Şimdi Ara

Kas yapıcam diye ilaç alan biri daha öldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kreatin, protein tozu, bcaa-amino asitler vs. bunların sağlıklı kalp,böbrek,karaciğer hiç birine bir yan etkisi yok. onlarca yabancı üniversitenin araştırmalarını internette bulabilirsiniz. vücut agırlıgı pound başına 0.7 protein alan 77 kişi 1yıl boyunca spor yapıyor ve inceleniyor sonuc olarak karaciğer fonksiyonlarında ve kandaki kreatin değerinde bir artışa sebep olmuyorlar.(HALİ HAZIRDA KARACİĞER-BÖBREK-KALP RAHATSIZLIGI OLANLAR DOKTOR TAVSİYESİ İLE KULLANMALI) bu ürünler ilaç değildir besin takviyesidir. Clenbuterol, ventolin, deca, testo, trenbolone ilaç bunlardır. Arkadaşın günahını almayalım ancak yağ yakımı için astımlıların kullandığı kalp ritmini artırıp met hızlandıran clenbuterol ya da ventolin kullandıysa kendi düşen ağlamaz.Bir başka olasılık yağ yakmak isterken bile insan vücudunun kaliteli yağlara ihtiyacı var ortalama bir insan için 60-90gr arası günlük. Bu arkadaş hiç yağ almayıp iyi kolesterol denilen hdl seviyesinin düşüp ldl seviyesinin artmasına neden olmuş olabilir ki bu kalp krizinin baş nedenlerinden.

In a study(1) that was performed this year designed to study the effects of a high protein diet in young men, the blood markers for kidney function of 77 men who participated in an average of 6 hours of weight training per week (average age of 26), and ate a diet consisting of 19% protein were analyzed. Their protein intake came out to be about 0.76 grams of protein per pound bodyweight, which is very close to the 1 gram per pound minimum that is typically recommended for bodybuilders. Primary blood tests for kidney function were ran in which blood urea nitrogen, uric acid and creatinine levels were monitored. The measurements showed that all of these items were within normal parameters in all participating men. Therefore, one can conclude that a high protein diet does not apply stress on healthy kidneys.

References
    (1) LaBounty, P, et al. (2005). Blood markers of kidney function and dietary protein intake of resistance trained males. J Int Soc Sports Nutr.2:5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 8 Mayıs 2014; 12:20:32 >

• Allah rahmet eylesin cok kotu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın

Hocam hemşire arkadaşım var, kalp krizi nedeniyle acile gelenlerin ilk olarak kanındaki kreatin oranına bakıyoruz demişti?

Kandaki kreatin baska birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Karnitin almistir kalbe yüklendigi icin sonucu boyle olmus sanirim .
    Allah rahmet eylesin

Neyin sakasi bu? Vucut zaten kendisi karnitin uretiyor oldurebilecek en son madde bir kafein bile etmez memleket cahil dolu carnitin dedigin sey aminoasit ayrica insanlari zayiflama haplarinda olduren yuksek doz kafein heleki sporcu degilse kalp kaldiramiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Steroid den durduk yere kalp krizi olmaz, Kesin vucut ısısını arttırmak icin efedrin veya salbutamol alıp ölmüştür.

Efedrini sporcu bulamiyor salbutamol dedigin madde ise ventololinde var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

Karnitin almistir kalbe yüklendigi icin sonucu boyle olmus sanirim .
    Allah rahmet eylesin

karnitinin kalbe zarar verdiğine dair bir bilgi var mı elinizde?

Ben kendi fikrimi söyledim karnitin kullananlar ölüyor diye birşey yok sonuçta o karnitin maddeleri vücuda ısı verdiği için kalbide zora sokabilir benim görüşüm .

bilimde görüş diye bişey mi var? Kanıt varsa konuşursun.

Ayrıca karnitin vücuda ısı vermez

• Yahu haberde zaten ilaç diyor. Ne alakası var protein tozuyla aminoyla. Zaten bu ürünlerin fizyolojik olarak alınan ilaçlar gibi kalbe etki edebilecek bir durumu yok. Bildiğin besin çünkü. Allah Rahmet eylesin, ancak belki de ilaçtan değildir? Ne kullanıyormuş acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Ölüm çok komik geldi heralde sana. Neyse sen öldügünde de böyle gülerler sorun olmaz.

• Alem body ci kesilmiş. Karaciğeri gazete kağıdında taşırsınız 50 li yaşlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma ilk olarak Clenbuterol geldi. Cidden anlamıyorum arkadaş çevremde de görüyorum yağ yakıcam diye çok rahat birsekilde kullanıyorlar bu zehir i.

• Gunduz insaat aksan spor ve haftada 6gun calisiyor.. İste bilincsizlik kurbani bir arkadasimiz. En prof. Sporcu bile haftada 6gun spor yapmiyor. Kalp artik havlu atmis bu ritme ayak uyduramadi belkide gizli kalp vardi kullandigi maddede tetikledi. Adli tip sonucunu gormeden kimse bilemez.. En kral supplementleri kullandim bilincli kullanilmazsa zararida olur.

• ben 100 tlye clenbuterol almıstım netten ben evde yokken annem almıs kargodan direk çöpe atmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Aklıma ilk olarak Clenbuterol geldi. Cidden anlamıyorum arkadaş çevremde de görüyorum yağ yakıcam diye çok rahat birsekilde kullanıyorlar bu zehir i.

Clenbuterol zehir degil yurtdisinda eczanelerde yasal olarak satiliyor ilk 2 gun psikolojik enerji verir sonra eski hal

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Aklıma ilk olarak Clenbuterol geldi. Cidden anlamıyorum arkadaş çevremde de görüyorum yağ yakıcam diye çok rahat birsekilde kullanıyorlar bu zehir i.

