Şimdi Ara

Kas yapıcam diye ilaç alan biri daha öldü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu şu ilaçları bilmeden kullanmayın bir merak alıyosunuz sonrası malum önce bir spor geçmişiniz olsun ve kronik bir hastalık olmasın sonra gereken dozda gerektiği sürede kullanının geçiçi yan etkilerine mağruz kalın ben türküm ama bişey olmaz derseniz eğer trenbolone acetate yada trenbolone enanthate kullanırsanız hiç tecrübeniz olmadan bunlar piyasadaki en güçlü steroidlerdir kas yapar yağ yakar ama yeni başlayan kişiler için önerilmez ve piyasada gırla sahtesi var bunların koyuyo zeytin yağı elemanlar sonra satıyo bunlar insaflıları genede olan sadece paranız gider bazı zalimler çok daha farklı şeyler koyuyolar yani bildiğiniz yerden şaşmayın

aşagıdaki siteden ne faydalı ne zararlı bakın sonra karar verin.
    http://www.steroidansiklopedisi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 15 Nisan 2017; 13:27:0 >

• lastpavel kullanıcısına yanıt
    aman yarabbi bu nasıl bir hort seni mutlaka tanımak istiyorum yiğidim
  • çok üzücü daha 29 yaşında.. insallah bu tarz olaylar artık olmaz insanlar ders cıkarır.. ayrıca spor salonlarında zatıylatıcı, damar acıcı vb. etkiler yarattıgı söylenip satılan ilaçlar bu hale getiriyor. zayıflamak kas yapmak isteyim derken aramızdan ayrılıp gitti . çok üzücü arkadaşlar eğer okuyan varsa lütfen ne kendınızi harcayın nede sevdiklerinizi üzün böyle haberler insallah artık son bulur. bu durumun oluşmasında bu ilaçları yapıp üretip satan kim varsa o parayı coluguna cocuguna nasıl yedirecek ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.