Bildirim
Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Zoro yu denicem bakalım nası olcak -
bende bi deneme yaptım. dün gece yaprak testlere yazdırıp yapmıştım ama sabah babam çöpe atmış :D kartona yazdırıp yaptım bu seferde mürekkepleri dağıldı ama sağlam oldu
http://img35.imageshack.us/img35/300/pict0002zq.jpg -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
180gr a4 ile yaptım gayet iyi oluyor ama kolları falan nasıl hareket ettiririz onu düşünüyorum
kollar hareket etmez bunla oynamaya kalkma zaten bozarsın koycan bi köseye durucak plastik figürlerden zannetme
yukarı aşağı oynatabiliyorum aslında ayrı kollar yapılabilir ileri doğru diğerini çıkarıp onu takarsın fotoğraflarken.
Ben iki farklı kesik yaptım. Biri kolu ileri doğru uzatmış şekilde takmamı sağlıyor diğeri normal aşağıya doğru kalmasını sağlıyor. Oynatamıyorum kolları ama çıkarıp pozisyonunu değiştirebiliyorum fotoğraf çekerken falan.
İlk mesaja birleştirmelerle ilgili ipucu ekliyorum şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lostplanetp
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguney
quote:
Orijinalden alıntı: 4everGs59
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
-
a4e basıp 50x75 resim kağıdına yapıştırdım o şekilde jigsaw ve stewie griffin ı yaptım birazdan ss koyarım
Stewie acemice oldu ama jigsawda bu tutturma yerlerini kesebildiğim kadar kestim kalan yerleride bantla tutturdum güzel oldu baya.
Tüm parçaları birleştirdikten sonra o tutturma yerlerini yok etmek için başka alternatif çözümü olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 28 Ocak 2011; 19:25:55 > -
İlk mesaja birleştirmelerle ilgili ipuçları ekledim.
Ayrıca verdiğin arşiv için teşekkürler nP4BlacK0uT. İlk mesaja ekledim o linkide. -
Çok teşekkürler. -
Çok Beğendim -
Bende yapacam Ama kartuş kurumuş peeh daha renkli bir baskı bile basmamıştım ne dandik şeyler :( -
-
-
Lostfan çok güzel olmuş seninkide -
Ben Sünger Bobu yaparken, kalın kağıt kullandım. A4 den biraz daha kalın. Biraz pahalı ama onda güzel oluyor. Lakin çok kıvrıldı mı biraz deformasyon oluyor. -
Arkadaşlar son bir soru olsun :)
R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan? -
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Arkadaşlar son bir soru olsun :)
R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan?
Harflerden kastın nedir? Birbirine geçirdiğin kulakçıkların harfleri mi gözüküyor? Eğer öyleyse dışarı kıvırmışsındır kulakları. İçeriye doğru kıvırman gerekiyor yaparken. -
SS geldi
Stewie in kafasındaki harfleri kesmeye üşendim elimde kıvırdım idare ediyor böyle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X