Şimdi Ara

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
259
Favori
82.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!

• Buda benden yazıcıda mürekkep yok diye bunu çıkarttım müthiş bişey ya yapması acayip zevkli en kısa zamanda mürekkepi yenilicem harika bişey sonsuz teşekkür ederim bunu bize gösterdiğin için :D

Size tavsiyem kağıdı en iyi kalitede çıkartın hemen ellemeyin bırakın mürekkebini iyice emsin.
  • Aslında yazıcı siyah beyaz madem bi darth vader bi stormtrooper falan mı çıkarsam
    Şu recep ivediği deneyin biriniz ya merak ediyorum sonucu
  • veeee Sünger Boooob

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Beyaz fon kartonuna çıktı alabilirsiniz. A4 kağıdı fon kartona yapıştırmakta bir yöntem tabi ama orjinalinde fon kartona çıktı alırsanız daha kolay olur.

Kendi figürünüzü yapma işi size kalmış birşey. Bunun basit bir yolu yok. Ben kendi figürünüzü kendiniz yapın derken size özel olmasından değil hazır figürleri kendiniz oluşturmanızdan bahsetmiştim yanlış anlaşılmalar var sanırım.

Bu arada can sıkıntısına oturup bir tane Recep İvedik figürü yaptım biri deneyip resmini çekebilir mi çok merak ediyorum maketi nasıl olacak diye

kartuşum bitmiş biriniz şunu yapın yahu merak ettim elinede bi cigara koydunmu tamamdır

• Bir ara bende görmüştüm dota figürlerini.Konu açmıştım ama kimse bilmiyordu

Boş vaktimde bu konuyu okuyup ilgilenicem.Teşekkürler :)
  • Sünger Bob, Darht Vader, Wall-E bir de R2D2'yu çıkarttım.
    Becerebilirsem yapmasını Süngerbob'u yeğenime Wall-E'yi de bir arkadaşa hediye edeceğim.
  • Kafaya koydum, mario'nun konseptini yapacağım. Güzel olacak

Bu arada istediğimiz figürü nasıl bu hale getiriyoruz. Ayrı bir uzmanlık alanı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Kafaya koydum, mario'nun konseptini yapacağım. Güzel olacak

Bu arada istediğimiz figürü nasıl bu hale getiriyoruz. Ayrı bir uzmanlık alanı mı var?

Sünger Bob'un kollarını nasıl koydun acaba? Ayrıca koyma yeri yok gibi?
  • Kollar için yanda iki kesik oluşturuyorsunuz oraya koyuyorsunuz büyük ihtimalle.

İstediğimiz figürü bu hale getirmek aslında kolay ama sorun figürü o hale getirebileceğimiz bir şekle sokmak. Mesela Gandalf'ı Spartacus'u bulamadım ben yapayım dedim ama yüzlerini yapamadığım için hep sorun oluyor. Eğer karikatür çizimiyle uğraşanlar varsa çizip fotoğraflarını çeksinler birşeylerin kıyafetlerini falan oturtup figür yapabiliriz onları.
    Ben mesela gandalf ve spartacus'un çizimini isterdim hani karikatüristlere duyurulur
    Bi Lord Of The Ring konsepti oluştursam evde of off.. Sonra bi Matrix bi Fight Club biraz ondan biraz bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Bir ara bende görmüştüm dota figürlerini.Konu açmıştım ama kimse bilmiyordu

Boş vaktimde bu konuyu okuyup ilgilenicem.Teşekkürler :)

http://hobikit.blogspot.com/
    burda dota figürleri var manyak olmuş bunlara el atmak lazım. :)

Edit: Burdan free olanları indirebilirsinhttp://dota.hobikitkertas.com/products.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nP4BlacK0uT -- 28 Ocak 2011; 18:03:53 >

• Ben bu birbirine geçirilecek ufak boşlukları açmakta çok zorlandım.Çok vakit alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Kafaya koydum, mario'nun konseptini yapacağım. Güzel olacak

Sünger Bob'un kollarını nasıl koydun acaba? Ayrıca koyma yeri yok gibi?

