Şimdi Ara

Kas yapıcam diye ilaç alan biri daha öldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karnitin almistir kalbe yüklendigi icin sonucu boyle olmus sanirim .
    Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Karnitin almistir kalbe yüklendigi icin sonucu boyle olmus sanirim .
    Allah rahmet eylesin

karnitinin kalbe zarar verdiğine dair bir bilgi var mı elinizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Komik olan nedir?
    Allah ailesine sabır versin, yakında evlenecekmiş birde...
  • Allah rahmet eylesin. Bir şey yapacaksanız doğal yollarla yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhax

quote:

Komik olan nedir?
    Allah ailesine sabır versin, yakında evlenecekmiş birde...

Fakr de ondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Spor yaparken kalp krizi geçirenler hep hap alanlar mı?
    Kas yapmak için hap alanlar hep kalp krizi geçirenler mi?
    Hap almayıpta kalp krizi geçirenler hangi katagori?

Hapları savunmuyorum yada amino asitleri, protein tozlarını hatta çoğuna karşıyım ancak bilip bilmeden konuşmak yazmak...

insanlar ölür, öyle yada böyle.

Kardeş şimdi bu hapların zararlı olduğunu bir çok universite, spor hekimleri, beslenme uzmanları söylüyor.Çeşitli makaleler yazmışlar. Kalp ritimini bozduğunu ani krizler geldiğini beyan ediyorlar. 2-3 cm ince olsun kasınız pazanız. Ama tercih etmeyin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın

bide karaciğerine sor istersen besin takviyelerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın

Hocam hemşire arkadaşım var, kalp krizi nedeniyle acile gelenlerin ilk olarak kanındaki kreatin oranına bakıyoruz demişti?

Kreatin kinaz (cK) seviyesine bakılır. CK'lar doğol olarak kasların içinde vardır ve kreatin fosfattaki enerji açığa çıkarır. Kas hasarı olduğunda kasların hücre zarı parçalanır ve bu enzim kana karışır bu yüzden kas hasarının belirlenmesinde kullanılır. Kalp krizide bir çeşit kalp hasarı olduğu için kanda CK seviyesi kriz sırasında artar. Bu yüzden tek başına kalp krizini belirlemede kullanılmaz. Ayrıca spordan sonrada CK seviyesi artar.

• Benim gözümde toz ile takviye yapmak damardan kafein enjeksiyonu yapmak ile eşdeğerdir. Her şeyde olduğu gibi böylesine yapay malzemelerde de illaki vücuda zararlı içerikler vardır. Doğru kullanırsanız ve vücudunuz belirli bir kapasiteyle çalışıyorsa siz bunu hazmedebilir tolere edebilirsiniz. Ama spor yapmaya başlamadan bir çok insan böbreğinde, karaciğerinde, kalp-damar yollarında bir problem olup olmadığına baktırmıyor. Kan değerlerini ölçtürmüyor. Bu tip ekler ile vücudunda bir problem varsa işte böyle aniden ölüveriyorlar. Belki teknik açıdan problemi olmayabilir. Ama zaten dünyadaki bir çok rahatsızlık tek başına olduğunda tolere edilebilen, başka şeylerle komplex hale geldiğinde problem yaşatanlar ile ortaya çıkıyor.
  • kaş yapacam derken göz çıkarma

ya da

kas yapayım derken

kalpte kas, kas geliştirme ilacı alıp kalbe zarar vereceğinin farkında olmamış mı?

• Steroid den durduk yere kalp krizi olmaz, Kesin vucut ısısını arttırmak icin efedrin veya salbutamol alıp ölmüştür.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

fazla yüklenmiyorum hocam ben haftada 4 gün alıyorum ve epey su içiyorum , zaten elimdeki supplementler bitince tekrardan bir kan testi yaptıracağım , değerlere göre keseceğim yada devam edeceğim
  • o işlerden anlamıyorum neden kaynaklandı onu da bilmiyorum.
    ama üslubunu düzelt lütfen. başlığı falan okuyunca üzüldüm açıkçası.
  • bakin arkadaslar bunu ilaca baglayip durmayin haberdede belirtiliyor adam dugune kadar forma girmek icin sabah insaata gidip aksaminda kosu bandinda AŞIRI EFOR sarfediyormuş eger sigara vb iciyorsa zaten bu normal bir sey. bahsettigim protein amino vb steroidler degil

• quote:

quote:

quote:

fazla yüklenmiyorum hocam ben haftada 4 gün alıyorum ve epey su içiyorum , zaten elimdeki supplementler bitince tekrardan bir kan testi yaptıracağım , değerlere göre keseceğim yada devam edeceğim

Karar senin ama bence bırak. kaslar 3-5 cm ince olsun varsın. Uzun süreli kullanımda karaciğerde yağlanma ve kalp ritim bozukluğuna sebeb oluyormuş.

Dağ gibi adam gitti işte. Kas yapacağım diye neden 5-10 yıl daha az yaşayasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 8 Mayıs 2014; 11:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

quote:

quote:

quote:

Karar senin ama bence bırak. kaslar 3-5 cm ince olsun varsın. Uzun süreli kullanımda karaciğerde yağlanma ve kalp ritim bozukluğuna sebeb oluyormuş.

Dağ gibi adam gitti işte. Kas yapacağım diye neden 5-10 yıl daha az yaşayasın.

2 ay sonra biter hocam zaten bendeki supplementler (protein , amino , kreatin) ondan sonra zaten ramazan geliyor ondan sonrada kan sonuçlarına göre bırakabilirim belki dediğiniz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Karnitin almistir kalbe yüklendigi icin sonucu boyle olmus sanirim .
    Allah rahmet eylesin

karnitinin kalbe zarar verdiğine dair bir bilgi var mı elinizde?

Ben kendi fikrimi söyledim karnitin kullananlar ölüyor diye birşey yok sonuçta o karnitin maddeleri vücuda ısı verdiği için kalbide zora sokabilir benim görüşüm .
  • dnp kullanmıştır veya başka bir yağ yakıcı hızlı kilo vereyim derken yazık olmuş.. Allah rahmet eylesin
  • Carnitine kullandığını hiç tahmin etmiyorum. Carnitine'in kalbe olumsuz bir etkisi yok zaten zayıflamak için işe yarayan bir üründe değil tamamen şişirme. Basıyorlar içine kafein ve taurini millete enerji veriyor, gaza geliyolar işe yarıyor diye alakası yok. Kahve,yeşil çay aynı etkiyi yaratır üstelik daha sağlıklı.

Neyse konuya dönecek olursak, büyük ihtimal direk metabolizma hızına etki eden termojenik yağ yakıcı veya clenbuterol, dnp gibi ilaçlar kullanmış olabilir bunlarda en ufak doz aşımında ölüm riskleri yüksektir.

Ayrıca zaten o kiloda olan birinin supplement ve ilaçlara başvurması tamamen iradesizlik. O kiloda diyetine ve sporuna dikkat eden biri çok rahat kilo verir çünkü enerji tüketimi çok fazla, azcık kısınca veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 8 Mayıs 2014; 12:17:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.