Şimdi Ara

KAŞ-FETHIYE-BODRUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce Kaş da 2 gece Fethıyede 3 gece ve Bodrumda 1 gece olucak şekılde Kahvaltı dahıl otel veya kaldıgınız Bumgalow ev tavsıyelerı ıstıyorum.
    Eşim ve 4 yaşındaki kızımla araçla gıdılecek.Temiz olsun yeter yatmak için kullanıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanjk -- 10 Temmuz 2017; 10:13:49 >

• fethiye downtown fethiye studios. hostel kısmı da var. ona dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cignenmiskumandapili

fethiye downtown fethiye studios. hostel kısmı da var. ona dikkat edin.

?
  • 3-4 GUM ICINDE BENZER BIR tatıle esım ıle bırlıkde bende cıkıcm

ben 3 gun fethıye 2 gun marmarıs 2 gun bodrum dusunuyorum

yenı bur konu acmak yerıne buraya yazayım dedım

kalıcak otel tavsıyesı olan ( gunluk 120tl gecmıcek temız oda yeterlı )

ve burakarda gezılecek bakmadan gecmeyın dıyebılecegınız yerlerı onerebılırsenız sevınırım

fethıyede saklıkent turu ve tekne turu yapıcam bırer gun

baska onerılerınız varmı
  • catik kullanıcısına yanıt
    ben fethıyeye daha once gıtmıştım aşagıdakılerı yapmıştım

1.Gün
    Otelde takıldık akşamda ovacık merkeze indik Tek olumsuz yanı her kulubun onunde hep erkek danscılar oynuyor bu işi çözemedim :)

2.Gün
    Kayaköye gittik eski rum evleri var oraları gezdik sonra
    Ölüdeniz plaja indik ölüdeniz kısmı ücretlı verdik parayı girdik oraya kadar gelmişiz girmeden olmaz guzeldı.Deniz bisikletine bindik dolaştık yüzdük vs.
    Sonra Ölüdenizde diğer günler için turlar satın aldık.

3.Gün
    Araba Kiraladık Saklıkente gittik Ovacık Saklıkent arası 35 km Saklıkente giderken yanınızda mutlaka deniz ayakkabası vs bişey olsun yoksada ordan alıyorsun kiralıyolar.

4.Gün
    Aldıgımız turlardan Dalyan - iz Tuzu Plajı(karetta karetta ların orası)-Köyceğiz(çamur banyosu) gittik.

5.Gün
    Aldığımız diğer tur olan tekne turuna çıktık (Mavi Magara-Kelebekler Vadisi-Akvaryum koyu-St.Nickolas Adası-Deve Plajı-Soğuk Su)
    Sabah otelden aldılar 9 da akşam 17,30 a kadar gerçekten ınanılmaz güzel koylar var.

• serkanjk kullanıcısına yanıt
    fethiyeden birden fqzla mi tur satin aldiniz yani farkli farkli hepsi gormeye deger cesit cesit tur varmi oralarda

benzer seyler marmaris ve bodrum icin de gecerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

fethiyeden birden fqzla mi tur satin aldiniz yani farkli farkli hepsi gormeye deger cesit cesit tur varmi oralarda

fethıyeden aldım turları marmarıs ve fethıyede sadece tekne turu yaparsın en çok gezılıcek yer fethıyede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

quote:

Orijinalden alıntı: catik

fethıyeden aldım turları marmarıs ve fethıyede sadece tekne turu yaparsın en çok gezılıcek yer fethıyede

fethiyeden 12 adalar turu varmış siz ona rastlamadınız hocam sanırım.ben de yakın zamanda marmaris fethiye tekne turu yapıcam.marmarisde marmaris tekne turu ve dalyan turu.fethiyede 12 adalar ve ölüdeniz tekne turuna gitmeyi düşünüyorum.bunlar 4 günümü alcak zaten bir gün de ölüdenizde vakit geçiricem.tekne turu haricinde nereleri gezmemi önerirsiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.