Şimdi Ara

KARTEPE OTEL / YAZ AYI TATİL İÇİN OTEL TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle merhabalar dilerim keyfili forumlar....

Şimdi malum kış sezonu geldi ve çattı İstanbul da olan arkadaşlarım bilirler kış ayı İstanbul çekilmez oluyor ...Hele de benim gibi çocuklu aileler içinde okul dönemi vs tatil dönemlerinde daha da bir kötü...

Lafı çok fazla uzatmadan tavsiyelerinize görüşlerinize ihtiyacım var...Bu sene kış ayında Kartepe ye gitmek istiyorum ailecek...Öncelikle bu yönde tavsiyeleriniz nelerdir...Bendeki bilgiler yetersiz gerçekçi değiller o yüzden sıfırdan tavsiye almak istiyorum..

Bütçe : 2-3 5-7 günlük olabilir fiyat konusunda ise 100 -150 liralık olabilir...

Kişi Sayısı : 2-3 ( karı-koca-7 yaşında çocuk )

Ulaşım : Aracım Yok

Ayrıca yaz tatili için erken rezervasyon fırsatlarından ZİYADE ailecek keyifle gidip eğlenebileceğimiz bir yer aramaktayım ( para tabikide önemli fakat ucuzluk herzaman keyif vermiyor ..bu konuda yoğun tecrübelerim var )

Muhit farketmez antalya/alanya /bodrum vs önemli olan İLK DEFA böyle bir seyahatimiz olacak o yüzden akılda kalıcı bir etkisi olmalı...Herşey dahil kaydıraklı çevresinde rahatlıkla gezebileceğimiz bir yer arıyorum...
    Bütçe : 7-10 gün arası 2500-3000

Kişi Sayısı : 2-3 ( karı-koca-7 yaşında çocuk )

Ulaşım : Aracım Yok

Otel seçenekleri geldikçe arada görüşlerimiz fikirlerimiz elbette değişir ama dediğim gibi fiyat en başta seçenek değil fiyata endeksli alabileceğim en iyi hizmet ve keyif önemli...

Şimdiden yardım eden düşünce belirten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbostan007 -- 18 Aralık 2013; 9:10:37 >

• kartepe için otel yerine villa kiralama seçeneklerine bakın....
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa153

kartepe için otel yerine villa kiralama seçeneklerine bakın....
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:42:35 >
  • Fiyatlar konusunda bir bilgim ama ilanları sahibinden.com ya da hürriyetemlak.com adreslerinden araştırıp karşılaştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Kartepe de bulunan otelde çalışıyorum.Soruların varsa yardımcı olabilirim.

Üstad merhabalar dilerim..şimdi kartepe mevkini hiç bilmiyorum maksadım ailecek kalabileceğim kayak yapabileceğim eğlenebileceğim sorunsuz bir yer aramnaktayım...a-b-c otel diye isim veremiyorum ama sizin bana şurda şu var şeklinde tavsiyeleriniz varsa sevinirim..

Birde yaza fırsatları için öenerebilceğiniz mekanları bilmek isterim...antalya kemer thiye v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbostan007

quote:

Üstad merhabalar dilerim..şimdi kartepe mevkini hiç bilmiyorum maksadım ailecek kalabileceğim kayak yapabileceğim eğlenebileceğim sorunsuz bir yer aramnaktayım...a-b-c otel diye isim veremiyorum ama sizin bana şurda şu var şeklinde tavsiyeleriniz varsa sevinirim..

Birde yaza fırsatları için öenerebilceğiniz mekanları bilmek isterim...antalya kemer thiye v.s.

Alıntıları Göster
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:42:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbostan007

quote:

Hocam şimdi Kartepe de bir tane otel var pistlerin bulunduğu yerde o da The Green Park Kartepe ' dir.Başka taa maşukiyede var bir tane küçük bir yer orada kalacaksan kayak yapmak için buraya her gelişinde 30 dakikanı harcarsın.Maşukiye den burası bu pistler tam 19 km.Benim çalıştığım otel pistlerin yanı başında zaten.Facebook fotoğraflarına bakabilirsiniz 2-3 günde bir güncel fotoğraf yayınlanır.

https://www.facebook.com/TheGreenParkHotelKartepe?fref=ts

Hocam yaz için Mesela Antalya güzel bir yerdir ama çok nemlidir.Sıcak olmasa dahi seni bunaltan birşey vardır oraya bir sefer gitmişsen tamam.ikinci kez gitmene gerek yok.Fethiye sahili bilindiği üzere 2005 yılında dünyanın en güzel sahili seçildi bu sene istersen orayı ziyaret et.Önerrim hatta mutlaka git.Meşhur plajın yakınlarındaki otellerden birinden yer ayırt derim.

Antalya için henüz net değil Fethiye de olur tabikide...Onu araştırmaya devam edeceğim ama şimdiden bile yer alsam fiyatlar epey bi kabarık sanki...3000-3500 tl sırf otel birde yol masrafı vs ...

