Şimdi Ara

Kartepe- Sapanca Rota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kartepe-Sapanca 'ya pazar günü günübirlik olarak gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir rota izleyebiliriz. Düşüncemiz Kartepe doruklarına çıkmak, yüksek bir yerden manzarayı seyredebilmek, yine sapanca gölü etrafında biraz konaklamak.

Şimdiden teşekkürler,

• EGER DAHA GİTMEDİYSENİZ ORDA MANZARA DİE Bİ RESTOURANT VAR YEMEKLERDE İLGİDE MEKANDA SÜPER FİYATLARDA FENA DEĞİL MUTLAKA UGRAYIN DERİM ..GREENPARK KARTEPE YOLUNA 7.KM UZAKLIKTA TAM OLARAK ADRESİ BÖYLE VEREBİLİRİM..
  • Merhaba,

Teşekkürler cevabınız için, bahsettiginiz yerin fiyatları konusunda fikriniz varmı. Aslında mangal yanımızda götürüp kendimiz mi yapsak diyoruz.
    Ama alabalık restoranları güzel ise ve fiyat ları uygun ise o daha mantıklı olabilir.

Oralarda neralere uğrayabiliriz ? örneğin kirazlıtepe diye bir yer var galiba, sapancayı biraz gezdikten sonra o tarafamı yönlensek.

Teşekkürler,
  • BENİM BU BAHSETTİĞİM YER BAYA Bİ TEPEDE.GREENPARK OTELE VARMADAN .KARTEPE YOLU UZERİNDE 7.KM SONRA. SIKILMADAN CIKMAN LAZIM..BİRDE YOL COK VİRAJLI .. ARABAYLA HIZ YAPMAMAK LAZIM... EN SONN GİTTİĞİMDE 2 AY ÖNCE BİR YANDAN GÜNEŞ BİR YANDAN KAR YAĞIYODU VE MUTHİŞ BİR SİS VARDI.ZATEN OLAYIN GÜZELLİĞİDE ORDA...TEPEDE BİRYER OLDUGU İÇİN COK FARKLI BİRYER ANLATAMAM GÖRMEN LAZIM::) BEN ORAYI KIŞIN GÖRMEYİ SEVİYORUM.... YAZDA GÜZEL TOPLA SEN MANGALINI SUCUKLARINI GİT ORAYA DERİM. MUTLAKA YAPACAK BİRYER BULURSUN CUNKU KALABALIK BİRYER DİİLDİR.BEN SANA O MANZARANIN TELİNİ PM DEN YOLLADIM .. ARARSAN FİYTLARINIDA ÖĞRENEBİLİRSİN..ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER::)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.