benim hoşuma gidenler arkadaşım sağol çok güzeller kartuş yeni bitti
bi mesaja bakıp çıkcam kalsın
(la bunu fotocuya götürüp orjinal ve kaliteli foto kağıdına bastırsak hani şu yağlı olanlara olmamı )
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
@TheCompactDisk download diyorum burdan resim cıkıyor hersey normal. sonrasında yazdır önizleme yapıyorum yatay seciyorum browser üzerinden sonra ne yapıcam tam cıkması icin.
ayrıca yugi'nin sitesnde ayrı sayfa acılıyor ordan yapamıyorum bu işlemleri site değişik nasıl baskı yapmam lazım burda? YUGIOH
İlk mesajda düzenlemeler yaptım. Mutlaka inceleyin. Ayrıca konu içinde bazı sayfalarda çeşitli figürlerde yayınlanmış. Sayfaları gezerseniz ilginizi çekecek birkaç figür yakalayabilirsiniz.
Siyah beyaz yazıcıdan a4 kağıdına çıkarıp kartonun üstüne yapıştırında böyle dandik bişey ortaya çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
Siyah beyaz yazıcıdan a4 kağıdına çıkarıp kartonun üstüne yapıştırında böyle dandik bişey ortaya çıkıyor
Yinede oldukça güzel bence.
Heryerde bulunmaz ama bazı kırtasiyelerde kalın a4ler var onlara yazdırın mükemmel oluyor birazdan çıktı alıp yapıcam paylaşırım.
Güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Site sadece şablon veriyor sistemi yanlış anlamışsınız sanırım Hali hazırda şablonlar mevcut bu şablonları yazıcıdan çıkartıp kesip birleştiriyoruz ve ortaya bu sevimliler çıkıyor. Bir resmi karikatürize eden bir site değil. Ama araştırmaya devam ediyorum oldukça fazla şablon buldum.
Birazdan ilk mesaja şablon eklemeye başlıyorum.
Olsa fena olmazdı. Paylaşımlar güzel. tebrik ederim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
quote:
Orijinalden alıntı: ch4ylak
bi mesaja bakıp çıkcam kalsın
(la bunu fotocuya götürüp orjinal ve kaliteli foto kağıdına bastırsak hani şu yağlı olanlara olmamı )
Olur ama fon kartonuna bastırmak daha iyi olur. Hem maliyeti azaltır hemde fotoğraf kartlarını katlamak oldukça zor.
Bu fon kartonu dediğiniz nasıl bi şey? Fotoğraf kağıdından daha mı ince?
olamaz ya yuginin bide pantolon ve üstü varmıs onlar ayrı olarak yapılmıs
kagıdım bitti nereye basıcam ben ya a4 olsa ince olur yırtılırsa kartustanda zarar ederim
Daha kalın aslında sanırım. Fotoğraf kağıdı biraz daha sert ve katlamaya müsait olmaz pek. Fon kartonu dediğim renkli kartonlar. A4'den biraz daha kalın ama katlaması ve kesmesi kolay. Herhangi bir kırtasiyeden beyaz fon kartonu alabilisiniz. Büyük boy alırsanız A4 kağıt boyutunda istediğiniz kadar kesebilirsiniz.
peki onun mürekkebi de farklı mı?
ben resimleri yarı yağlı kağıtlara çıkartıyorum genelde, bunda farklı bir yol mu izlemek lazım ayarlar bölümünden ?