Şimdi Ara

Kartuş Dolum Mürekkepleri ve Fotoğraf Baskısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
17.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru renkleri doğru kartuşlara enjekte ettiyseniz çıktılarınızda olması gerekenden farklı tonlar çıkmayacaktır. İlk başta kesik çizgili çıktılar alıyorsanız bu mürekkebin kartuşun çıkış deliğine kadar olan yola tam olarak nüfuz etmemesinden kaynaklanabilir. Kartuşlarınızın alt kısmındaki mürekkep çıkış yerlerini mürekkep gelen kadar vakumlarsanız sorun giderilecektir.
  • Arkadaşlar, arızalanan HP c5180 yerine gelen yeni c5180'e kısa bir süre orijinal kartuşları taktıktan sonra, sorunumla gerek email göndererek, gerek ise beni telefonla da arayarak yakınen ilgilenen cescesor'un yönlendirmesiyle dolan kartuşları yerine taktım ve 20 adet kadar sorunsuz 15x10 fotoğraf baskısı aldım. Bir kez daha cescesor'un hp vivera tipi mürekkebinin orijinalden hiç altta kalır bir yanı olmadığını karşılaştırmalı olarak tespit ettiğimi belirtmek isterim. Gerek renkler, gerek baskı sonucu, gerek ise kullandığım hp advanced fotoğraf kağıdındaki kuruma hızı açısından çok memnun kaldım.

Sonuç olarak, yabancı forumlardaki yorumlardan HP c5180'in zaten mürekkep sistemi arızası vermeye eğilimli bir yazıcı olduğu anlaşılıyor. Dolan kartuş sistemi belki bu arıza yatkınlığına bir miktar katkıda bulunuyordur, bilemiyorum. Ancak bana bu işin asıl sorumlusu, hp'nin fazla hassas olan yazıcısı gibi geliyor. Hele c6280 modelinde bu gibi sorunların şimdilik rapor edilmediği düşünülürse... Yazıcımı özenle, fazla kurcalamadan ve zorlamadan gittiği kadar kullanacağım bakalım. İnşallah yeniden arıza yaşamam.

Bu topiği izlemeyi ve yazıcım ve mürekkep sistemi ile ilgili değişik durumlar söz konusu oldukça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğim.

Cescesor'a yakın ilgisi, ürününün her türlü arkasında duruşu ve yardımları için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 29 Nisan 2008; 18:51:26 >

• ben canon mp160 kartuşa dolum yaptım bu mürekkeple ama üzerine açtıgım delikleri kapatıp kapatmama konusunda ne yapacagımı bilmiyorum kapatacakmıyım kapatacaksam neyle kapatabilirim bu arada mürekkep gerçekten çok kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_cnr

ben canon mp160 kartuşa dolum yaptım bu mürekkeple ama üzerine açtıgım delikleri kapatıp kapatmama konusunda ne yapacagımı bilmiyorum kapatacakmıyım kapatacaksam neyle kapatabilirim bu arada mürekkep gerçekten çok kaliteli.
  • quote:

quote:

ben canon mp160 kartuşa dolum yaptım bu mürekkeple ama üzerine açtıgım delikleri kapatıp kapatmama konusunda ne yapacagımı bilmiyorum kapatacakmıyım kapatacaksam neyle kapatabilirim bu arada mürekkep gerçekten çok kaliteli.

Biyerde sıcak slikonla kapatılabilecegi yazıyordu ben daha pratik olsun diye kırtasiyelerde satılan normal bantla iki kat yapıştırdım daha sonraki dolum içinde pratik olacak yalnız bantları uzun tuttum açılan boya deliklerinin oldugu yüzeyi boydan boya ve yan yüzeylerede tutturdum akıntı sızıntı yok
  • quote:

Kartuşlara açtığınız delikleri üzerini normal şeffaf bantla kapatıp iğneyle delmeniz yeterlidir. Yani bu delikler hava almayacak şekilde kapatılmamalıdır. Çok küçük bir delik üzerinden hava iletimi sağlanmalıdır. Bu ufak delik mürekkebin kurumasına sebep olmayacaktır.
  • teşekkür yardımlarınız için
  • Arkadaşlar HP c5180 kesinlikle uzak durmanız gereken bir yazıcı!!!
    İlkinin mürekkep sistemi arızası vermesi sonrası yenisi ile değiştirilen yazıcım sadece 4 gün kullanıldıktan sonra Cyan rengi eksik basmaya başladı. Her seviyede kendi kendine kafa temizletme çabaları olumsuz sonuç veriyor. Orijinal kartuşla da sonuç değişmiyor. Pazartesi günü servisi aramaktan ve macerayı yeniden başlatmaktan başka yapacak hiç bir şey yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 3 Mayıs 2008; 12:11:56 >
  • cescesor'a bu güzel konuyu açtığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisine bir sorum olacak. Ben hem mp 110 hem de 210 kullanıcısıyım. 210'un kartuş dolum olayı 220 ile aynıymış henüz yapmama rağmen başarabileceğimi düşünüyroum ancak mürekkebini edinmem lazım. Foto çıktısı için renkli mürekkep lazım ancak hangi mürekkebi alacağımı bilmiyorum, tabi siyah mürekebe de ihtiyacım var. Bunun dışında asıl sorum mp 110 hakkında olacak, bu yazıcının ben de hiç kullanılmamış kafası var, onu yazıcıya nasıl takabilirim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende uzun bir süredir Cescesor kartuş ve mürekkeplerini kullanıyorum. Açıkçası beni memnun eden kartuş ve mürekkeplerden ziyade, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmalarıdır. Gerçi bu devirde Sagopa nın da dediği gibi "olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar." Ama malesef birçok yer ürünü satana kadar yüzünüze gülümsüyor. Sonrası malum.

