Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupa ve kupada iki kanatıda kırık kartalın
  • Japon yapıştırıcısı işi çözdü :D

akşam foto koyayım
  • Bende geçicem bugün kartalcelle 90 dk. tarifeden alıcam 12 tl olan faturalı bakalım nasıl inş. kalitelidir aveaya fazla güvenmiyorum int. hızı olsun,telefon çekme oranı ama beşiktaşk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: papi40

avrupa ve kupada iki kanatıda kırık kartalın

sizin de 1 kanadınız kırıldı dün antalya karşısında. 2.si de kırılır inşallah.

quote:

Bende geçicem bugün kartalcelle 90 dk. tarifeden alıcam 12 tl olan faturalı bakalım nasıl inş. kalitelidir aveaya fazla güvenmiyorum int. hızı olsun,telefon çekme oranı ama beşiktaşk var

dostum çekimi tabiki turkcell kadar iyi değil ama ben edge hızında internet de kullanıyorm. İnternet turkcell kadar iyi, kopma falan yaşamadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

quote:

avrupa ve kupada iki kanatıda kırık kartalın

sizin de 1 kanadınız kırıldı dün antalya karşısında. 2.si de kırılır inşallah.

quote:

Bende geçicem bugün kartalcelle 90 dk. tarifeden alıcam 12 tl olan faturalı bakalım nasıl inş. kalitelidir aveaya fazla güvenmiyorum int. hızı olsun,telefon çekme oranı ama beşiktaşk var

dostum çekimi tabiki turkcell kadar iyi değil ama ben edge hızında internet de kullanıyorm. İnternet turkcell kadar iyi, kopma falan yaşamadım hiç.

Bende edge ile bağlanıcam zaten şehirdışına fazla çıktıgımız yok geçelim bakalım bugün inş. güzeldir 12 tl ye faturalı ucuz geldi bana başka hatlar yapmıyor

• Avea Edge konusunda bence en iyisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Avea Edge konusunda bence en iyisi..

Ben o değil de; 3G konusunda çok şaşırdım Avea'ya. Bu kadar kalite beklemiyordum açıkcası. Turkcell gibi zirt pirt 3g - Edge arasında dolanmıyor. Stabilite süper.

Meger kullanmadan atıp tutuyormuşum. Avea eski kalitesiz Avea değil artık.

Ama galiba Turkcell'e özeniyor. Birçok servis ücretli. Üstelik vodafone ve Turkcell'in ücretsiz sunduğu birçok servis Avea'da ücretli. Su anda en büyük eksiklik bu bence.
  • Evet aveada o durum var. Ücretsiz neredeyse tuşa bile basamayacaksın..

3G konusunda bende sıkıntılı idim ancak sorun Opera Mobile da sanırım , explorer kullanıyorum cepten gayet hızlı..

Ancak yine diyorum çekimi çok kötü. 3G ile full çektiği yer o kadar azki anlatamam. Yinede tek diş ile sorunsuz giriyorum arıtk.

Ancak fena şarj gidiyor 3G de.. Artık edge ile giriyorum ondada sorun yok
  • Demin gittim geçmek istiyorum dedim adam dedi fatura lazım son telefon faturanı veya kredi kartı ekstreni getirmelisin dedi benim önceki hat kontörlüydü kredi kartlarım var ancak onların ekstreside msn adresime geliyor postayla gelmiyor ne yapcam bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Demin gittim geçmek istiyorum dedim adam dedi fatura lazım son telefon faturanı veya kredi kartı ekstreni getirmelisin dedi benim önceki hat kontörlüydü kredi kartlarım var ancak onların ekstreside msn adresime geliyor postayla gelmiyor ne yapcam bilemedim

Nasıl yahu
    Ben dün geçtim benimde hazır kart vardı, sadece kimlik fotokopisi ve bi imza attım
    Kartalcell sim kartı ücretsiz alıp çıktım, 6 güne kadar aktive olacak; bence senin bayide bir problem var anladığım

• quote:

Demin gittim geçmek istiyorum dedim adam dedi fatura lazım son telefon faturanı veya kredi kartı ekstreni getirmelisin dedi benim önceki hat kontörlüydü kredi kartlarım var ancak onların ekstreside msn adresime geliyor postayla gelmiyor ne yapcam bilemedim

mail adresine geliyorsa sorun değil ki dostum. çıktısını al ver. eğer tüm ekstrelerini de mail adresinden sildiysen kredi kartının internet bankacılığına gir ordan ekstrenin çıktısını al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 11 Şubat 2010; 15:29:28 >
  • yok mail adresimde duruyorlar printer olsa güzel olurdu acaba ordaki adama flash bellek ile götürsem onlar çıktısını alırmı?Ben faturalıyı seçtiğim için heralde ondan istiyorlar
  • tabi ki alırlar çıktısını onlar da para kazanacak sonunda bu işten. koş hemen, sen kazan beşiktaş kazansın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 11 Şubat 2010; 15:33:04 >
  • tamam o zaman kaydedip gidiyim inş. alırlar valla 15 dk. yürüyorum çok uzak yerde
  • bjk tv gibi sanal operatörünüzde kapanır yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 11 Şubat 2010; 15:56:59 >
  • quote:

bjk tv gibi sanal operatörünüzde kapanır yakında

Beşiktaş Tv çok yakın zamanda yeniden açılacak..
  • bugün garanti bankasına gittim beşiktaş kredi kartı alayım dedim demezler mi beşiktaşın kredi kartı yok fenerbahçe ve galatasarayın var yuh dedim nasıl olmaz niye yok acaba
  • quote:

bugün garanti bankasına gittim beşiktaş kredi kartı alayım dedim demezler mi beşiktaşın kredi kartı yok fenerbahçe ve galatasarayın var yuh dedim nasıl olmaz niye yok acaba

Vakıfbank'a gideceksin o halde ;)
  • Tamamen strateji bu..

İsterse bi günde anlaşırlar..

sadece vakıfta var..

gayette güzel..
  • quote:

bjk tv gibi sanal operatörünüzde kapanır yakında

herkesin izleyebildiği tek kanal da FB tv ama kabloluda bile var

onu bunu bilmem tüm avea beşiktaşlı olsa demirörenin açığını kapayamaz o bulur gene 8 milyon euroluk tabata

edit:imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 11 Şubat 2010; 17:37:06 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.