Şimdi Ara

Kartuş dolumu,Yazıcı Tavsiyesi,Dolum Sonrası Hatalar İçin Bütün Sorularınızı Cevaplıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartuş dolum sonrası arızaların çözümü,yazıcı alacaklar ve dolum ile merak ettiğiniz ne varsa elimden geldiği kadarı ile sizlere yardımcı olmak istiyorum.ayrıca tüketim malzemesi olarak satılan kartuş ve tonerlerin muadil çeşitleri hakkında bilgilerde vereceğim.soru cevap şeklinde olursa daha kolay hallederiz problemlerimizi sorularınızı bekliyorum.

• Selamlar;
    ben daha öncede forumda sorup cevap alamadım. Benim epson c1100 yazıcım vardı, doldurduğumuz sarı toner aktığı için alet bozuldu. daha alalı 5 ay olmuştu.

Şimdi işim gereği yeniden lazerli renkli bir yazıcı almak zorundayım. Bana toner dolumu en az zorlukj çıkartan bir yazıcı tavsiye edebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.
  • xerox workcentre pe 3119 almayı düşünüyorum. tonerine dolum yapılabiliyor mu. seçimim doğrumu? yardımcı olursan sevinirim
  • hocam sağol önce çalışman için..
    güzel bir bölüm olacak burasıda
    başka bir arkadaşlar daha konuşmuştum gerçi ama sanada sorayım..
    hp4280 var bende bunun kartuş sorununu nasıl çözebilirm en fonksiyonel biçimde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilidian

Selamlar;
    ben daha öncede forumda sorup cevap alamadım. Benim epson c1100 yazıcım vardı, doldurduğumuz sarı toner aktığı için alet bozuldu. daha alalı 5 ay olmuştu.

Şimdi işim gereği yeniden lazerli renkli bir yazıcı almak zorundayım. Bana toner dolumu en az zorlukj çıkartan bir yazıcı tavsiye edebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.

Şu an piyasada dolum yapılabilecek ve tam anlamıyla devamlı çalışabilecek bi laser yazıcı çok zor bulunur ama en sorunsuz dolumları ben HP makinalarında görmüşümdür.EPSON,CANON,OLİVETTİ,KONİCA MİNOLTA bu işlerde dolumu zorlaştırmışlardır.ben size 1-2 adet yzıcı tavsiyesinde bulunayım.

HP Color LaserJet 2600n Yazıcı (Q6455A)
    HP Color LaserJet 2600n: Dakikada 8 sayfaya kadar siyah ve 8 sayfaya kadar renkli baskı hızı, 20 saniyede ilk sayfa çıktısı, HP Imageret 2400, Hi-Speed USB portu (USB 2.0 özellikleriyle uyumlu), 16 MB RAM, 264 MHz işlemci, 250 yapraklık standart giriş kapasitesi, isteğe bağlı 250 yapraklık tepsi, Dahili Web Sunucusu, dahili ağ bağlantısı, çok sessiz çalışabilme özelliği

Samsung CLP-300 Renkli Laser Yazıcı
    İlk Sayfa Baskı Hızı(SB) 14 Saniye
    İlk sayfa baskı Hızı (renkli) 26 Saniye
    Çözünürlük 2400 x 600 dpi
    İşlemci(Samsung) 300Mhz

ben hp öneririm dolumu kolay ve toner tozu orjinale yakındır.samsung hakkında fazla bilgim yoktur ve doldurmadım.fiyat ve teknik özellikler olarak iyidir.ama şöyle bişey vardır.hare kartuş dolamaz ve her kartuş dolumu sonrasında hata çıkacak diye bi kanun yoktur.size tek tavsiyem kartuş dolumcunuzu çok iyi seçmeniz.başınıza gelen toner faciasına üzüldüm.onlarda da dolumda fazla sorun yoktur herhalde beceremediler.başka sorularınız olursa ben buralardayım.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: narec

xerox workcentre pe 3119 almayı düşünüyorum. tonerine dolum yapılabiliyor mu. seçimim doğrumu? yardımcı olursan sevinirim

almak istediğiniz yazıcının toner dolumu yapılmaktadır ve toner de ayrıca 1 adet uyarıcı chip vardır.bu uyarıcı chipi her dolumdan sonra değiştirmeniz gerekmektedir.bu özelliklerde ve fiyata göre seçiminiz doğrudur.şimdiden hayırlı olsun.tabikide sorunsuz dolum için tonerinizi uzman ellere veriniz.yoksa başınız dertten kurtulmaz.
  • Orjinalden alıntı: Technics

hocam sağol önce çalışman için..
    güzel bir bölüm olacak burasıda
    başka bir arkadaşlar daha konuşmuştum gerçi ama sanada sorayım..
    hp4280 var bende bunun kartuş sorununu nasıl çözebilirm en fonksiyonel biçimde?
    [/quo

rica ederim görevimizsorun tam olarak nedir.dolum sonrası hatamı,devrelerde sorun mu,kartuşun ağzı mı tıkalı.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim yardımın için. bir kaç sorum daha var.

bu çip dolumlarda sorun çıkarıyor mu? piyasada çip resetleme cihazları var. çiplerde ayrı olarak satılıyor. ama bu modele ait çip göremedim baktığım yerlerde. dolum yapılırken çip resetleniyor mu yoksa değiştiriliyor mu. dolum yaptıracağım zaman nelere dikkat etmem gerekir, kendim doldurabilirmiyim? birde bu toner ile ne kadar çıktı alabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

quote:

xerox workcentre pe 3119 almayı düşünüyorum. tonerine dolum yapılabiliyor mu. seçimim doğrumu? yardımcı olursan sevinirim

almak istediğiniz yazıcının toner dolumu yapılmaktadır ve toner de ayrıca 1 adet uyarıcı chip vardır.bu uyarıcı chipi her dolumdan sonra değiştirmeniz gerekmektedir.bu özelliklerde ve fiyata göre seçiminiz doğrudur.şimdiden hayırlı olsun.tabikide sorunsuz dolum için tonerinizi uzman ellere veriniz.yoksa başınız dertten kurtulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 29 Kasım 2007; 13:31:42 >

