Şimdi Ara

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
259
Favori
82.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saralonde

Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!
    180gr a4 ile yaptım gayet iyi oluyor ama kolları falan nasıl hareket ettiririz onu düşünüyorum

kollar hareket etmez bunla oynamaya kalkma zaten bozarsın koycan bi köseye durucak plastik figürlerden zannetme

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

180gr a4 ile yaptım gayet iyi oluyor ama kolları falan nasıl hareket ettiririz onu düşünüyorum

kollar hareket etmez bunla oynamaya kalkma zaten bozarsın koycan bi köseye durucak plastik figürlerden zannetme

yukarı aşağı oynatabiliyorum aslında ayrı kollar yapılabilir ileri doğru diğerini çıkarıp onu takarsın fotoğraflarken.

• Zoro yu denicem bakalım nası olcak
  • bende bi deneme yaptım. dün gece yaprak testlere yazdırıp yapmıştım ama sabah babam çöpe atmış :D kartona yazdırıp yaptım bu seferde mürekkepleri dağıldı ama sağlam oldu

http://img35.imageshack.us/img35/300/pict0002zq.jpg
  • walle deniyen yok mu yaw güzele benziyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

yukarı aşağı oynatabiliyorum aslında ayrı kollar yapılabilir ileri doğru diğerini çıkarıp onu takarsın fotoğraflarken.

Ben iki farklı kesik yaptım. Biri kolu ileri doğru uzatmış şekilde takmamı sağlıyor diğeri normal aşağıya doğru kalmasını sağlıyor. Oynatamıyorum kolları ama çıkarıp pozisyonunu değiştirebiliyorum fotoğraf çekerken falan.

İlk mesaja birleştirmelerle ilgili ipucu ekliyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Orijinalden alıntı: 4everGs59

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

• a4e basıp 50x75 resim kağıdına yapıştırdım o şekilde jigsaw ve stewie griffin ı yaptım birazdan ss koyarım
    Stewie acemice oldu ama jigsawda bu tutturma yerlerini kesebildiğim kadar kestim kalan yerleride bantla tutturdum güzel oldu baya.

Tüm parçaları birleştirdikten sonra o tutturma yerlerini yok etmek için başka alternatif çözümü olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 28 Ocak 2011; 19:25:55 >
  • İlk mesaja birleştirmelerle ilgili ipuçları ekledim.
    Ayrıca verdiğin arşiv için teşekkürler nP4BlacK0uT. İlk mesaja ekledim o linkide.
  • Çok teşekkürler.
  • Çok Beğendim
  • Bende yapacam Ama kartuş kurumuş peeh daha renkli bir baskı bile basmamıştım ne dandik şeyler :(
  •  Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın!

Bunu da ben yaptım. İlk olduğu için biraz zorlandım ama güzel oldu gibi

Webcamle çektim fotoğraf kalitesi kötü biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Bunu da ben yaptım. İlk olduğu için biraz zorlandım ama güzel oldu gibi

Webcamle çektim fotoğraf kalitesi kötü biraz

Bence gayet güzel olmuş.

• Lostfan çok güzel olmuş seninkide
  • Ben Sünger Bobu yaparken, kalın kağıt kullandım. A4 den biraz daha kalın. Biraz pahalı ama onda güzel oluyor. Lakin çok kıvrıldı mı biraz deformasyon oluyor.
  • Arkadaşlar son bir soru olsun :)
    R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar son bir soru olsun :)
    R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan?

Harflerden kastın nedir? Birbirine geçirdiğin kulakçıkların harfleri mi gözüküyor? Eğer öyleyse dışarı kıvırmışsındır kulakları. İçeriye doğru kıvırman gerekiyor yaparken.
  • SS geldi
    Stewie in kafasındaki harfleri kesmeye üşendim elimde kıvırdım idare ediyor böyle

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.