Daha kalın aslında sanırım. Fotoğraf kağıdı biraz daha sert ve katlamaya müsait olmaz pek. Fon kartonu dediğim renkli kartonlar. A4'den biraz daha kalın ama katlaması ve kesmesi kolay. Herhangi bir kırtasiyeden beyaz fon kartonu alabilisiniz. Büyük boy alırsanız A4 kağıt boyutunda istediğiniz kadar kesebilirsiniz.
Yazıcım yok fotokopicilerden bastıracağım ben. O yüzden ellerinde var mı yok mu bilmiyorum ama sorarım yine de.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Daha kalın aslında sanırım. Fotoğraf kağıdı biraz daha sert ve katlamaya müsait olmaz pek. Fon kartonu dediğim renkli kartonlar. A4'den biraz daha kalın ama katlaması ve kesmesi kolay. Herhangi bir kırtasiyeden beyaz fon kartonu alabilisiniz. Büyük boy alırsanız A4 kağıt boyutunda istediğiniz kadar kesebilirsiniz.
Yazıcım yok fotokopicilerden bastıracağım ben. O yüzden ellerinde var mı yok mu bilmiyorum ama sorarım yine de.
Bu arada Var mı bunu yapacak olan?
PHI kagıt bul bana yapayım sana bi tane bi tane kendime. üşeniyorum kırtasiyeye gidip bi tane resim kagıdı almaya yuginin pantolonu yok suanda kafası ve sacları var sadece
msjım bulunsun
hacı bizim kömürlükte ps1 var isteseydin verirdik hayal değil daha o kadar bu arada ben a4 çıkarttım iki tane a4 kağıtları birbirine yapıştırdım öle halettim
Bunu yapmak için direk tek a4 boyutunda kartona yazdırıp kesecek miyim?
kartonu bilmem ama fon kağıdına olacak . birde arkadaşlar yok mu şöle site, senin yüklediğin fotoğrafı çevirmesi olan
yugi bitti ama pantolon ayrı basılcakmıs bende kagıt bitti tabi yapamadım. dünkü ilk yaptıgım anime'nin donunu cıkardım yugiye giydirdim. kagıt bulabilirsem PHI'nin verdigi örümcegi yapıcam.Ahanda YUGI
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
hacı bizim kömürlükte ps1 var isteseydin verirdik hayal değil daha o kadar bu arada ben a4 çıkarttım iki tane a4 kağıtları birbirine yapıştırdım öle halettim
aslında güzel fikir hocam. bir a4'de yazdır arkasına 2 tane bos a4 yapıstır bölece kalın olabilir ben a4'e örümcek bascam
http://jordof131.deviantart.com/#/d2jmo57 burdaki figürü yapmak istiyorum, ama cartman' ın gövdesi nasıl kesicem bi iz yapmamışlar oraya (göbek kısmı) yardımcı olursanız sevinirim
Kendi figürümüzü nasıl yapıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe
http://jordof131.deviantart.com/#/d2jmo57 burdaki figürü yapmak istiyorum, ama cartman' ın gövdesi nasıl kesicem bi iz yapmamışlar oraya (göbek kısmı) yardımcı olursanız sevinirim
evet yok ama kesim sırasında seni etkilemez sadece kıvırırken yapılcak olan işaret yok ama ondada kolay yol var. suratının altında oval cizgiler var göbekte oralardan saga ve sola katlıycaksın o kadar. kesim sirasında sana zorluk cıkarmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe
evet yok ama kesim sırasında seni etkilemez sadece kıvırırken yapılcak olan işaret yok ama ondada kolay yol var. suratının altında oval cizgiler var göbekte oralardan saga ve sola katlıycaksın o kadar. kesim sirasında sana zorluk cıkarmaz.
teşekkür ederim hocam
benim mario :D
Çok iyi olmadı. A4 kağıdına çıktı aldım deneme amaçlı olarak. Normal windows fotoğraf görüntüleyicisinden aldım, bazı yerleri kesmiş. kalın kağıtla çıktı almak daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Kendi figürümüzü nasıl yapıyoruz?
Beyaz fon kartonuna çıktı alabilirsiniz. A4 kağıdı fon kartona yapıştırmakta bir yöntem tabi ama orjinalinde fon kartona çıktı alırsanız daha kolay olur.
Kendi figürünüzü yapma işi size kalmış birşey. Bunun basit bir yolu yok. Ben kendi figürünüzü kendiniz yapın derken size özel olmasından değil hazır figürleri kendiniz oluşturmanızdan bahsetmiştim yanlış anlaşılmalar var sanırım.
Bu arada can sıkıntısına oturup bir tane Recep İvedik figürü yaptım biri deneyip resmini çekebilir mi çok merak ediyorum maketi nasıl olacak diye