Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam keşke 3g olsa bedki telefoon blackberry 8300 3g yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001
    Hocam keşke 3g olsa bedki telefoon blackberry 8300 3g yok

Olsun. Sonuçta sadece 100 mb internet kısmını kullanacak olsan dahi; 40 kontöre almış oluyorsun 100 mb interneti.
  • Seç izleyi neredn nasıl izliyoz ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001
    Hocam keşke 3g olsa bedki telefoon blackberry 8300 3g yok

Olsun. Sonuçta sadece 100 mb internet kısmını kullanacak olsan dahi; 40 kontöre almış oluyorsun 100 mb interneti.

öyle olursa güzelmiş o zaman iptal ediyim benim paketi 1 ay sonra bundan alırım sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Seç izleyi neredn nasıl izliyoz ya :D

Galiba online işlemler menüsünde bununla ilgili bir bilgi vardı. (sanırım bidunya kismindaydi. Tam net hatırlamıyorum)
  • Ben yaklaşık 2 gündür Avea ile 3G DEN Yararlanmıyorum

Ne varsa Edge de var.
  • 3g ayarları nasıl oluyor, Turkcell sonrası acayip yabancı geldi :))
    Ücretli mi ? Bi el atsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter
    3g ayarları nasıl oluyor, Turkcell sonrası acayip yabancı geldi :))
    Ücretli mi ? Bi el atsanız

3g yazıp bir yere yolluyordun ama hatırlamıyorum. Avea nin sitesine bak.
  • http://www.avea.com.tr/3g/

Siteyi bir incele witter.
  • Konusuyorsak aşkımızdan

• Beşiktaş'ın "Konuşuyorsak Aşkımızdan" sloganı ile 13 Ekim 2009 tarihinde hayata geçen KARTALCELL projesi, 70 bin aboneye ulaştı. Siyahbeyazlılar, ilk dört aylık satış oranlarında ezeli rakipleri Fenercell, GSMobile ve Trabzoncell'i geride bırakma başarısını gösterdi. Kulüp, KARTALCELL'e gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarına resmi siteden teşekkür etti.
  • Kartalcell in abone sayısı artışı için hediye bilet uygulaması gibi kampnayalarla hattı desteklemesi lazım..

Şu an hattımın Aveadan bir farkı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Beşiktaş'ın "Konuşuyorsak Aşkımızdan" sloganı ile 13 Ekim 2009 tarihinde hayata geçen KARTALCELL projesi, 70 bin aboneye ulaştı. Siyahbeyazlılar, ilk dört aylık satış oranlarında ezeli rakipleri Fenercell, GSMobile ve Trabzoncell'i geride bırakma başarısını gösterdi. Kulüp, KARTALCELL'e gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarına resmi siteden teşekkür etti.

Bu kıyaslama tam olarak net veri veremez. FenerCELL'in ilk üç ayında piyasada kimse yokken tek başına yaratmaya çalıştığı pazarla şimdiki pazar arasında tabiki fark olacaktır.

1-2 yıl sonra pazar iyice oturunca asıl kıyaslamayı o zaman yapabiliriz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kartalcell in abone sayısı artışı için hediye bilet uygulaması gibi kampnayalarla hattı desteklemesi lazım..

Şu an hattımın Aveadan bir farkı yok..

Var zaten ama haberdede dediği gibi 70bin abone. Yani şansınız gittikçe azalıyor. :) Geçen hafta gsmobile 35 tane çift kişilik bilet dağıttı. Fenercell 1. yılı hediyeleri var. Birazda kulüple ilgili bişey yani.
  • Aveadan 2 ay önce net paketi aldım hoşgeldin..

Güzel güzel kullanıyordum..

Telefonumu güncelleme yaparken bozdum ve servise gönderdim o yüzden net paketini iptal edeyim dedim..

Ne dese beğenirsiniz

"SİZİN NET PAKETİNİZ YOK"

Nasıl yani dedim..Öyle dedi. Standart ücretten konuşuyorsunuz ..

Yuh dedim.

Hemen netten baktım 8,5 MB kullanmışım yani 55 lira!!!!

Bu paketi ne zaman iptal ettiğimi temsilci görebilirmi bilginiz varmı ?

Turkceli net yüzünden terkettim
    Şimdi aveaya geldi..

Kullandığım neti neden iptal edeyim anlamıyorum ki.

----

edit : sistemlerde hemen inceleme yaptılar.hata yapmışlar.düzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 18 Mart 2010; 20:14:00 >
  • bari başlığı değiştirin liderliğe oynadığı falan yok. GSMOBİLE nerdeyse 3e katlayacak sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papi40

bari başlığı değiştirin liderliğe oynadığı falan yok. GSMOBİLE nerdeyse 3e katlayacak sizi

İvmesi en yüksek operatör

120000 abonen var
    70,000 de bizim..
  • Şuan net bir sayı aktaramaz kimse ama tahmnini olarak Fenercell : 190.000 GSMobile : 130.000 Kartalcell: 90.000 Trabzoncell: 20.000 civarında...
  • Kartalcell HEPSİ 1 tarifesi henüz yayınlanmamış ve geçiş için OİM de yoktu..

Artık geçiş yapılabiliyor..

2,95 sabit ücret
    0,30 dk ücreti.
  • Kartalcell Faturalı Dakika 90 tarifesinden 2 KUPA 1 TAKIM tarifesine geçtim..

SMS olayı için aslında bu tarifendede çıkıp Avea Mobil Öğrenciye geçmek lazım..

250 yükleyeceksin sonra satacaksın bunu parça ile
    150 her yöne sms sana kalacak
    aran kazandanda 50 kontör gelecek ..

ama işte takımımın hattını bırakmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.