Şimdi Ara

KARTAL mı TOROS mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
42.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jagler_78

kartal...

herne kadar toros kadar sağlam olmasada yinede kartal diyorum.. hiç olmassa renodan rahat ve kazık gibi değil

1 de kaldırdığınızda paspallıktan acaba 2 demi unuttum endişesiyle vitesi kontrol ettiren,
    fazla yakmasın diye pedala basılamayan bi arabada nası rahat olunacak? yüklü halde depo delik heralde diye düşündürebilir.

evet koltuk, iç mekan bi nebze iyidir kartal. ama öyle dağlar kadar bi fark yok bırakın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 10 Temmuz 2009; 14:12:22 >
  • Toros al. Eğer sabanın varsa arabanın arkasına takıp bağını bahçeni bile sürer çapalarsın.:)))

Şaka bir yana ben öyle sağlam araba bilmiyorum. Birde volvo varmış ama onu şırnağın köylerinde henüz test etmediler. Toroslar yıllardır öksürüp hapşırmadan köylerde amme hizmeti veriyor. Keşke Yerli malı öyle bir arabamız olsa.
  • Lada'yla veya Kartalla Torosu asla kıyaslamam.. Dediğin gibi hor kullanılıcaksa dağda bayırda gidicekse araba kesinlikle Torosu öneririm.. Birçok inşaat şirketi inşaat alanında bir yerden bir yere gitmek icin Toros u tercih eder .
  • Toros daha mantıklı bir seçim olacaktır. Basit ve sorunsuz bir araç...
  • Torosun tozlu yollar için daha avantajlı olduğunu duymuştum motor açısından
  • toros al.tarla bile sürersin şerefsizim
  • wala bütün köyleri dolaş derim sana o zmn anlarsın hangisini alcağını. Tamam kabul toros donanım olarak odun diye tabir edilebilir ama motor dedinmi tektir yük için dağ bayır için. Hiç düşünme zaten keyfi almıcakmışsın yük için olduğundan uraşma fazla. Kuzenimde var 77 reno toros bile değil 3 tane buzdolabı ıvır zıvır köylere gidiyolar banamısın demiyo.
  • 1985 Renault Toros reklamının da dediği gibi... :
    "Reno 12 Toros 5 vitesiyle; Yıllara da, Yollara da meydan okur."
  •  KARTAL mı TOROS mu ? sağlamlık budur ya toros
  • Toros Vs. Tofaş

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Transporter67

Toros Vs. Tofaş

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

KARTAL mı TOROS mu ?

ikisi de nakavt...
    kazanan AZRAİL

• Torosu bilemem belki içinden sağ çıkan olmuş olabilir ama resimlere göre doğanda bu kazadan sonra yaşayan canlı kalmamıştır...
  • Torosun 20 senede döküldüğü kötü yollarda ve kötü kullanımda Kartal 5 senede hurda olur.
  • kesinlikle toros derim bu konuda torosun yeri farklıdır iç donanım olarak pek bir özelliği yoktur 2000 modellerinde bile ama, yük dedinmi, arazi dedinmi torosun yerini hiç bir araba tutamazb 91 model torosa arabartısız söylüyorum tamı tamına 1 ton yük attım sağ ön koltuğun önüne bile koydum o kadar söyleyim ve 100 km gittim daha uzak olsaydıda sorun olmazdı 1000 km bile giderdi. ama bu konuda kartal sizi kesinlikle üzer.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Koza

Torosun 20 senede döküldüğü kötü yollarda ve kötü kullanımda Kartal 5 senede hurda olur.

aynen katılıyorum torosun 20 senede döküldüğü yolda kartal 5 sene bile sürmez kartal nazik arabadır. ama kullanım pratikliği olarak kartal daha kolaydır ama hiç bir zaman torosun sağlamlığını vermez. ayrıca göstergelerinde renk problemi yoktur. nasıl isterseniz kafanıza göre kullanacağınız bir araçtır.
    yazın ortasında bütün viteslerde gazı köküne kadar basıp 5-6 bin devirden aşağı vites değiştirmiyordum ama harareti asla yarıyı geçmiyordu.

• konfor oalrak bakıyorsan kartal

ama yok konfor aramam dersen torostan sasma bu araba her yola gelir ne kadar yuk bindirirsen bindir banamısın demez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkip

konfor oalrak bakıyorsan kartal

ama yok konfor aramam dersen torostan sasma bu araba her yola gelir ne kadar yuk bindirirsen bindir banamısın demez

adam konfor için kartal alırsa dumur olur.torosa göre konforludur ama nihayetinde kartal.yeni arabalara göre kütük sayılır.toros ise yeni arabalara göre bile sapsağlam dayanıklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

http://www.sahibinden.com/chevrolet_silverado_6_2_lt_dizel_1980_askin_jeep_ten_-61WQQaXQQ15570349WQQpXQQdisplayitem

bu araca dizel kamyonlara uygulanan LPG kitlerinden gerekli

konuya donersek toros tavsiye ederim; kartal kullanmis biri olarak cokta arti konforu oldugu soylenemez. Toros ise ciftcilerin gozdesidir bugun satisa koy 2 gune satilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

+ fabrika çıkışı orjinal LPG sistemi olsa üff üff...

quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

2001 Kartal SLX 1.6 ie Klima + Hidrolik Direksiyon.

Toros 30 yıldır aynı toros o içten kapı açma kolları kalas gibi

nedense o kalas 30 yıldır anadolu semtlerinde yük taşıyor. gıkını çıkartmıyor. benzindeyken kartalın lpglisine yakın tüketim değeri sunuyor.
    Hor kullanıma torostan başkası gelemez. arazide torosun girdiği yere kartalla giremezsin, girersen çıkamazsın.

Ekleme:

İşin ilginç yanı, tamamen bir gösterge paneli - ön konsol faciası olan doğanı kimse eleştirmemiş.

kartal slx in bilinmeyen bir sürü özelliği var ama torosta ne var sanki doğandan çok üstün bi paneli var kütük gibi araba sinyalden başka bişey çalışmaz panelde
    toros vs tofaş içinde yorum yapayım toros orda doğana yandan çaprazlama girmiş.kafa kafaya çarpılsa sonuç aynı olucaktı ama yinede torostaki hasar göz ardı edilecek kadar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 22 Temmuz 2009; 0:09:50 >

• Ne Toros Ne Kartal...
    En iyisi bu abicim al bu arabayı rahat et.Güç dersen güç.Ekonomi dersen ekonomi...Araba sanki hiç yakmıyo.Ama dersen LPG taktıracam oda olur.Taktır LPG yi rahat et...İstediğin yere gider...Al bunu kafan Rahat olsun...

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2169561?MarkaModel=2009-AUDI-R8

abi biraz eğlenelim dedim.Kızmadın İnşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail0625 -- 22 Temmuz 2009; 0:37:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.