Şimdi Ara

Kartuş akıyor mavi renk yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın benim 1 yıllık kullanmadığım kartuşlar vardı sonra onları sıcak suda açtım siyahı açıldı yazıyodu ama yinede biz dolduralım dedik çünkü renklisinde tık yoktu siyahıda silik milik yazıyodu ama açıktı sonra babam doldurmaya gitti şanslıyız yakınımızda var doldrmuş işte sonra denedim evde siyah ilk başta bişey yoktu sonra bi baktım akıtıyo kağıdı mahvediyo , sonra renkli kartuşda mavi renk yok orman resmi çıkarınca sapsarı azcık pembe, deniz hava resmi çıkarınca pespembe azcık sarı çıkıyo bu nasıl olacak ya siyah kartuş akıyo niye akıyo adam doldurmuştur vakumlamıştır herhalde niye vakumlamasın renklisinde sorun yok çünkü,ama ondada garip mavi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cada5555 -- 12 Mart 2016; 22:31:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cada5555

Bakın benim 1 yıllık kullanmadığım kartuşlar vardı sonra onları sıcak suda açtım siyahı açıldı yazıyodu ama yinede biz dolduralım dedik çünkü renklisinde tık yoktu siyahıda silik milik yazıyodu ama açıktı sonra babam doldurmaya gitti şanslıyız yakınımızda var doldrmuş işte sonra denedim evde siyah ilk başta bişey yoktu sonra bi baktım akıtıyo kağıdı mahvediyo , sonra renkli kartuşda mavi renk yok orman resmi çıkarınca sapsarı azcık pembe, deniz hava resmi çıkarınca pespembe azcık sarı çıkıyo bu nasıl olacak ya siyah kartuş akıyo niye akıyo adam doldurmuştur vakumlamıştır herhalde niye vakumlamasın renklisinde sorun yok çünkü,ama ondada garip mavi yok

bak şimdi bunlar öyle rastgele doldurulmuyor hepsinin belli bir miktarı var eger adam cok mürekkep koyduysa sünger mürekkebi tutamaz ve fazlalık mürekkep akar. maviyi doldurmasına ragmen baskıda cıkmıyorsa ya püskürtme ucları tıkalıdır yada hava vardır havasını aldırmamıstır.

• meco M kullanıcısına yanıt
    Şimdi sıcak sıya tutacamda diğerleride akıcak mavi açılırken siyahı akmayı durdurdu zaten Şu sorunumda var : Ben resime her rengi koyuyorum siyah beyaz mavi yeşik lacivert sarı kırmızı ama hepsini kırmızı çıkartıyor nerdeyse sarı olan kısmı sarı çıkartıyor bitek mavi zaten olmadığı için yeşilide çıkartamıyor mavi zaten hiç yok tamam buralar mavi olmadığı için böyle anlarımda neden siyah olan yerleri kırmızı çıkartıyor resmi siyah beyaz yapınca sorunsuz çıkıyor siyah var kartuş
  • cada5555 C kullanıcısına yanıt
    Yazıcın ne canon mu hp mi?
    renkli kartuşta sorun var o sebeple gereken renkleri sağlayamıyor. eger kartuşun üst kapağını açmadıysan ucunu peçeteye bastır hangi renkler çıkıyor bir bak. çıkan rengi üstten tıka sonra alttan havasını çektirmeye çalış ta ki eksik renk uctan çıkana kadar.
    yok eger kartuşun üst kapagını açtıysan süngerleri çıkart sıcak suyla yıka ve kagıt havluya bastırarak kurula. sonrada kartusun içini akan sıcak su ile iyice yıka hem alttan hemde üstten. içindeki mürekkepler bitene kadar. özellikle cıkmayan renge yogunlas. sonra süngerlerini tak ilk olarak sorunlu rengi tak ve max 2,5 ml mürekkebini koy. peçeteye bastır bak bakalım renk güzel bir sekilde çıkış yapıyor mu. eger yapıyorsa diger süngerleride sırayla koyup mürekkeplerini ekle ve peçete kontrolu yap sürekli.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Açmadım dediğini yaptım yoğun kırmızı azcık sarı mavi yok mavi nokta nokta geliyo olmuyo ya mavi tıkalımı acaba
    şey denedim bak kırmızı,mavi,sarı gül resmi çıkardım bak sonuçlar
    Kırmızı gül : sorunsuz
    Mavi gül : Pembe her yer
    Sarı gül: %90 arı azıcık kırmızılık var neden kırmızı her yerde yoğun

Kırmızı ile sarı sorunsuz siyah çizgili çıkıyor azıcık mavi hiç yok delircem mavi olmadan karışım yapamıyor o yüzden resimler hep pempe pempe oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cada5555 -- 13 Mart 2016; 15:50:06 >
  • cada5555 C kullanıcısına yanıt
    işin zor.. açıcı solüsyon içinde beklet 1 gün filan yada bu işlerden anlayan bir yere götür onlar acsın.. eger kartustan umudu kestiysen kartuşun üst kapagını aç süngerlerini yıka, içini ve deliklerini uzun uzun sıcak suya tut o zaman açılır.. tabi devre yollarında bir hasar yoksa düzelir.
  • tamam artık siyahta mükemmel yazıyor bak mürekkebin ucunda mavi var peçeteye siliyom mavi çıkıyo galiba iletimde sorun var mürekkepde püskürtme yerinde değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.