Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

hala düşünüyorum

Ben de çok düşündüm ama en kötü karar karasız kalmaktır, hiç düşünme geç gitsin
  • 10.02.2010 günü hattımı kartalcelle taşımak için tüm işlemleri yaptım, bugün gelen mesajı aynen yazıyorum...

"18.02.2010 tarihinde saat 06.30 de ..... nolu hattınız için talep ettiğiniz numara taşıma işleminiz tamamlanacaktır. bilgi falan no ..."

Güya 6 gün max sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

10.02.2010 günü hattımı kartalcelle taşımak için tüm işlemleri yaptım, bugün gelen mesajı aynen yazıyorum...

"18.02.2010 tarihinde saat 06.30 de ..... nolu hattınız için talep ettiğiniz numara taşıma işleminiz tamamlanacaktır. bilgi falan no ..."

Güya 6 gün max sürüyor

senin bayide sorun varmış ben 12 sinde başvurdum yarın 6 da geçiyor yani 5 tgün sürdü
  • quote:

10.02.2010 günü hattımı kartalcelle taşımak için tüm işlemleri yaptım, bugün gelen mesajı aynen yazıyorum...

Güya 6 gün max sürüyor

Ana bayii'ye gitmediysen, biraz gecikmiş olabilir :)
  • Muhtemelen toplu gönderdiler, ama dün kontrol ettim ana bayiden vermişim...
    Neyse şurada saatler kaldı

Bekliyorsak aşkımızdan
  • Benim bugün açıldı çok memnunum şuan için hiçbir sorun yok tek bir sorun var KARTALCELL-Avea şeklinde yazıyorBunu KARTALCELL e çevirme gibi bir olanak varmı?Birazdan gidip kontör alıcam herkese tavsiye ederimBirde şu internet olayı bizede 25 kontör olsa süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Benim bugün açıldı çok memnunum şuan için hiçbir sorun yok tek bir sorun var KARTALCELL-Avea şeklinde yazıyorBunu KARTALCELL e çevirme gibi bir olanak varmı?Birazdan gidip kontör alıcam herkese tavsiye ederimBirde şu internet olayı bizede 25 kontör olsa süper olacak

Bir program var onu düzelten bende bakacağım ;)
    Hayırlı olsun bu arada

• Şimdi kartalcell de kayboldu durduk yerde sadece AVEA yazıyor acaba aveayı arasam KARTALCELL yazın desem komik mi olur yoksa yaparlarmı
  • quote:

quote:

Benim bugün açıldı çok memnunum şuan için hiçbir sorun yok tek bir sorun var KARTALCELL-Avea şeklinde yazıyorBunu KARTALCELL e çevirme gibi bir olanak varmı?Birazdan gidip kontör alıcam herkese tavsiye ederimBirde şu internet olayı bizede 25 kontör olsa süper olacak

Bir program var onu düzelten bende bakacağım ;)
    Hayırlı olsun bu arada

Yazının tamamını kaybeden programlar var. belli bi kısmını silen program yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

Şimdi kartalcell de kayboldu durduk yerde sadece AVEA yazıyor acaba aveayı arasam KARTALCELL yazın desem komik mi olur yoksa yaparlarmı

Bence komik olur yahu, buluruz bir çözüm
  • Bugün 06.30 açılacak hat hala "sim kart kaydı yapılmamıştır" uyarısı veriyor, müşteri hizmetleri aktivasyon için bir kaç saat süresi olabilir diyor
    Bu nasıl iş yav

Help me
  • Yeni sim kart takiliyken, telefonu ac kapa yap 1 kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Yeni sim kart takiliyken, telefonu ac kapa yap 1 kere.

3 - 4 kez yaptım dediğini sonrasında aradım mh yi
  • İlginç...

Bana açılacağı gece mesaj gelmişti şu saatte kullanabilirsiniz diye.

Çıkardım eskiyi taktım yeniyi ve gündüz aynen kulanıma devam ettim.

Ama bi arkadaşta sorun çıkardı. Cihazı kapatıp açınca düzeldi.
  • Ben de denilen saatte taktim ve sorunsuz bir bicimde kullanmaya başladım.

Galiba bu günlerde tüm operatörlerde tasıma ile ilgili bir problem var. Vodafone da %5 fatura indirimi ya da 1 günlük şebeke ici konuşmayı hediye ediyor özür mahiyetinde.

Wittercegim, muhtemelen senin hat öğleden sonra ya da aksama doğru açılacak. Forumda bununla ilgili bir konu var hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Ben de denilen saatte taktim ve sorunsuz bir bicimde kullanmaya başladım.

Galiba bu günlerde tüm operatörlerde tasıma ile ilgili bir problem var. Vodafone da %5 fatura indirimi ya da 1 günlük şebeke ici konuşmayı hediye ediyor özür mahiyetinde.

Wittercegim, muhtemelen senin hat öğleden sonra ya da aksama doğru açılacak. Forumda bununla ilgili bir konu var hatta.

Konu ile ilgili değişik argo sözcüklerim var
  • Dün öğlen 12.00 sıralarında hattım açıldı, gayet güzel görünüyor...
    Hem telefon ile hem de netten şikayetlerimi iletmiştim.
    2 kez konu ile ilgili arandım ve ayrıntılı açıklama yaptılar, en azından ilgilenmeleri bile tatmin ediciydi.
    Gecikmenin kaynağı hakkında bilgi verdiler, memnun olduğumu söylemeliyim.
  • Güzel güzel cidden ben beğendim kartalcelli tek sorun int. 49 kontör gene diğer operatörlere göre ucuz ama öğrenci tarifesinde 25 kontör keşke bizde de öyle olsa
  • quote:

Güzel güzel cidden ben beğendim kartalcelli tek sorun int. 49 kontör gene diğer operatörlere göre ucuz ama öğrenci tarifesinde 25 kontör keşke bizde de öyle olsa

40 kontöre 3g hosgeldin paketi var. Onu öneriyorum. 100 mb internet + 1 saat mobiltv + 30 dakika görüntülü görüşme + 1 seç lzle icerigini toptan 40 kontöre veren paket.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.