Şimdi Ara

Kas kaybetmeden yağ yakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm. 102 kiloydum ve 3 aylık diyet ve 2 aylık ağırlık antrenmanı sonrası 89 kiloya düştüm. Bilinçsiz olduğum için bu süre zarfında kas kaybı da yaşadım. Omuz, basen ve göğüs ölçü kaybına uğradı. Karın ( göbek ) bölgesi az da 105 cm'den 102'ye düştü. Ancak hala karın bölgesinde yağlar mevcut. Şimdi istediğim şey ise kiloyu korumak, göbek bölgesinde ki yağlardan kurtularak kaslara hacim kazandırmak. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. İnternet sitesi üzerinde gerekli gereksiz bir çok bilgi var ve hangisi doğru bilmiyorum.

Ben, 1 gün ağırlık yapıyor 1 gün dinleniyorum. Ağırlık yaptığım gün aynı zamanda 1 saat yürüyüş ve hafif karın hareketleri yapıyorum. Ertesi gün, yani dinlendiğim gün ise sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum.

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalara göre günlük almam gereken kalori 2100

Ve ben diyet yaparak ortalama kalori açığı 1000 kalori yapıyorum.

3 ay içerisinde haftada 4 kilo vermek kaydıyla 12 kilo verdim.

Dediğim gibi şimdi kiloyu daha fazla vermek istemiyorum. Çünkü 1,85 cm boyunda biriyim ve 90 kilonun altına düşmek istemiyorum ama göbek bölgesinde ki yağlardan kurtulamıyorum. Ne yapmam konusunda bana değerli bilgilerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Saygılarımla
    Kas kaybetmeden yağ yakmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aleykum selam hocam da cok bilinçsiz kilo vermissin 13 kiloya rağmen bel 3 cm incelmiş. Programın klasik salon split programlari muhtemelen de 5×5 gibi programlar daha iyi olabilir senin için. Kalorini de kilo vermeyecek şekilde sabitle bulk da yapma recomposition yaparsın. 1000 kalori acik cok fazla 300-500 öneriyorlar genelde. 1000 kalori açığında her hafta 1 kilo aylık 4 kilo verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 28 Haziran 2018; 20:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 Kalori açığı çok fazla, 500 civarı kalori açığı bırakıp makrolarını düzgün sayıp düzgün bir antrenman programı uygularsan kas kütlesi kaybetmeden hatta kazanarak (hayvan gibi yemenden daha az kazanacaksın doğal olarak) hızlıca yağ oranını düşürebilirsin. Ayrıca 1000 kalori açığıyla yağ yakmış olsan da düzgün bir diyettekinden daha az yakmışsın muhtemelen kas kütlesi ve su kaybıyla (13'ün hepsi yağ değil sonuçta)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.