Şimdi Ara

karton guneslik satan yer varnı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parlak olan naylonlar çin mali oldugu icin sicakta kenarlardaki siyah yerler dokuluyor

varsa karton olani alicam..ama kargoda kirisir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karton güneşliğe paramı verilir market önlerinde bir sürü karton koli atılıyor al onlardan ölç kes biç miş gibi güneşlik sana tabi bu kişisel fikrim sana uymazsa internet üzerinden alabilirsin

• Karton güneşlik de 1 sene sonra kendinden geçer.

• www.n11.com
    Oto Katlanabilir Güneşlik Şemsiye Ön Cam Gölgelik 140 Cm - 79 Cm Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/oto-katlanabilir-guneslik-semsiye-on-cam-golgelik-140-cm-79-cm-44764490?magaza=noya-global-otomotiv

Bunlar hoşuma gidiyorda bazıları çok pahalı bazıları aşırı ucuz hangisini alsam bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Petlas, Bim gibi markaların karton güneşliklerini görmüştüm. Ancak buralardan eşantiyon olarak temin edilebilir. Karton güneşliğin satışı yok diye biliyorum.

• Bende kelebek mobilya nın karton güneşliği var. En az 20 yıllık. Tertemiz duruyo. Sırf koskoca kelebek mobilya yazdığı için kullanmıyorum

• Torpido koruyucu kılıf kullanın,karton mahveder arabayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oto gunes gozlugu diye satilanlardan kullaniyordum, yukarida paylasilan semsiye gibi olanin daha basiti. ankara ve izmirde 3-4 sene kullandim.

• Bende aradım hiç yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.