Cescesor dan yüzyüze tanışıp ürünleri alma fırsatım olmuştu. Aynı sıcaklık benim çiplerle ilgili problemimden dolayı telefon ve maillerle devam etti. Emin değilim ama bi 10 dk. cepten beni arayarak problemimi halletmeye çalışmışlardı. Promlemin benden kaynaklanmasına rağmen. Bu arada Epson Dura Brite lar bir harika.

Teşekkürler Cescesor.
  • merhaba forum üyeleri bende deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle ben yaklasık 1 ay önce c 5180 adlı ürünü alıp kullanmaya başladım güzel üründü velhasıl baktım mürekkep masrafı pahalıya geliyor alternatif aramaya basladım neticede cescoser adlı firmanın gittigidiyordaki ürünlerini bulup satın aldım sonra bunları c5180 adlı ürünüme taktım 2 3 sayfa cıktı aldım ve ardındanda murekkep sistemi hatası aldım hemem cescoser adlı firmayı arayarak yardım bilgilerine danıştım firma yetkilisi reset atmamı söyledi düzelebileceğini falan denedik olmadı neticede hp teknik servise götürdük bir hafta sonrada c6280 ile değişmiş sekilde ürünü teslim aldım cescoser e vermiş olduğu bilgilerden dolayı tesekkur ediyorum siz forum kullanıcılarına sormak istediğim bir soru var c6280 i aldık fakat cyan ve ligt cyan renklerinde cizgiler var bunları murekkep kafalarını temizle diye bişi var kaç kere yaptıysam bu sorun devam ediyor birde yazıcdan yazıcıyı hizala dediğim zaman hizalama sayfası yazdırılıyor fakat hizalama basarısız oldu diye bir uyarı alıyorum bu arada yazıcıda 363 kolay dolum kartuşları kullanıyorum yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: kont82

merhaba forum üyeleri bende deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle ben yaklasık 1 ay önce c 5180 adlı ürünü alıp kullanmaya başladım güzel üründü velhasıl baktım mürekkep masrafı pahalıya geliyor alternatif aramaya basladım neticede cescoser adlı firmanın gittigidiyordaki ürünlerini bulup satın aldım sonra bunları c5180 adlı ürünüme taktım 2 3 sayfa cıktı aldım ve ardındanda murekkep sistemi hatası aldım hemem cescoser adlı firmayı arayarak yardım bilgilerine danıştım firma yetkilisi reset atmamı söyledi düzelebileceğini falan denedik olmadı neticede hp teknik servise götürdük bir hafta sonrada c6280 ile değişmiş sekilde ürünü teslim aldım cescoser e vermiş olduğu bilgilerden dolayı tesekkur ediyorum siz forum kullanıcılarına sormak istediğim bir soru var c6280 i aldık fakat cyan ve ligt cyan renklerinde cizgiler var bunları murekkep kafalarını temizle diye bişi var kaç kere yaptıysam bu sorun devam ediyor birde yazıcdan yazıcıyı hizala dediğim zaman hizalama sayfası yazdırılıyor fakat hizalama basarısız oldu diye bir uyarı alıyorum bu arada yazıcıda 363 kolay dolum kartuşları kullanıyorum yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

Bendede hp c6280 var...

Tüm sorunların aynısını bende bugün yaşadım...

LÜtfen yardım... Yazıcı daha yeni geldi bugün çıktı alıyordum, 2-3 saat sonra bir baktım " AÇIK mavi " ve " mavi " renkleri yazmıyor..

