Bildirim
Karton maketlerle kendi figürünüzü yapın! (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunlarda benim Zoro'lar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 28 Ocak 2011; 21:45:19 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Arkadaşlar son bir soru olsun :)
R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan?
Harflerden kastın nedir? Birbirine geçirdiğin kulakçıkların harfleri mi gözüküyor? Eğer öyleyse dışarı kıvırmışsındır kulakları. İçeriye doğru kıvırman gerekiyor yaparken.
Mantıklı :))
1 saattir falan Wall-E'yi kesmeye çalıştığımdan beyin durdu da benim biraz. Wall-E'yi kesmesi bile çok zahmetli. Birleştirmesi nasıl olacak bakalım
-
-
quote:
quote:
R2D2'yi yaptım ancak hep harfler gözüküyor. Bu harfleri kaldırabiliyor muyuz ortadan?
Harflerden kastın nedir? Birbirine geçirdiğin kulakçıkların harfleri mi gözüküyor? Eğer öyleyse dışarı kıvırmışsındır kulakları. İçeriye doğru kıvırman gerekiyor yaparken.
Oha bunu nasıl akıl edemedim ben 2sinide bozdum yarın baştan yapacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 29 Ocak 2011; 1:23:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
quote:
quote:
Oha bunu nasıl edemedim ben 2sinide bozdum yarın baştan yapacağım
Ben de bozdum. Tekrar yapınca hemen çıkıyor. Mındar oldu Sünger Bob'la R2
Wall-E'yi kesim de nasıl yapacağım bunu yahu? Heryeri birşeyle birşeyiyor ne saçma şey bu.
-
-
-
çok güzel.. konuyu açan arkadaşı tebrik ederim -
up taki dedecikten yaptım
bir tane daha yapmak istiyorum am karar veremiyorum ya -
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
SS geldi
Stewie in kafasındaki harfleri kesmeye üşendim elimde kıvırdım idare ediyor böyle
çok güzel olmuşş
-
-
Çok aradım onu bulamadım ya. Bulursanız paylaşın konuda bende bakayım bi. -
Şimdi hayalet gibi bişey yapmaya başladım.Birtek kolları kaldı.Bitince resmini koyarım.Ama A4 kağıdı gerçekten çok ince oluyor.Yırtılma falan olabiliyor yani.Fon kartonuyla denemek mantıklıymış bunu gördüm. -
Arkdaşlar ben sungerden vazgeçtim, Recep İvedik'i yapcam :D :D (A4 Kağıt) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan
Şu ukala herifin şablonunu verir misin hemen bana. Önceliklerime almam lazım biri için yapıcamda -
güzel konu açan arkadaşa teşekkürler. kermit ve bi kuzu resmi arıyorum
edit: aradığım resimleri buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 28 Ocak 2011; 23:30:47 > -
hastalık ya sabahtandır bişeyler yapıyorum recep ivediği yapan yok mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X