Ayrıca koyma çizgisi var orada. Onun içine yerleştirdim. Çok iyi olmadı benim yaptıklarım, çok elim yatkın değil bu işlere. Birbirine geçen yerleri kesip yapıştırmak lazım aslında.

• Yagami Light'ı yapan var mı? Yapıştırırken kafası ve gövdesi arasında kocaman boşluk var ne gelecek oraya anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Birşeyi anlamadım beyaz fon karton ile yazıcıdan çıktı alabilir miyiz yoksa a4 ile çıktı aldıktan sonra üstüne mi yapıştırıyorsunuz?

Beyaz fon kartonuna çıktı alabilirsiniz. A4 kağıdı fon kartona yapıştırmakta bir yöntem tabi ama orjinalinde fon kartona çıktı alırsanız daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

Yagami Light'ı yapan var mı? Yapıştırırken kafası ve gövdesi arasında kocaman boşluk var ne gelecek oraya anlamadım?

Bunları yapıştırmıyoruz birbirine aman diyim. Zaten asıl olayda o
    Kafanın hemen altında iki tane çizgi var o çizgileri boydan boya kesip gövdenin iki ucundaki fazlalıkları o kesiklerden içeriye sokuyoruz kafa yerleşiyor gövdeye. Kollar içinde aynı şekilde yanlarda çizgiler var. Aynı işlemi onlar içinde yapıyoruz. Bu arada kulakçıkların içlerindeki beyaz çizgileride kesip diğer küçük kulakları içinden geçiriyoruz. Yapıştırma yapmanıza gerek yok yani.

Bu arada kıvrılan kulakların içlerindeki kesilecek yerleri maket bıçağıyla rahatlıkla kesebilirsiniz. Ben ikinci yaptığım figürde makasla etrafını kesip maket bıçağıyla bu kesikleri açmıştım. Aslında kalem şeklinde maket bıçakları oyma bıçakları falan var. Alıp onları kullanmak lazım rahatlık açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

Yagami Light'ı yapan var mı? Yapıştırırken kafası ve gövdesi arasında kocaman boşluk var ne gelecek oraya anlamadım?

Bunları yapıştırmıyoruz birbirine aman diyim. Zaten asıl olayda o
    Kafanın hemen altında iki tane çizgi var o çizgileri boydan boya kesip gövdenin iki ucundaki fazlalıkları o kesiklerden içeriye sokuyoruz kafa yerleşiyor gövdeye. Kollar içinde aynı şekilde yanlarda çizgiler var. Aynı işlemi onlar içinde yapıyoruz. Bu arada kulakçıkların içlerindeki beyaz çizgileride kesip diğer küçük kulakları içinden geçiriyoruz. Yapıştırma yapmanıza gerek yok yani.

Bu arada kıvrılan kulakların içlerindeki kesilecek yerleri maket bıçağıyla rahatlıkla kesebilirsiniz. Ben ikinci yaptığım figürde makasla etrafını kesip maket bıçağıyla bu kesikleri açmıştım. Aslında kalem şeklinde maket bıçakları oyma bıçakları falan var. Alıp onları kullanmak lazım rahatlık açısından.

Anladım sağol. Fakat o siyah yerlerle kağıdı yapıştırıyoruz katladıktan sonra değil mi? Ayrıca şu kolların katlamasını bir türlü beceremedim.

•  Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!
    180gr a4 ile yaptım gayet iyi oluyor ama kolları falan nasıl hareket ettiririz onu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralonde -- 28 Ocak 2011; 18:14:34 >

• Sünger Bob'u yapıyorum şimdi ama yerine koyduklarım kısa sğrede çıkacakmış gibi duruyor.Bantlasak mı ne yapsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 28 Ocak 2011; 18:15:44 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.