Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: papi40

bjk tv gibi sanal operatörünüzde kapanır yakında

herkesin izleyebildiği tek kanal da FB tv ama kabloluda bile var

onu bunu bilmem tüm avea beşiktaşlı olsa demirörenin açığını kapayamaz o bulur gene 8 milyon euroluk tabata

edit:imla...

Yorumlar süperGarantinin taraftar kartları çok güzel değişik vakıfbankın takım bayraklarını koymuşlar.Ah garantiye geldiği an alacam gittim demin gene numara taşımaya adamların pcde kasa yokmuş dolayısıyla usb girişi yok yarın gidip bir yerde çıktı alıcam

• Benim anlamadığım senin hat kontörlü değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

Benim anlamadığım senin hat kontörlü değil mi?

benim mi?Benim kontörlüydü vodafonedayken şimdi faturalı istiyorum ayda 12 tl 90 dk. 8 tl yede int. paketi alırım 100 kontör fiyatına hem int. girerim hemde konusurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Benim anlamadığım senin hat kontörlü değil mi?

benim mi?Benim kontörlüydü vodafonedayken şimdi faturalı istiyorum ayda 12 tl 90 dk. 8 tl yede int. paketi alırım 100 kontör fiyatına hem int. girerim hemde konusurum

Anladım, hayırlı olsun simdiden bende dun tasıdım kartalcelle bakalım nasıl olacak :)
  • y.d gidince alacaktık olmadı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

y.d gidince alacaktık olmadı ..

Seçim yapıldı. Sonuca saygılı olmalıyız.

Evet; Demirören yetersiz.

Çok iyi bir BJK lı ama yönetimi zayıf.

Alternatif çıktı ama FİİLEN yeterli değildi, Sn Aksu'yu da kutluyoruz.

AMA... AMASI O KADAR ÇOK Kİ..

Demirören'e kızmayın. Bence suçlu adam gibi bütün camianın üzerinde anlaşacagı ve hayır diyemeyeceği bir büyüğü aday çıkaramayan BEŞİKTAŞ camiasıdır.

Kulübün hali ortada ama aday olan sadece iktidar destekli olduğu iddaa edilen Aksu var. Zaten kongre üyelerini de korkutan bu oldu. Hatta oyunu Aksu'ya verenler bile, acaba dedi.. hata mı yapıyorum dedi.. Koskoca Beşiktaş; Atamızın kulübü Beşiktaş, iktidarın oyuncagı mı olacak acaba diye düşündü durdu.

Eski üyeler dahi içleri kan ağlayarak Demirören'e vermişler oylarını. Zaten tüm sandıklarda da üstündü Demirören. Bu Beşiktaş tarihinde ilk..

Suçlular, ilk olarak Seba'ya saygısızlık ederek ...iktirle yollayan başta ÇARŞI ve ona uyan Beşiktaş taraftarıdır.

İkinci olarak efsane başkanın desteklediği aday yerine başka adayı seçen KONGREDİR. Beşiktaş çizgisinden sapmıştır.

Son olarakta CAMİAdır. Bütün camianın kabul edeceği bir duayen çıkaramamıştır.

Neyse olan olmuş, olumlu bakarsak eğer Seba geleneğinden gelen kişiler var yönetimde. Belki efsane başkanın etkisi olur yönetimde..

EN BÜYÜK BJK, haydi takımı desteklemeye....

Hattımız dahi Kartalcell olsun.

KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN..

• Murat Aksuyu zerre kadar bende sevmiyorum ancak Demirören hiç bir zaman olmadğı kadar iyi bir yönetimle gelmesindeki tek neden Aksunun adaylığını koymasıdır. Bundan dolayı kendisine her zaman için teşekkürü borç bileceğim.

Turgay Cinerler, Nevzat Demirler, Tuncay Özilhan yad Rahmi Koç gibi maçlara gelip show yapmasını bilen MİLYARDER Beşiktaşılılar Şu Demiröreni oradan indiremedilerse yazıklar olsun..

Beşiktaş tarihinin en kötü yönetilen belkide 3-5 senesini yaşadık bundan önce. Malesef yönetim kadrosu hiç olmaması gerektiği kadar kötüydü.Ancak bu sene öyle değil

Serdar Adalı
    Mübariz Mansimovun Ceosu Aytaç
    Yıldıırm Demirören

gibi 3 tane multi trilyoner adam Beşiktaş yönetiminde. Daha bugünden Mansimovun Beşiktaşa kimi hediye edeceği, hangi yıldızları sene sonu tek başına kadroya katacağı konuşulurken

Şu takıma biraz destek olun..

Evet Demirören kötü başkandı ancak bu yönetim bir şansı daha hak ediyor bu kadrosu ile..

Ben KARTALCELL Logolu sim kartımı taşımaktanda
    Onun kutusunu Bilgisayarım masasına koymaktanda
    Verdiği kartalı işyerimde en güzel yere koymaktanda

mutluyum gururluyum..

