Şimdi Ara

kartuş bitti simgesini nasıl düzeltirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler canon ip2700 marka yazıcı kullanıyorum 3 4 gün önce cıktı alırken silikleşmeye başladı sonrasındada kartuş bitti mürekkep eklediğimde ise (dolumu kendim yaptım) yazmıyor. kartuşçulara doldurduğumuzda mürekkep simgesinde az da olsa mürekkep var gibi simge çıkıyor biz doldurduğumuzda böyle bi simge olmuyor muhtemelende mürekkep boş gösterdiği için yazıcı kartuşu çalıştırmıyor buna nasıl bi çözüm bulabiliriz cevaplar için teşekkürler

• kartuşun havasını aldınız mı?
  • ozgurz0 kullanıcısına yanıt
    hava alma gibi durumlar deposu olan yazıcılar için sınırsız mürekkep diyorlar ya onlar için geçerlidir normal kartuşlarda zaten kartuşun üstten hava alması gereklidir sorunun hava ile ilgili olduğunu sanmıyorum
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz, bu aralar bitmeyen kartuşlu bir yazıcı arayışında olduğumdan dolayı mesajı yazarken sanki tüm yazıcılar aynıymış gibi bir yanılgıya düşmüşüm.

geçenlerde forumda okumuştum bir arkadaş yazmayan kartuşu sıcak su buharına tutarak açmış, zaten kartuşunuz tıkanmışsa herhangi bir yazıcı servisi de bu şekilde açacaktır. bence bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurz0 -- 18 Aralık 2013; 20:15:35 >
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    önce kartuş azaldı uyarısı verir ama yazmaya devam eder. kartuş tamamen pitince de uyarı verip yazmayı durdurur. bu durumda daire içinde üçgen işareti olan tuşa 10 sn kadar basılı tutup bu uyarıyı kaldırabilirsiniz. kartuş hep boş görünecek ama yazmaya devam edeceksiniz
  • sıcaksu buharı işe yaramıyor içinde süngeri bile çıkarıp temizledim ilk günkü haline getirdim fayda vermedi büyük ihtimal içine buhar basmak lazım anca öyle açılır mikron uçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

önce kartuş azaldı uyarısı verir ama yazmaya devam eder. kartuş tamamen pitince de uyarı verip yazmayı durdurur. bu durumda daire içinde üçgen işareti olan tuşa 10 sn kadar basılı tutup bu uyarıyı kaldırabilirsiniz. kartuş hep boş görünecek ama yazmaya devam edeceksiniz

bu yazdığınız dolan kartuşlar içinde geçerli mi

mesela benim kullandığım dolan kartuşda 1 diş mükkep eksildi kartuşu çıkartıp taktım ama yine 1 diş eksik gösteriyor otorest karuşların mantık en tam dolu göstermesi gerekmiyormu ??

meşguliyet için özür dilerim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende de aynı cihaz var ve kartuş tanınmıyor hatası veriyor acaba kartuş her bittiğinde o hatayı mı veriyor power tuşunun altındaki aşağı ve üçgen bi tuş var ona basılı da tuttum bir fayda etmedi turuncu yanıp sönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiChiwaTR -- 4 Aralık 2024; 0:46:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.