Sendeki sorunların tamamen aynısı bende de var. Bende de "kartuş hizalama başarısız" diyor.. .. Acaba c6280 lerin genel bir problemi mi , çünkü dediklerinin aysını bendeki sorunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 23 Haziran 2008; 2:12:34 >

• herhangi bir şey yapmadım aynı sekilde kullanmaya devam ediyorum yazdırma işimde önemli bir probleme yol acmıyor sadece mavi reklerde ve yeşil renkte problem oluşturuyor bunlarda benim pek kullandığım renkler değil servise gitmeye de üseniyorum o yüzden öyle kullanıyorum işimi etkilecek duruma gelirse servise getireceğim
  • arkadaşlar ben hp 5280 yazıcı aldım ,şmdilik çooook memnunum taraması ve çıktıları mükemmel diyebilirim.ama kartuşların kapasitelerinin küçük olması beni rahatsız ediyor,sanırım bende bu doldurulabilir ürekkeplerden alacağım ve kullandıktan sonrada deneyim ve sorunlarımı sizlerle paylaşacağım..teşekkürlerr.
  • s.a dostlar benim bilen arkadaşlara bi sualim vardı cevaplanırsa sevinirim.
    Bende epson stylus dx 4400 multifonksiyon yazıcı var.yazıcının fotoğraf kalitesine diyeceğim yok normal yazma işlemi çok yavaş olsada.geçenlerde ben şu doldurulabilir kartuştan aldım 4 adet hani şu cescesor'un sitesinde satılanlardan.doldurulur olması güzel şey,ilkdenemde birde resim yazdırdım orjinali kadar olmasada güzel bir çıktı aldım fakat siyah beyaz yazdırmamlazım geldi yaklaşık 400 sayfa ancak peşpeşe 20 sayfa yazdıramıyorum bile mürekkep kağıda bulaşıyor yani akıntı yapıyor nerden baksanız 50 yaprak boşa gitti.Acaba bunun sebebi nedir çaresi nedir nasıl çözebilirim bu sorunu.Birde cescesor kardeşime sormak istiyorum sattığı mürekkeplere(drabrite)garanti verebiliyormu bu konuda.eğer sorunum çözülürse 1'er lt almayı düşünüyorum(4 renk)Birde bu hp laserjet p1005 toner nasıl doldurulur biri bana anlatabilirmi.Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

DX4400'ün mürekkep türü Durabrite'tır ve bu tür dışındaki mürekkeplerin gri tonlamalı baskılarında sorun çıktığı doğrudur. Dilerseniz Eylül'lün son haftasından itibaren durabrite mürekkeplerimizden numune gönderebiliriz. Gri tonlamalı ya da renkli baskılarınızda test edip sonuçları burada paylaşabilirsiniz. Fotoğraf yarışmalarına katılmak amacıyla Durabrite mürekkeplerimizi kullanan müşterilerimiz de bulunmaktadır. Gri tonlamalı fotoğraflarda çözümü durabrite'ta buldular.
  • Cescesor Arkadaşıma verdiği cevaptan ötürü teşkkürler ediyorum.numune göndermesini tabiki isterim denemeden birşeye karar vermek istemiyorum bizim ülkemizde esnaflar malı satmanın peşinde yani mal satılsında gerisi mühüm diil.Cecesor arkadaşıma bu konuda çok teşekkürler ediyorum sağolsun.Çünkü yeni bir yazıcı almak istemiyorum yazıcımdanda memmunum ama benim asıl öğrenmek istediğim akıntı sorunu olmasın yani şimdiki kullandığım mürekkep akıntı yaparmı yapmazmı buna ceva almam lazım.Eğer numune gönderebilse denemim memnun kalırsam bundan sonraki alışveriş adresim olur.bide bu hp laserjet toner tozu satıyormu ve dolumu hakkındada bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkürler.bide nasıl iletişime geçebilirim kardeşim seninle onuda yazarsan iyi olur.
  • Epson r200 yazıcım var buna dolan kartuş aldım cescesor dan fakat bir renk için ink out alarmı veriyor daha sonra aldığım kişi yenisini gönderdi fakat sorun aynen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? şimdiden teşekkürler
  • Bu dolankartuşcular şaşırmışlar. Kartuş alana yazıcıyı bedava veriyorlar.
    Epson 4450 ve Hp 7160
    Kartuşları da mürekkepleri de eski fiyat yani üzerine birşey koymamışlar.
    Alan var mı? Gerçekten dedikleri gibi mi?
    Adres:www.DolanKartus.com
  • asıl sen şaşırmış olmayasın,
    delikanlı gibi çıkıp reklamını yapsana
    ne öyle her konuya aynı mesajı çekmişsin?
    dürüst olalım dürüst..........
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisso

Bu dolankartuşcular şaşırmışlar. Kartuş alana yazıcıyı bedava veriyorlar.
    Epson 4450 ve Hp 7160
    Kartuşları da mürekkepleri de eski fiyat yani üzerine birşey koymamışlar.
    Alan var mı? Gerçekten dedikleri gibi mi?
    Adres:www.DolanKartus.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.