Şimdi Ara

Kartepedeki Pansiyon Fiyatlarını Nerden Öğrenebilirim SİTE LİNK ATABİLİRMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler DH Halkı Ocağın Sonları Gibi Arkadaşlarla Kartepede 2 gece kalmayı düşünüyoruz Uygun Bi Pansiyon Arıyoruz Fakat İnternetten Arattım Doğru Düzgün Bir Sonuca Ulaşamadım Daha Önce Gidenler Fikirlerini ve Düşünceleri Yazarsa Çok Memnun Olurum Teşekkürler :) Pansiyon Linki Varsa Atarsanız İYi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Para Babası -- 4 Ocak 2015; 16:16:55 >

• Mr.Para Babası kullanıcısına yanıt
    YUKARI ! Kimsemi Gitmedi Arkadaş Bileniniz Yokmu
  • Bende dün Uludağı sordum 1 kişi cevap yazdı asosyal bunlar bilmiyorlar böyle şeyleri :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Bende dün Uludağı sordum 1 kişi cevap yazdı asosyal bunlar bilmiyorlar böyle şeyleri :D

hah hocam uludağ pahalı kaçar zaten uzak kartepe 1 saat en fazla 1,5 saat istanbulda oturuyorum ne kadara patlar acaba ya sitelere bakıyorum doğru düzgün bişi yazmamış adamlar
  • 2,3 sene önce gitmiştim ben de fiyatı tam hatırlamamakla beraber 1 gecelik 2 yada 3 kişilik oda 100,150 lira arası fiyattaydı. Birde kendi arabanız varsa gidin servisle falan rezilllik çekmeyin. Ve kartepeye çıkarken ahşap yapıya sahip sucuk ekmek satan bir işletme var mutlaka sucuğunuzu yeyin orada. En son olarakta yanınızda viski götürün ara ara bir kapak atarsınız içiniz ısınır.

Edit: kayak ekipmanı kiralamak 50tl idi ozaman. birde makul bir ücrete teleferiğide kullanın zaten yukarıya çıkmak ve aşağıya inmek için başka seçenek yoktu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka-tet -- 4 Ocak 2015; 16:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka-tet

2,3 sene önce gitmiştim ben de fiyatı tam hatırlamamakla beraber 1 gecelik 2 yada 3 kişilik oda 100,150 lira arası fiyattaydı. Birde kendi arabanız varsa gidin servisle falan rezilllik çekmeyin. Ve kartepeye çıkarken ahşap yapıya sahip sucuk ekmek satan bir işletme var mutlaka sucuğunuzu yeyin orada. En son olarakta yanınızda viski götürün ara ara bir kapak atarsınız içiniz ısınır.

Edit: kayak ekipmanı kiralamak 50tl idi ozaman. birde makul bir ücrete teleferiğide kullanın zaten yukarıya çıkmak ve aşağıya inmek için başka seçenek yoktu sanırım.

1 gecelik 100-150 3 kişiyiz fena sayılmaz :/ viskiler hazır zaten :D kendi arabamız var araştırmaya çalışıyorumda düzgün bir site yok bide kar çokmu oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

2,3 sene önce gitmiştim ben de fiyatı tam hatırlamamakla beraber 1 gecelik 2 yada 3 kişilik oda 100,150 lira arası fiyattaydı. Birde kendi arabanız varsa gidin servisle falan rezilllik çekmeyin. Ve kartepeye çıkarken ahşap yapıya sahip sucuk ekmek satan bir işletme var mutlaka sucuğunuzu yeyin orada. En son olarakta yanınızda viski götürün ara ara bir kapak atarsınız içiniz ısınır.

1 gecelik 100-150 3 kişiyiz fena sayılmaz :/ viskiler hazır zaten :D kendi arabamız var araştırmaya çalışıyorumda düzgün bir site yok bide kar çokmu oluyor ?

Biz 15 aralık gibi gitmiştik 2 sene evvel. Güzel yağış almıştı o zaman güzeldi yani. Siz ocak sonu diyorsunuz o zamaan mükemmel olur. İnternetten oradaki işletmenin telefon numarasını bulmaya çalışın ararsanız daha iyi bilgi sahibi olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

Biz 15 aralık gibi gitmiştik 2 sene evvel. Güzel yağış almıştı o zaman güzeldi yani. Siz ocak sonu diyorsunuz o zamaan mükemmel olur. İnternetten oradaki işletmenin telefon numarasını bulmaya çalışın ararsanız daha iyi bilgi sahibi olursunuz.

çok sağol dostum

• Kar durumu için skiciyiz biz sitesinindeki konuları takip edebilirsin. Kaymak için gideceksen hiç gitme daha iyi

• Mr.Para Babası kullanıcısına yanıt
    tepede sadece hotel var diye biliyorum, pansiyonlar yol üstünde vardır.
  • Kartepede tek otel var. Sadece orada kalabilirsin. (Eğer dağda kalacaksan)
    Yol üstü pansiyonlar da yok. Sadece dağın eteğinde Maşukiye'de yer bulabilirsin.
    O şekilde arat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Bende dün Uludağı sordum 1 kişi cevap yazdı asosyal bunlar bilmiyorlar böyle şeyleri :D

O da bendim herhalde

• Kartepe pansiyonu tavsiye ederim. Telefonla fiyat öğrenebilirsiniz.
    http://www.pansiyon.biz/kartepe-pansiyon.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.