arkadaşlar 91 model kartalım var.lpg fiyatı 2,88 tl den alınca şehir içi kmde 0,45 lira yakıyor.uzun yoldada 0,28 il 0,30 lira arası değişiyor.sizce bu tüketim normalmi.hangi tüpçüye gitsem normal diyor.bide tüp beyninin düzeni yokmuş ve karbüratör hava alıomuş bunları değiştirsem tüketim düşermi.bilgisi olan arkadaşlar yardımınız için şimdiden teşekkürler
Şehirdışı 1 LT max 11-12 km olarak hesaplayın. Bilgisayarlı ölçüm yaptırın. Karbüratörün hava alması yakıtı etkiler.
eyvallah cevap için.ama senin 11 km dediğin yeni arabalar için geçerli sanırım.benim kartalda düşse düşse nekadar düşecekki sarfiyat
bizdede 92 kartal var.
1 ay önce falan ölçtüm şehir içi 30- 35 arasındaydı..şu an artmıştır kış geldı
ozaman benimki gerçekten fazla yakıyor.nasıl düşer bu sarfiyat bi yardım edin
bizim motor sıfırlandı gaz sistemi değişti sıfır takıldı.
beyin bizimde bozuktu ozaman baya gaz yakıyordu beyni değiştirdik normale döndü.
istersen beyni değiştirebilirsin belki düşer..ama sadece beyin için 150istiyorlar...tankta biraz eski ise toptan yenilet garanti olsun..400e yaptılar.şimdi sorun kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: burakmert9
eyvallah cevap için.ama senin 11 km dediğin yeni arabalar için geçerli sanırım.benim kartalda düşse düşse nekadar düşecekki sarfiyat
Yeni arabalar için değil. Bende Broadway RN vardı 1 LT gaz ile yazın 13.5 km şehirdışı yapıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme