Şimdi Ara

Kartuşum çabuk bitiyor yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hp deskjet 2050 yazıcıyı aldım.bu yazıcının içinden hp 301 kartuş çıktı.30 tane çıktı aldım mürekkep yüzdesi %25'e düştü . ne olduğunu anlayamadım.ilk baktığımda %100 idi.bu gösterilen yüzdeler doğrumu arkadaşlar bana yardım edin lütfen.yazıcıyı hepsiburada dan kampanyalı diye aldım.
    bir şey daha sormak istiyorum.kartuş üzerindeki etiket yıprandığında aynı ölçülerde bir bant yapıştırsak olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk647 -- 25 Kasım 2010; 21:05:40 >

• içinden çıkan kartuşlar demo ondan çabuk biter. doluyorsa bant olur sorun olmaz ama 301 kartuşların forumda dolmadığını söylüyorlardı. bu sıralar yazıcıyı ucuz verip kartuşla tüketiciyi vurmak moda. utanmasalar bedava verecekler yazıcıyı
  • doluyor kartuş dolum setini aldım ama zırt bırt doldurmak istemiyorum. birde etiketi kullanılmaz hale geldiğinde ne yapacağım. neyi etiket olarak kullanabilirim.elimde fazladan kartuş etiketi yokda.
  • içine mürekkep enjekete etmek doluyor anlamına gelmiyor işte bir süre sonra mürekkep yok diye yazdırmayı kesebilir. kesin konuşmuyorum yalnız forumda dolmuyor diyenler vardı. bant yapıştırabilirsin etiket yerine sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk647

doluyor kartuş dolum setini aldım ama zırt pırt doldurmak istemiyorum. birde etiketi kullanılmaz hale geldiğinde ne yapacağım. neyi etiket olarak kullanabilirim.elimde fazladan kartuş etiketi yok da.

Yazıcınız sürekli besleme sistemi (CISS) ile çalışabiliyorsa (HP Deskjet 205 yazıcıda kayar kafa hareket alanı hortum geçişine uygun ise) kartuşları sürekli doldurmadan, "sürekli besleme tankları"na dolum yaparak sorununuzu çözebilirsiniz:
    Sürekli Besleme Tankı (4 x 100 ml.)

Kartuş etiketlerine şuradan ulaşılabilir:
    Kartuş Etiketleri

• çok teşekkür ederim hepinize yardımcı olduğunuz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.