Kartepe için siz Green park çalışanısınız sanırım...Peki atıyorum ben konaklamalı gelmiş olsam avantajlarım nelerdir...hafta içi 3 gün diyelim oraya gelsem...bana maliyetei ne olur...

• quote:

s.a.
    11 Ocak 2014 te kısmetse 1 gece otelinizdeyiz 2 çift olarak. Turlara baktım ama şahsi arabamla gidince daha iyi geçiririm zamanı diye düşünüyorum. Siz hangi bölümündesiniz otelin kısmet olursa tanışırız belki. Bunun dışında hocam aklıma takılan birkaç kısım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Turlarda milli park girişi diye bir ibare mevcut bu parka yolculuk esnasında girmeden otelinize varabiliyorum sanırım değilmi? Milli park dedikleri yerde kaz dağları sanırsam. Eğer doğru araştırmışsam parkı görmesemde olur :)
    Elipman olarak

KAYAK TAKIMI 35 TL
    BOARD + AYAKKABI 35 TL
    BOARD 30 TL
    KAR BOTU 15 TL
    KAYAK AYAKKABISI 10 TL
    SALOPET ALT 10 TL
    MONT 10 TL
    GÖZLÜK 10 TL
    ELDİVEN ( SATILIK ) 15 TL gibi bilgilere ulaştım otelinizde de var ama sanırsam maşukiye den kiralamam daha mantıklı olur finansal açıdan :)

En önemli sorunumda açıkçası 19 aylık bir kızım var onu yanıma alıp almamak. Siz ne dersiniz ayak bağı olurmu bize? 19 aylık çocuğuyla gelen varmı oralara? Hasta edip dönmeyelim istanbula sonra..

Cevabınızı bekliyor olacağım. Şimdiden tşk ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

quote:

s.a.
    11 Ocak 2014 te kısmetse 1 gece otelinizdeyiz 2 çift olarak. Turlara baktım ama şahsi arabamla gidince daha iyi geçiririm zamanı diye düşünüyorum. Siz hangi bölümündesiniz otelin kısmet olursa tanışırız belki. Bunun dışında hocam aklıma takılan birkaç kısım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Turlarda milli park girişi diye bir ibare mevcut bu parka yolculuk esnasında girmeden otelinize varabiliyorum sanırım değilmi? Milli park dedikleri yerde kaz dağları sanırsam. Eğer doğru araştırmışsam parkı görmesemde olur :)
    Elipman olarak

KAYAK TAKIMI 35 TL
    BOARD + AYAKKABI 35 TL
    BOARD 30 TL
    KAR BOTU 15 TL
    KAYAK AYAKKABISI 10 TL
    SALOPET ALT 10 TL
    MONT 10 TL
    GÖZLÜK 10 TL
    ELDİVEN ( SATILIK ) 15 TL gibi bilgilere ulaştım otelinizde de var ama sanırsam maşukiye den kiralamam daha mantıklı olur finansal açıdan :)

En önemli sorunumda açıkçası 19 aylık bir kızım var onu yanıma alıp almamak. Siz ne dersiniz ayak bağı olurmu bize? 19 aylık çocuğuyla gelen varmı oralara? Hasta edip dönmeyelim istanbula sonra..

Cevabınızı bekliyor olacağım. Şimdiden tşk ettim.

Alıntıları Göster
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:41:48 >

• quote:

Silinsin

Alıntıları Göster
    Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunay34bg -- 7 Şubat 2014; 0:21:40 >
  • tunay34bg T kullanıcısına yanıt
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:41:39 >
  • isterseniz şöyle bir otel var hemen şimdi rezervasyonda oldukça iyi fiyata kartepe'de yılbaşı galası var.

Kartepe Otel
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Desenize biz çok cahil kalmışız bu konularda.. 11 inde görüşmek üzere.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:41:11 >
  • quote:

Dün gece yılbaşı galası oldu.Saat bir e kadar Erhan Tekyıldız ve Orkestrası vardı.Birden sonra Restaurantta sucuk partisi ve sıcak şarap ikram edildi.Bugün Yılbaşı ertesi günü olmasından dolayı Kartepeye yoğun bir şekilde Günübirlikçilerin gelmesini bekliyoruz

selam hayırlı geceler telesiyaj ne kadar şuan
    kar varmı acaba bu aralar ayın 20 sinde geleceğiz arkadaşlarla dağa çıkışta kar lastiği oldumu zincire gerek olurmu ?
    cevapların için teşekkür ederim
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 6 Şubat 2014; 16:40:03 >
  • çok teşekkür de ederim arkadaşım ayın 17 si yada 20 sinde orada olacağız nasipse
    @Ukkaşe
  • arkadaşlar kartepe için otel ve diğer ücretler hakkında biraz bahsedebilirmisiniz ? birde gidip gelenlerden mutlaka yorum ve tavsiye bekliyoruz.
  • Yeni bir soğuk hava dalgası gelmezse sanırım kartepeden pek keyif alamazsınız bende ılgaza gitmeyi düşünüyorum ama bu havalarda değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.