Şimdi Ara

KARTAL mı TOROS mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
42.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kartal sağlamlık konusunda torosla bir tutulamaz ama konfor bakımından kartal daha iyidir. sanırım 1,6 ie leri var. ön konsoluda güzel elektirkli cam klima hidrolik direksiyon gibi özelliklerde mevcut. yanlız alacak arkadaş hamal türü işlerde kullanacağını belirtmiş buna göre kartal iyi bir seçim olmaz. 6 milyara 91 model felan bir toros alınır istenilen her iştede kullanılır.

yanlız reno 12 lerde göz ardı edilen bir sorun şudur. reno 12 ler yüke göre yakıtı baya etkiler ve hız konusundada aynı problem vardır 1,4 motor hız ve yük konusundada zorlanacağı için yakıtı artırır. ancak mantıklı kullanılırsa sorun olmaz yol tutuşu zaten iyi değildir o yüzden 90 nı geçmek de iyi değil zaten. yüklü olarakta kullanıldığı zaman iki katı yakıtı artırmaz fark eder ama çok büyük değil. o yüzden fazla sorun olmaz. ben 91-92 toros derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

http://www.sahibinden.com/chevrolet_silverado_6_2_lt_dizel_1980_askin_jeep_ten_-61WQQaXQQ15570349WQQpXQQdisplayitem

bu araca dizel kamyonlara uygulanan LPG kitlerinden gerekli

konuya donersek toros tavsiye ederim; kartal kullanmis biri olarak cokta arti konforu oldugu soylenemez. Toros ise ciftcilerin gozdesidir bugun satisa koy 2 gune satilir.

Ben olsam düşünürdüm böyle bir araç yükse yük taşı en dandik yolda asfalt keyfi verir çukura gir dağa çık yaksın km de 300 lira artık dizel mi olur lpg limi neyse.bunların yakıtıda az değil nede olsa.
    o ilandaki araç 2200 ile 2500kilo arası toros kartal beraber vursun buna isterse en azından :)
    biraz kırsalda yaşasam yakıtı bana uyan bir amerikana binerdim herhalde

• Bu iki araç arasında torosun sağlamlığını bilmeyen yok... Burada amaç sağlamlık ise toros. Ama amaç konfor ise kartal. Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu iki araç arasında torosun sağlamlığını bilmeyen yok... Burada amaç sağlamlık ise toros. Ama amaç konfor ise kartal. Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun...

Size karşı bir eleştirim olacak kusura bakmayın.Daha önce de konuşulan ve eleştirilen bir konudur.Bir konu altına konu içinde defalarca ifade edilen bilgilerin aynısını nerdeyse kelime kelime yazılarak konunun gereksiz mesajlarla kirletilmesi.Eleştirimi bir yönetici olarak normal üyelerden daha da anlayışlı olarak karşılayacağınızı umuyorum.İyi forumlar.
  • toros önden çekişli
    kartal arkadan itişli

yani toros 1-0 önde başlıyor zaten.aracı dağda bayırda kullanıp yük taşıyacaksanız kesinlikle toros
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Koza

quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu iki araç arasında torosun sağlamlığını bilmeyen yok... Burada amaç sağlamlık ise toros. Ama amaç konfor ise kartal. Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun...

Size karşı bir eleştirim olacak kusura bakmayın.Daha önce de konuşulan ve eleştirilen bir konudur.Bir konu altına konu içinde defalarca ifade edilen bilgilerin aynısını nerdeyse kelime kelime yazılarak konunun gereksiz mesajlarla kirletilmesi.Eleştirimi bir yönetici olarak normal üyelerden daha da anlayışlı olarak karşılayacağınızı umuyorum.İyi forumlar.

Özür dilerim ama her iki aracıda kullanmış birisi olarak sadece düşüncemi, tecrübemi belirttim, doğrusu bu şekilde yorum geleceğini tahmin edemedim. Şaşırmadım dersem yalan olur...

• 98 kartal vardı bizde 4 sene boyunca taşımadığı halt kalmadı(fındık,ot bildiğiniz ot, Dikiş makinesi, boru, fayans ) Bir kere yolda kalmadı. Sattığımızda da sapasağlamdı.Geçende arabyı gördük babam durdurdu adamı.(nedenini bende bilmiyorum) Adam dedi allah senden razı olsun araba kız gibi maşallah.Şok oldumAyrcıca konfor bakımından da torostan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiculata-

98 kartal vardı bizde 4 sene boyunca taşımadığı halt kalmadı(fındık,ot bildiğiniz ot, Dikiş makinesi, boru, fayans ) Bir kere yolda kalmadı. Sattığımızda da sapasağlamdı.Geçende arabyı gördük babam durdurdu adamı.(nedenini bende bilmiyorum) Adam dedi allah senden razı olsun araba kız gibi maşallah.Şok oldumAyrcıca konfor bakımından da torostan iyi

Torosla inek taşıdık

Çakıl,kum,ot şu bu bunları saymama bile gerek yok.

Set Hocam estağfrullah Siz kusura bakmayın araçları bizzat kullandığınızı yazmadığınız için doğru değerlendiremedim

• bu iki araç arasında sıkışıp kalınıyor hep. en uygunu zaten yük amaçlı alacağınız için bulunduğunuz bölgede en çok hangisi tutuluyorsa onu alın. zaten keyif amaçlı almayacakmışsınız, satarkende kolay olsun,
  • Toros

Lada vega Sw lerde uygun fiyata ikinci elde bulabilirsin.Hem sağlam hemde full enjeksiyonlu motorlarıyla daha ekonomik ve daha güçlü.Ayrıca yeni model oldukları için toros ve kartal kadar sorun çıkartmaz.
  • kesinlikle toros. lada vegalar çok çabuk dağıtıyor kendini.
  • Mahmut Koza
    seni tebrik ediyorum site üye olduğundan beri yorumlarına rast geldim ve hepsinde sitenin kurallarına sitenin geleneğine yönelik yorumlardı ve türkçemizede büük bir önem veren yorumlardı.yardımcı olmaya yönelik yorumlardı.devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Mahmut Koza
    seni tebrik ediyorum site üye olduğundan beri yorumlarına rast geldim ve hepsinde sitenin kurallarına sitenin geleneğine yönelik yorumlardı ve türkçemizede büük bir önem veren yorumlardı.yardımcı olmaya yönelik yorumlardı.devamını dilerim

Sizin gibi değerli üyelerin izinden gitmeye çalışıyorum,teşekkür ederim
  • Kartala kıyasla Toros, daha az yakıt 9-10 lt LPG benzinde 7_8 ama motor güçsüz. Max hız 135 güvenli hız 80 direksiyon ağır, Toros karoser daha sağlam çabuk çürümez, klasik Toros sıkıntıları platin meksefe arızası 40 TL o kadar. Az masraf Toros konfor kartal. Yol tutuş Toros daha iyi. Bagaj kartal daha büyük. Karda Toros iyi yürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günümüzde kartal alınır mı iş için? İstanbul şehir içi ufak tefek yükler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.