Clenbuterol zehir degil yurtdisinda eczanelerde yasal olarak satiliyor ilk 2 gun psikolojik enerji verir sonra eski hal

Yurtdışında eczaneler de satılması iyi birsey olduğu anlamına gelmiyor. Kullanıken Vücudun altını üstüne getiriyorsun Zahirden farkı yok.

• quote:

quote:

Steroid den durduk yere kalp krizi olmaz, Kesin vucut ısısını arttırmak icin efedrin veya salbutamol alıp ölmüştür.

Acık adresini yolla haziranda sana gönderim bir kutu benden. Sahin irencinin ölümünden sonra DNP ve efedrin kurlerı top 1 e yerlesti peynır ekmek gibi var piyasada...
    Salbutamol dedigin maddenin tehlikesini sen biliyor musun?
    Uzun sure ve kısa sürede asırı doz kullanımında seni kalpten götürür işte bu genc arkadas gibi kosu bandının üstünde kalırsın...

• En iyisi doğal çalışmak ne ilacıymış ya...
  • quote:

quote:

quote:

Acık adresini yolla haziranda sana gönderim bir kutu benden. Sahin irencinin ölümünden sonra DNP ve efedrin kurlerı top 1 e yerlesti peynır ekmek gibi var piyasada...
    Uzun sure ve kısa sürede asırı doz kullanımında seni kalpten götürür işte bu genc arkadas gibi kosu bandının üstünde kalırsın...

zaten kullanıyorum rusyada yaşıyorum eczaneden alıyorum türkiyede aldığım clenbuterol ile buradaki tutmuyor oraya sırf sahte malları yolluyorlar tamam yazacağım pmden açık adresimi 20 liraya yollayabilirsin ptt kargo ile eğer kabul edersen ben 2-3 yıldır belirli aralıklarla clen kullandım gram vücudumda sıkıntı yok tansiyon kalp problemim yok o ilaçları kullanınca belli bir disiplin beslenmek gerekiyor şahin irencinin ölümü sadece dnpye bağlı değil kendisini çok iyi tanımasam bile yaptığı kürlerden az çok haberim var yakın sporcu arkadaşları bile 1 sene boyunca definasyon küründe kaldığını altın vuruşuda dnp ile yaptığını söylüyor 1 sene definasyon kürü üstüne gh zaten intihar demek .

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten kullanıyorum rusyada yaşıyorum eczaneden alıyorum türkiyede aldığım clenbuterol ile buradaki tutmuyor oraya sırf sahte malları yolluyorlar tamam yazacağım pmden açık adresimi 20 liraya yollayabilirsin ptt kargo ile eğer kabul edersen ben 2-3 yıldır belirli aralıklarla clen kullandım gram vücudumda sıkıntı yok tansiyon kalp problemim yok o ilaçları kullanınca belli bir disiplin beslenmek gerekiyor şahin irencinin ölümü sadece dnpye bağlı değil kendisini çok iyi tanımasam bile yaptığı kürlerden az çok haberim var yakın sporcu arkadaşları bile 1 sene boyunca definasyon küründe kaldığını altın vuruşuda dnp ile yaptığını söylüyor 1 sene definasyon kürü üstüne gh zaten intihar demek .

Burda sorun clenın yada efedrinin aldıgın anda seni oldurmesı degıl, sen dusuk dozda duzenli kullanmısındır bir problemin yoktur ayrıca genc biri oldugunu tahmin ediyorum..
    Ama böyle arkadaslar ucuk dozlar alıp olume davetiye cıkartıyolar...
    Clen, efedrin, salbutamol masum ilaclar degillerdir.
    Sahin İrencin dnp den ölmüştür bizzat tanirim tüm ailesini ayrıca bizim camiadan kendısı bende cerrahpasada oturuyorum sahinin ölümünden suclanan sahsin spor kulubu olan Meshur Atletik fittness de basladım vucut gelistirmeye...
    Sahin ultra profesyonel bir adamdır haklısın tüm yıl yarıslara hazır sekılde kalır ama aldıgı onca steroid e ragmen hicbir saglık sorunu bulunmamaktaydı sadece gereginden fazla aldıgı dnp efedrin yüzünden vefat etmiştir.

• Alın ilaçları ne olcakki alın steroidlerinizi herşeyi alın sonra gelin kumar oynayak hangi organ ilk gidecek diye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burda sorun clenın yada efedrinin aldıgın anda seni oldurmesı degıl, sen dusuk dozda duzenli kullanmısındır bir problemin yoktur ayrıca genc biri oldugunu tahmin ediyorum..
    Ama böyle arkadaslar ucuk dozlar alıp olume davetiye cıkartıyolar...
    Clen, efedrin, salbutamol masum ilaclar degillerdir.
    Sahin İrencin dnp den ölmüştür bizzat tanirim tüm ailesini ayrıca bizim camiadan kendısı bende cerrahpasada oturuyorum sahinin ölümünden suclanan sahsin spor kulubu olan Meshur Atletik fittness de basladım vucut gelistirmeye...
    Sahin ultra profesyonel bir adamdır haklısın tüm yıl yarıslara hazır sekılde kalır ama aldıgı onca steroid e ragmen hicbir saglık sorunu bulunmamaktaydı sadece gereginden fazla aldıgı dnp efedrin yüzünden vefat etmiştir.

Hicbirzaman ictigim clenbuterol 4 tableti gecmedi efedrin kullanmadim cunku kalici hasar verebilir , winstrol tablet kullandim gecen sene guzel diyetle iyi sonuclar elde ettim ama insan alisinca kullaniyor sinav zamani 10 kilodan fazla verdim moralim bozuldu aylarca spor yapamadim bende clene basvurdum tabikide masum degil ama vucutta tuttugu protein hafife alinamaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.