Şimdi Ara

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
259
Favori
82.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bi mesaja bakıp çıkcam kalsın

(la bunu fotocuya götürüp orjinal ve kaliteli foto kağıdına bastırsak hani şu yağlı olanlara olmamı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

@TheCompactDisk
    download diyorum burdan resim cıkıyor hersey normal.
    sonrasında yazdır önizleme yapıyorum yatay seciyorum browser üzerinden sonra ne yapıcam tam cıkması icin.

ayrıca yugi'nin sitesnde ayrı sayfa acılıyor ordan yapamıyorum bu işlemleri site değişik nasıl baskı yapmam lazım burda?
    YUGIOH

Verdiğin linkte download'a basınca ayrı sayfada açıyor resmi ben direk resmi vereyim sana.
    http://fc08.deviantart.net/fs51/f/2009/327/d/6/Yami_Yugi___Page_2_of_2_by_cubeecraft.jpg

İlk mesajımı incelersen bir ekleme yaptım şimdi oraya yazdırma işlemiyle ilgili.

Bulbasaur ve Venusaur'u buldum. Bulbasaur pek yaratıcı gelmedi bana ama incele yinede.
    http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/358/8/2/pokemon_001___bulbasaur_by_straffehond-d35l3oy.jpg
    http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/360/2/3/pokemon_003___venusaur_by_straffehond-d35pt35.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

bi mesaja bakıp çıkcam kalsın

(la bunu fotocuya götürüp orjinal ve kaliteli foto kağıdına bastırsak hani şu yağlı olanlara olmamı )

Olur ama fon kartonuna bastırmak daha iyi olur. Hem maliyeti azaltır hemde fotoğraf kartlarını katlamak oldukça zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK

Sunger Boob'u yapcam

var mı?
  • Bize yine iş çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: smd

http://desmond.yfrog.com/Himg611/scaled.php?tn=0&server=611&filename=sgok.jpg&xsize=640&ysize=640

açılmış hali yok mu?

Erdil YAsaroglu yapmis. Sormak lazim

samed sen mod değil miydin

Evet.

• İlk mesajda düzenlemeler yaptım. Mutlaka inceleyin. Ayrıca konu içinde bazı sayfalarda çeşitli figürlerde yayınlanmış. Sayfaları gezerseniz ilginizi çekecek birkaç figür yakalayabilirsiniz.
  • Siyah beyaz yazıcıdan a4 kağıdına çıkarıp kartonun üstüne yapıştırında böyle dandik bişey ortaya çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

Siyah beyaz yazıcıdan a4 kağıdına çıkarıp kartonun üstüne yapıştırında böyle dandik bişey ortaya çıkıyor

Yinede oldukça güzel bence.

• Heryerde bulunmaz ama bazı kırtasiyelerde kalın a4ler var onlara yazdırın mükemmel oluyor birazdan çıktı alıp yapıcam paylaşırım.
  • Güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Site sadece şablon veriyor sistemi yanlış anlamışsınız sanırım
    Hali hazırda şablonlar mevcut bu şablonları yazıcıdan çıkartıp kesip birleştiriyoruz ve ortaya bu sevimliler çıkıyor. Bir resmi karikatürize eden bir site değil. Ama araştırmaya devam ediyorum oldukça fazla şablon buldum.

Birazdan ilk mesaja şablon eklemeye başlıyorum.

Olsa fena olmazdı. Paylaşımlar güzel. tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

bi mesaja bakıp çıkcam kalsın

Olur ama fon kartonuna bastırmak daha iyi olur. Hem maliyeti azaltır hemde fotoğraf kartlarını katlamak oldukça zor.

Bu fon kartonu dediğiniz nasıl bi şey? Fotoğraf kağıdından daha mı ince?

• olamaz ya yuginin bide pantolon ve üstü varmıs onlar ayrı olarak yapılmıs

kagıdım bitti nereye basıcam ben ya a4 olsa ince olur yırtılırsa kartustanda zarar ederim

• Daha kalın aslında sanırım. Fotoğraf kağıdı biraz daha sert ve katlamaya müsait olmaz pek. Fon kartonu dediğim renkli kartonlar. A4'den biraz daha kalın ama katlaması ve kesmesi kolay. Herhangi bir kırtasiyeden beyaz fon kartonu alabilisiniz. Büyük boy alırsanız A4 kağıt boyutunda istediğiniz kadar kesebilirsiniz.
  • peki onun mürekkebi de farklı mı?

ben resimleri yarı yağlı kağıtlara çıkartıyorum genelde, bunda farklı bir yol mu izlemek lazım ayarlar bölümünden ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.