Kartepe-Sapanca 'ya pazar günü günübirlik olarak gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir rota izleyebiliriz. Düşüncemiz Kartepe doruklarına çıkmak, yüksek bir yerden manzarayı seyredebilmek, yine sapanca gölü etrafında biraz konaklamak.
Şimdiden teşekkürler,
EGER DAHA GİTMEDİYSENİZ ORDA MANZARA DİE Bİ RESTOURANT VAR YEMEKLERDE İLGİDE MEKANDA SÜPER FİYATLARDA FENA DEĞİL MUTLAKA UGRAYIN DERİM ..GREENPARK KARTEPE YOLUNA 7.KM UZAKLIKTA TAM OLARAK ADRESİ BÖYLE VEREBİLİRİM..
Merhaba,
Teşekkürler cevabınız için, bahsettiginiz yerin fiyatları konusunda fikriniz varmı. Aslında mangal yanımızda götürüp kendimiz mi yapsak diyoruz. Ama alabalık restoranları güzel ise ve fiyat ları uygun ise o daha mantıklı olabilir.
Oralarda neralere uğrayabiliriz ? örneğin kirazlıtepe diye bir yer var galiba, sapancayı biraz gezdikten sonra o tarafamı yönlensek.
Teşekkürler,
BENİM BU BAHSETTİĞİM YER BAYA Bİ TEPEDE.GREENPARK OTELE VARMADAN .KARTEPE YOLU UZERİNDE 7.KM SONRA. SIKILMADAN CIKMAN LAZIM..BİRDE YOL COK VİRAJLI .. ARABAYLA HIZ YAPMAMAK LAZIM... EN SONN GİTTİĞİMDE 2 AY ÖNCE BİR YANDAN GÜNEŞ BİR YANDAN KAR YAĞIYODU VE MUTHİŞ BİR SİS VARDI.ZATEN OLAYIN GÜZELLİĞİDE ORDA...TEPEDE BİRYER OLDUGU İÇİN COK FARKLI BİRYER ANLATAMAM GÖRMEN LAZIM::) BEN ORAYI KIŞIN GÖRMEYİ SEVİYORUM.... YAZDA GÜZEL TOPLA SEN MANGALINI SUCUKLARINI GİT ORAYA DERİM. MUTLAKA YAPACAK BİRYER BULURSUN CUNKU KALABALIK BİRYER DİİLDİR.BEN SANA O MANZARANIN TELİNİ PM DEN YOLLADIM .. ARARSAN FİYTLARINIDA ÖĞRENEBİLİRSİN..ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER::)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme