekmek için alınacak aracın en önemli kriteri sağlamlık olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan Aras

16 senedir aynı torosu kullanıyoruz,bu 16 seneyi toros değil kartal ile geçirmeye 3 tane sıfır kartal zor yeterdi.Mevzu hor kullanım ise kartal ve benzerleri torosun yanında dansöz kalır sadece

Anca bu kadar anlatılır zatæn
  • taşrada ve stabilize yolda kullanacağını söylüyorsun cevabını da bilmen gerekir tabikide toros
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Bence Toros. Bu iki arabadan birini düşünen arkadaşın kriteri konfor değil yük taşıma ve sağlamlık. Toros Kartal'a göre daha sağlamdır, ağır yükle bozuk-çukurlu yollara daha dayanıklıdır. Yük çekmek için alınacak aracın en önemli kriteri sağlamlık olmalı.

bencede toros bozuk yollara birebirdir. çok sağlamdır. kolay kolay masraf çıkarmaz. parçaları çok ucuzdur. tamam konfor bişey yoktur. 70 model reno 12 ne ise 2000 model toros ta odur ama sağlamlık dayanıklılık ucuz parça konularında hep önde gelir. kartal biraz daha konforludur bozuk yollara gelmez alt takımlar çabuk masraf çıkarır. sonuç olarak bozuk yolda toros asfaltta kartal iyidir.

• Köy İçin Bağ Bahçe İçin Diyorsan Kesinlikle TOROS
  • Sağlamlık ve düz duvara tırmanmak istiyorsan Toros,biraz konfor ve rahatlık istiyorum dersen Kartal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde
    Sattığıma çok pişmanım, çok!

Abi şimdi de cillop gibi araban var niye üzülüyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde
    Sattığıma çok pişmanım, çok!

Abi şimdi de cillop gibi araban var niye üzülüyorsun ?

Sattığının aynısını getirsek passatla birebir takas edecek nerdeyse
  • kartal diyorum torosun çok kötü görünümü var.artık torosmu kaldı ortalıkta ama kartal hala her yerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

kartal diyorum torosun çok kötü görünümü var.artık torosmu kaldı ortalıkta ama kartal hala her yerde var

Hiç İstanbuldan dışarıya çıktın mı?
  • Toros al kafan rahat olsun
  • toros daha sağlam bence ve sert kullanım olarak,2000 modelini kullanmıştım.kartal ise daha yumuşak kullanımı olan daha çabuk dökülen ve yedek parçası daha ucuz dur.karar sizin
  • quote:

quote:

kartal diyorum torosun çok kötü görünümü var.artık torosmu kaldı ortalıkta ama kartal hala her yerde var

üniv. dışında ank.da yaşıyorum.ankda da yok bitliste de karsta da yoktur bence
  • quote:

quote:

quote:

üniv. dışında ank.da yaşıyorum.ankda da yok bitliste de karsta da yoktur bence
    Adanayı bir dolaş bakalım varmı yokmu görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cEm-87 -- 10 Temmuz 2009; 11:28:59 >

• Torosun reklamı
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1030103246289&ref=mf

Toros sadece bu işler için üretilmiş gibi geliyor bana bizim köyde toros vazgeçilmezdir.
    Toprak yolda hızlı gitsen bile torosa bişey olmaz ama kartal dağılabilir.

İlerde temiz beyaz bir toros alma hayalim var.Türk sanat müziği ve türk halk müziği kasetlerimi alıp
    toprak yollarda gezicem

• kartal...

herne kadar toros kadar sağlam olmasada yinede kartal diyorum.. hiç olmassa renodan rahat ve kazık gibi değil
  • bnm de gönlümde kartal slx var ama sadece ben kullanıcak olsam kesinlikle slx alırım fakat arabayı günde 10 dan fazla farklı kişi kullanacağı için seçimimiz torostan yana olacak gibi görünüyor
  • kardeş sana başka bir alternatif daha söylüyorum tabi karar yine senin.
    LADA 2104
    kartal ve toros' a göre çok daha sğlam otomobildir. sovyet zamanı üretilen bu ladalar kısacası tank gibidir.
    motoru 1.5cc 8valve 77hp@108nm tork sunmaktadır.
    buna bir tüp takarsan senelerce binebilirsin.
     KARTAL mı TOROS mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 10 Temmuz 2009; 13:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafag26

Torosun reklamı
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1030103246289&ref=mf

Toros sadece bu işler için üretilmiş gibi geliyor bana bizim köyde toros vazgeçilmezdir.
    Toprak yolda hızlı gitsen bile torosa bişey olmaz ama kartal dağılabilir.

İlerde temiz beyaz bir toros alma hayalim var.Türk sanat müziği ve türk halk müziği kasetlerimi alıp
    toprak yollarda gezicem

reklamı görünce "sen neymişsin be abi" dedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.