Hükümeti sevmiyorum ama ülkemi seviyorum
    Demiröreni sevmeyebilirsin ama Beşiktaş başkadır..

Hiç konuşmadığım halde faturalı hattıma para verirken elim hiç acımadan gidiyor valla. Ne kadarı aveanın bilmem ama benim için sorun değil..

Büyümek için artık taraftar olarak elimizi cebimize atalım.

Senede bir maç yerine, paraları Vodafone yada Turkcelle verene kadar Kartalcelle verelim..

Ve taraftar hatlarındaki en güzel sloganı içimizde hissedelim..

NE UCUZLUĞUNDAN NE ÇEKİM KALİTESİNDEN NEDE ÇEVREMİZDE OLMASINDAN DOLAYI KARTALCELL

TEK SEBEBİ VAR

"KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN"

• bende geçmeyi düşünüyorumda kampanya 28 inde bitiyormuş uzarmı volkan kardeş
  • Bana sadece bir takımın taraftarına yönelik operatör kurmak pek mantıklı gelmiyor. Tüm Türkiyeye hitap etmek varken belli bir gruba yönelmek neden? Ben şimdi GS liyim, Kartalcell bana beleş 10 saatde verse ismi nedeniyle kartalcell kullanmam örneğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69
    bende geçmeyi düşünüyorumda kampanya 28 inde bitiyormuş uzarmı volkan kardeş

Uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Bana sadece bir takımın taraftarına yönelik operatör kurmak pek mantıklı gelmiyor. Tüm Türkiyeye hitap etmek varken belli bir gruba yönelmek neden? Ben şimdi GS liyim, Kartalcell bana beleş 10 saatde verse ismi nedeniyle kartalcell kullanmam örneğin.

Ben aynı fikirde değilim, 10 saat bedava konuşma verilirse tamam belki takımın taraftarı olmayabilir ama hiç kimse bu tarifeye hayır da demez.
    Neticede de istisnalar kaideyi bozmaz
  • quote:

quote:

Bana sadece bir takımın taraftarına yönelik operatör kurmak pek mantıklı gelmiyor. Tüm Türkiyeye hitap etmek varken belli bir gruba yönelmek neden? Ben şimdi GS liyim, Kartalcell bana beleş 10 saatde verse ismi nedeniyle kartalcell kullanmam örneğin.

Ben aynı fikirde değilim, 10 saat bedava konuşma verilirse tamam belki takımın taraftarı olmayabilir ama hiç kimse bu tarifeye hayır da demez.

Gruba yönelme yokki sonuçda hepsi aveanın malı hepsinin tarifesi aynı hangi takımlıysan onu seçer takımını kazandırırsın.Avea tüm Türiye ye hitap ediyor bunuda daha çok abone çekmek için yapıyor kartalcell olmasa avea ya hayatta geçmezdim vodafone çok güzeldi.

• quote:

quote:

Tüm taraftar hatlarında aynı tarifeler var. Sadece isimler değişik.

• Şimdi ben GScell deyim diyelim, kartalcell i yada herangi bir avea yı aynı operatörmüş gibi mi arıyorum?
  • quote:

Şimdi ben GScell deyim diyelim, kartalcell i yada herangi bir avea yı aynı operatörmüş gibi mi arıyorum?

evet aynı operatör gibi oluyor ancak mesela kartalcelli birini ararsan baya bir ucuz oluyor tarfeler var hangisini sana uygunsa onu seç
  • Nasıl aynı operatör gibi yahu..

Öyle bişey yok..
  • quote:

Şimdi ben GScell deyim diyelim, kartalcell i yada herangi bir avea yı aynı operatörmüş gibi mi arıyorum?

tüm taraftar hatlarının altyapısı AVEA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

tüm taraftar hatlarının altyapısı AVEA.

aynı zamanda gsmobiledaki tarifene de bağlı nereyi kaç kontore arayacağın. bunun için de kullanacağın taraftar hattının web sitesine bir bak.
  • http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_10numara_kaptan.aspx

E farklıymış aynı diyordunuz. Avea diye ayrı ücretlendiriyor bu melet

GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife’lileri 2 kontör / dk.
    Diğer operatör 3 kontör / dk.
    Avea 3 kontör / dk.
    Ev/ İş 3 kontör / dk.
    SMS 2 kontör

Her neyse bu takım operatörlerinden her türlü zararlı çıkarım ben en güzeli uzak durim

• Sonunda geçtim kartalcell e bakalım ne zaman açılcak kontörlüye geçtim çıktı alıcağım hiçbir yer bulamadım int. kafelerde uzakdı dedim kontörlü yapın uğrasamıcam 4 ay kullanıcam 1000 dakika hediyeyi sonra faturalıya geçicem

Yukardaki tarife baya kazıkmıs ben 2 kupa 1 takıma geçtim her yöne 2 dk. 1 kontör baya uygun sen en kazık tarifeyi yazmıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 12 Şubat 2010; 17:01:23 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.