Şimdi Ara

Göbek Eritme Kilo Kaybetmemek İçin??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bircok konu acılmıs evet ama ben istediğim cevapları bulamadım o yüzden açıyorum
    Arkadaslar lysye hazırlanıyorum mezunum ve sürekli evdeyim 2 aydır evde dambıl seti barfiks demiri vb ekipmanlarla spor yapıyorum güçlenmeye başlıyorum açıkcası biraz yanlış başladım 2 aydır sadece günlük protein sayıma ulaşmaya çalışıyorum yaktığım aldığım kalorileri hesaplamadım ve toz almadım (nesquik sayılmazsa) şimdi benim isteğim sağlıklı bi şekilde çalışmak büyük hedeflerim yok iyi görünümek ve güçlenmek istiyorum tek sorunum göbeğim var bunu nası eritebilirim kas ve kilo kaybetmeden? 1 gün aralarla antremanlarımı yapıyorum benim düşüncem bu ara verdiğim günlerin sabahında 1 1bucuk saat koşmak faydalı olucağına inanıyorum bacak ve karın yerlerim diğer bölgelere göre daha hantal kaldı nası düzeltebilirim umarım anlatabilmişimdir sorunumu cevaplarınızı bekliyorum

• uppp
  • Bende ayağım yerden kesilmeden nasıl uçabilirim diye çok merak ediyorum yardım edebilecek biri varsa özelden pm atsın acil pls !!!
  • boş yapma
  • Hocam kilo kaybetmen icin, iyi beslenmemen gerekiyor, seker falan cok tuketirsen, ornegin bira kola pasta falan bu tarz seyler yer icersen yag yaparsin... Sana onerim, sabah uyandiginda 500ml su ic, 1 saat koş, eve geldiginde kahvaltidan once yine 500ml su ic... Ac karna koşman ve uyanir uyanmaz kosman önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Protein miktarını yüksek , şekeri az tutacaksın , kardiyoyu ve ağırlığı da düzenli çalışacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga allah ekmek musap carpsin ki bana yardim edin agam kilo alamiyom bende nolursun sen ne yiyon ne iciyon bu kardasina yardim et allah ekmek musap icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sick kunt kullanıcısına yanıt
    kardesim spor yaparak kilo almanı tercih ederim imkanın varsa önce bi spor salonuna yazıl hocalardan bilgi al ne nasıl olur öğren orda başla çalışmaya kilo alıcam diye yağlanmak göbeklenmek hiçde iyi bişey değil ben aldığım kaloriyi tam olarak yakmadığım için göbek oluştu onu eritmek için yazdım sen direk kilo almak istiyosun yani sporla daha sağlıklı sonuç alırsın benim görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proph

Protein miktarını yüksek , şekeri az tutacaksın , kardiyoyu ve ağırlığı da düzenli çalışacaksın.

Fazla protein tüketimi Glikoz salgılar, glikoz ise basit şekerlerin en yaygınıdır. Şekeri az tutun diyorsunuz, fakat fazla protein tüketin diyorsunuz. Yani hem şeker tüketmeyin, hem şeker tüketin? Kişiyi çelişkiye uğratmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Protein miktarını yüksek , şekeri az tutacaksın , kardiyoyu ve ağırlığı da düzenli çalışacaksın.

Fazla protein tüketimi Glikoz salgılar, glikoz ise basit şekerlerin en yaygınıdır. Şekeri az tutun diyorsunuz, fakat fazla protein tüketin diyorsunuz. Yani hem şeker tüketmeyin, hem şeker tüketin? Kişiyi çelişkiye uğratmayalım.

Hocam ben çok fazla demedim,biraz kas kütlesi artsın diye,ağırlık antrenmanı ve protein kası artırır,ne kadar kas o kadar yağ yakımı,zaten kardiyoda kas kütlesi kaybedecek biraz,yani skinny fat olmasın diye,1 ayda çok kilo verip skinny olmaktansa 3 ayda düzgün vücudu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Hocam ben çok fazla demedim,biraz kas kütlesi artsın diye,ağırlık antrenmanı ve protein kası artırır,ne kadar kas o kadar yağ yakımı,zaten kardiyoda kas kütlesi kaybedecek biraz,yani skinny fat olmasın diye,1 ayda çok kilo verip skinny olmaktansa 3 ayda düzgün vücudu olsun.

"Protein miktarını yüksek" tutacaksınız dediğiniz için bu yorumu yaptım hocam. Tabii kide protein tüketmeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.