• quote:

teşekkür ederim yardımın için. bir kaç sorum daha var.

bu çip dolumlarda sorun çıkarıyor mu? piyasada çip resetleme cihazları var. çiplerde ayrı olarak satılıyor. ama bu modele ait çip göremedim baktığım yerlerde. dolum yapılırken çip resetleniyor mu yoksa değiştiriliyor mu. dolum yaptıracağım zaman nelere dikkat etmem gerekir, kendim doldurabilirmiyim? birde bu toner ile ne kadar çıktı alabilirim.

quote:

quote:

dediğim gibi bu çipler belli bir yazı kapasitesini açarsanız kendini resetler ve default hale gelmektedir.her dolum sırasında bu chip değiştirilmektedir.evet doluma gelelim.bazı kendini bilmez dolumcular içindeki orjinal olan parçaları(drum,merdane,blade) muadil veya 2.el parçalarla değiştirmektedirler.1. dolum sırasında bunları anlamazsınız.2.doluma gidince de sorunlar çıkmaya başlayacaktır ve parça değişmesi gerekmektedir diyeceklerdir.bunlara dikkat etmeniz lazım.asıl sorun ise kullandığı toner tozu çok önemlidir.gelelim sizin dolum yapabilmenize.dolum gerçekten de bilmeyenler için bi ızdırap olabilir.çünkü içinden çıkan bir dişlinin yerini bilemezseniz verdiğiniz paraya yazık olur bide onu yaptırmak için para verirsiniz.bence hiç bulaşmayın dolum işine.gidin güvendiğiniz bir dolumcuya doldurun derim.

• ilginiz için çok teşekkür ederim.
    yazıcının siparişini dün verdim.kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım.
  • arkadaşlar bugün kartuş dolumu yaptım ama herşey kırmızı çıkıyor.neyi yanlış yapmış olabilirim acaba.yazıcım canon mp150,kullandığım malzeme bu adrestekiwww.ekokartus.com.saygılar.
  • quote:

ilginiz için çok teşekkür ederim.

rica ederim.size iyi bi haberim daha var kullanacağınız tonerin üzrinde chip ve sigorta yokmuş.ben pe220 modeliyle karıştırdım.yani size ek bir masraf çıkmayacak.yazıcınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gewa

arkadaşlar bugün kartuş dolumu yaptım ama herşey kırmızı çıkıyor.neyi yanlış yapmış olabilirim acaba.yazıcım canon mp150,kullandığım malzeme bu adrestekiwww.ekokartus.com.saygılar.

hemen yardımcı olayım.1. olarak kartuşun ağız kısmı tıkalı olabilir.2. ise mürekkebi tam doldurduktan sonra tekrardan 1mg geri çekmeniz gerekmektedir.eğer yapmadıysanız kartuşun ağzından bütün renkler akacaktır.3. kısım eğer şırınga ile yaptıysanız süngerlerin altında yuvarlak bir tabaka vardır ve mürekkep oradan süzülür inşallah orayı delmemişsinizdir.yapacağınız tek birşey var kartuşu alıp dolumcuya gitmeniz.

• çok teşekkür ederim.bu haber çok iyi oldu. google a göz attım. xerox 3119 çip için baya sonuç çıkıyor. xerox un sitesinden baktım. link burda:http://www.office.xerox.com/perl-bin/detail.pl?sku=013R00625
    hocam sana zahmet verdim zaten. rica etsem tekrar bakabilirmisin. bunun çip i war mı acaba?

teşekkürler

quote:

quote:

ilginiz için çok teşekkür ederim.

rica ederim.size iyi bi haberim daha var kullanacağınız tonerin üzrinde chip ve sigorta yokmuş.ben pe220 modeliyle karıştırdım.yani size ek bir masraf çıkmayacak.yazıcınız hayırlı olsun.

• ön kısımda gözüküyo ama ben yaptığım dolumlarda hiç değiştirmedim ve sorunda olmadı.şöyle bişey daha var belki bana denk gelmedi. sen bi bak toner bitince .doldurmaya götürdüğün zaman eğerki makinan çalışmazsa ozaman malesef değişmesi gerekir.ön tarafta var kendini resetlermi bilemem.
  • bedo20 çok teşekkürler.tekrar 1 mg. çekince güzel resimler vermeye başladı.en pis ve zor tarafıda geri çekmekmiş bu işin.saygılar.
  • quote:

bedo20 çok teşekkürler.tekrar 1 mg. çekince güzel resimler vermeye başladı.en pis ve zor tarafıda geri çekmekmiş bu işin.saygılar.

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • ekokartuş setini bende aldım yazıcıoğlundan.hiçbir sorun yaşamadım.Pakedin çıkan cd de mürekkebi fazla koymayın akma yapar diyor.kırmızıyı fazla bastın galiba.
    quote:

arkadaşlar bugün kartuş dolumu yaptım ama herşey kırmızı çıkıyor.neyi yanlış yapmış olabilirim acaba.yazıcım canon mp150,kullandığım malzeme bu adrestekiwww.ekokartus.com.saygılar.
  • Konu hala aktif mi? Kartuş dolumunda sorunum var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.