Şimdi Ara

KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KARTALCELL LİDERLİĞE OYNUYOR! - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN

Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giderek, KARTALCELL markasını 13 Ekim tarihinde hayata geçirmişti... "Konuşuyorsak Aşkımızdan" sloganı ile taraftarlarla buluşan KARTALCELL, ilk bir ayda 12 bin aboneye ulaştı. KARTALCELL ilk iki haftada olduğu gibi; ilk bir aylık satış oranlarında da Fenercell, GSMobile, Trabzoncell'i geride bırakma başarısını gösterdi.

KARTALCELL, taraftarlara birbirinden avantajlı tarifelerle daha uygun şartlarda ve daha fazla konuşmanın yanı sıra Beşiktaş ile yaşama fırsatını, birbirinden özel Siyah Beyaz ayrıcalıkları sunuyor.

Sadece KARTALCELL abonelerinin faydalanabildiği, 13 Ocak'a kadar ücretsiz olan "Haber Paketi" sayesinde taraftarlar; maç kadrolarından sonuçlarına kadar Kulüb'e yönelik tüm bilgilerden haberdar oluyor. Aboneler, Beşiktaş'a özel videolardan duvar kağıtlarına; marşlardan tribünlerdeki tezahüratlara kadar tüm ayrıcalıklara bir mesajla ulaşabiliyor.

KARTALCELL'in çıktığı 13 Ekim tarihinde abone olan taraftarlara 1. gün hediyesi olarak KARTALCELL mug ve mouse padleri adreslerine gönderdi. Numarasını taşıyarak KARTALCELL'e gelen ilk 1903 aboneye ise Kartal heykeli hediye ediliyor.

KARTALCELL'in sunduğu ayrıcalıklar bunlarla da sınırlı değil...

KARTALCELL aboneleri için düzenleyeceği organizasyonlarla taraftarlara takımla birlikte deplasmana gitme, İnönü'de maç izleme, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde idmanı takip etme, hayranı olduğu futbolcularla tanışma fırsatını sağlıyor...

AYRINTILI BİLGİ: KARTALCELL ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilmek, en avantajlı ve özel tarifeleri incelemek, Beşiktaş'la yaşamanızı sağlayacak paketleri ve ayrıcalıkları öğrenmek içinwww.kartalcell.com.tr internet adresini ziyaret edebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 19 Mart 2010; 0:26:49 >

• Besiktası seven ve askı icin destek olmak isteyen tum buyuk Besiktaslilar destel olarak hepsini gecelim bu piyasaya 4. ciktik ama lider olmak icin sizin desteginiz sart simdiden benim gibi dusunen ve hayatini siyah ve beyaza adamis tum arkadaslari Kartalcell'li olmaya bekliyorum...
  • kullanmasınız bile cüzdanınızda dursun maksat abone rekoru kırmak haydi tüm BEŞİKTAŞ'lılar.
  • Kartalcell tarifeleri de gerçekten çok iyi.

"Konuşuyorsak Aşkımızdan"
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    kullanmasınız bile cüzdanınızda dursun maksat abone rekoru kırmak haydi tüm BEŞİKTAŞ'lılar.

Önemli olan abone sayisi degil, beşiktaşin bu işten elde ettigi gelir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darülmendep

Kartalcell tarifeleri de gerçekten çok iyi.

"Konuşuyorsak Aşkımızdan"

hepsi diğer taraftar hatlarında da var

• Valla sizi bilmem.

Ben yd denen adama başarı sağlicak hiçbir organizasyona katılmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir yaklaşım doğru değil..

O zaman tutmayın Beşiktaşı demiören gidene kadar..

Stada gidince "sevinmek için sevmedik" demiyormuyuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    kullanmasınız bile cüzdanınızda dursun maksat abone rekoru kırmak haydi tüm BEŞİKTAŞ'lılar.

Önemli olan abone sayisi degil, beşiktaşin bu işten elde ettigi gelir ;)

bence her ikiside.

abone kırmak bir taraftar olarak daha önemli hal alıyor.
  • bugun kartalcelle taşımak için 20 kontörlü bir turkcell hazırkart aldım
    kartalcelli yani aveayı kesinlikle kullanmayacağım ama maksat klube destek olsun...
  • Kalbimin en orta yerinde.. Büyük bir yangın var, alevler içinde.. Beşiktaş'im, sana yemin olsun.. Bitmeyecek bu sevda.. Mezarımda bile...... Yeni bir hat daha alıyorum uleyynnn.. Gaza geldim.
  • Sen benim her gece efkarım,
    Gözümdeki yaşım!
    Sigara dumanım !

Sen benim damardaki kanım,
    Alnımdaki yazım,
    Şanlı Beşiktaşım !

Ben de mi alsam ne :))) Şu YD bi gitsinde...
  • ooo sizin bu kartal aşkınız kulubü zengin etcek valla ama bende alcam yalnız benimkisi 1903 bedava dakikadan dolayı

beşiktaşlıyım ama sırf takımım için yeni hat alacak kadar da zengin değilim, ama sonuçta çıkarlarımız kesişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

Sen benim her gece efkarım,
    Gözümdeki yaşım!
    Sigara dumanım !

Sen benim damardaki kanım,
    Alnımdaki yazım,
    Şanlı Beşiktaşım !

Ben de mi alsam ne :))) Şu YD bi gitsinde...

Madem duygularımız depreşti ozaman güzelce dinleyelim.
    Kendi çektiğim video. 2 hafta önce ankaragücü maçında

http://www.facebook.com/akbey?v=app_2392950137&ref=name#/video/video.php?v=164890423610

Şu kokuşmuş Y1D1 virüsü başkan gitsin vallaha bende taşicam hattımı, söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 16 Kasım 2009; 0:21:13 >

• dün gece sevgilim aradı birden
    ayrılalım dedi hayır yok senden
    beşiktaşı daha çok sevdin benden
    bitti gitti dersin soran olursa

üzgünüm sevgilim anlaşamadık
    siyah beyaz aşkı paylaşamadık
    işte böyle bir şey beşiktaşlılık
    deplasmanda dersin soran olursa

KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN

KARTALCELLİ OLMAYAN FENERLİ OLSUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 15 Kasım 2009; 0:30:02 >

• Ben galatasarayliyim ama mesajlari okuyunca kartalcell e abone olasim geldi :D
  • merak etmeyin. mayıs ayında Fenerbahçemiz şampiyon olunca fenercell satışlarındada patlama olur, kimse yetişemez bize.
  • kullanmadığım bir vodafone kontürlü hattımı kartalcell e taşıdım.
    ne yazık ki kartalcell i de kullanmıyorum.
    turkcell kamu 1200 dk varken diğerlerine gerek kalmıyor.
  • bu taraftar hatları hiç hoşuma gitmiyor ..

kulüplerimize daha farklı yollardan da destek olabiliriz

turk telekom un sahip olduğu bir operatörün hattını kullanmak akıl karı değil bence ... turkcell - vodafone dururken
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

bu taraftar hatları hiç hoşuma gitmiyor ..

kulüplerimize daha farklı yollardan da destek olabiliriz

turk telekom un sahip olduğu bir operatörün hattını kullanmak akıl karı değil bence ... turkcell - vodafone dururken

farklı ve mantıklı bir bakış açısı aslında

ESESCELL çıksa keşke tüm eskişehirliler geçer ve taraftar hatlarına rakip olurlar valla:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.