Şimdi Ara

kas kaybi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm beyler ben 3 aydir bb ile urasiyorum yasim 17 boyum 165cm ama bu aralar tanidiklarim gorunce direk kuculmussun yada sana neolsu diyorlar protein tozu kullanmiyorum ama baslayacagim sizce kas kaybi olmusmudur? Oldu ise bu kasi geri kazsnabilirmiyim ? Kas kaybi oldugunu nasil anlarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden kilom 66 idi simdi 63 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekrarDENEYİNİzz -- 3 Mart 2015; 12:21:45 >
  • İlk 3 ayda küçülmeyi başardıysan (tebrikler) çubuk krakerle mi beslendi be kardeşim demek isterim öncelikle.

O kas geri gelmez. giden gitti. Boşver o seni kaybetti bide öyle düşün. Yenisini yaparsın üzülme sıkma canını. Günlük kalorinin üstünde beslen , bol protein al. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

İlk 3 ayda küçülmeyi başardıysan (tebrikler) çubuk krakerle mi beslendi be kardeşim demek isterim öncelikle.

O kas geri gelmez. giden gitti. Boşver o seni kaybetti bide öyle düşün. Yenisini yaparsın üzülme sıkma canını. Günlük kalorinin üstünde beslen , bol protein al. Kolay gelsin

Kardes simdi bole.i kalcam neolcak bol protein alirsam geri gelmezmi saten daha kastan kaybettimmi onuda bilmiyorum

• Up up fikri olan yokmu acaba kastanmi verdim yardim edebilck varmi

• TekrarDENEYİNİzz T kullanıcısına yanıt
    Kastanmı verdin yoksa yağdanmı bunu biz anlayamayız.

Spordan önce ölçüm yapılırdı yağ oranı kilon vs bide spordan sonra yağ kas oranına bakılıp anlaşılırdı.
  • Beslenmenize dikkat ederek TekrarDENEYİNİzz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gunde kac kilo seker aliyonuz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

İlk 3 ayda küçülmeyi başardıysan (tebrikler) çubuk krakerle mi beslendi be kardeşim demek isterim öncelikle.

Motive etmen guzelde o seni kaybetti nedir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda neydin de ne olacaksın o da ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.