Şimdi Ara

Kas yapıcam diye ilaç alan biri daha öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, spor salonunda ölen 29 yaşındaki Çağlar Çam'ın ölüm anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, spor salonundaki koşu bandında rahatsızlanan ve kalp krizi geçiren 29 yaşındaki Çağlar Çam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA
    Ingiliz nişanlısıyla evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Çağlar Çam'ın düzgün bir fiziğe sahip olmak ve kas yapmak için ilaç kullandığı belirtildi. Çam'ın hayatını kaybettiği anlar spor salonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
    Kaynak: Ajanslar

video:
    http://video.haber7.com/video-galeri/39242-spor-salonunda-korkunc-olum-kamerada

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yaparken kalp krizi geçirenler hep hap alanlar mı?
    Kas yapmak için hap alanlar hep kalp krizi geçirenler mi?
    Hap almayıpta kalp krizi geçirenler hangi katagori?

Hapları savunmuyorum yada amino asitleri, protein tozlarını hatta çoğuna karşıyım ancak bilip bilmeden konuşmak yazmak...

insanlar ölür, öyle yada böyle.
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz videolari izleyemiyorum maalesef, Allah rahmet eylesin yav uzucu

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Allah rahmet eylesin

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın
  • Kasdan ziyade zayıflamak için salona gidiyormuş galiba. Tahminimce zayıflama ilaçları kullanmış. Bu tür şeylerin ne kadar zararlı olduğu her yerde söyleniyor. Bu da kanıtı işte. Bunun gibi niceleri var. Her şeyin doğal olanı iyidir. Sırf zayıflamak için ne buldun kullanmamalı. Benimde 20-25 kilo fazlam var. Ama bir günde şikayet etmedim. Tamam bazı zorlukları oluyor ama hayatından önemli mi? Gencecik yaşta vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.
  • 1 saniye sonrasının garantisi yok işte...Allah rahmet eylesin

• Acaba ne kullandı. Kas yapıcı ilaç diye kesip atmak yanlış, Ancak protein tozlarına da besin takviyesi deyip zararsız demek yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın

Hocam hemşire arkadaşım var, kalp krizi nedeniyle acile gelenlerin ilk olarak kanındaki kreatin oranına bakıyoruz demişti?
  • quote:

şimdi gelirler protein tozlarına , amino asitlere , kreatinlere laf ederler , bunlar ilaç değildir arkadaşlar , besin takviyesidir , steroidlerle karıştırmayın

+12321
  • quote:

Steroid kullandığını nerden biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Hocam hemşire arkadaşım var, kalp krizi nedeniyle acile gelenlerin ilk olarak kanındaki kreatin oranına bakıyoruz demişti?

günde 5 gram tavsiye ediliyor zaten ve kullanırken günde en az 3-3.5 litre su içmen gerekiyor , bunlara dikkat etmek gerekiyor , ama dediğin şeyi bende ilk defa duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 7 Mayıs 2014; 22:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Steroid kullandığını nerden biliyorsun

steroid kullanıp kullanmadığını tabiki bilmiyorum , ben genel olarak söyledim
  • Steroid kullanip kullanmadigini bilmiyorum ama nisanli olup evlenmeye niyetliyse ve takim elbisenin icine girmek dusuncesiyle olabilir yani bi ihtimal. Bende hergun protein,amino,bcaa,cratein aliyorum ki gunde milyonlarca kisi kullaniyor pek rastlanmiyor boyle birseye. İleride anlasilir bakalim neden dolayi merak ettim bende.

• Maalesef yengenim yeğenide benzer sebebden hayatını kaybetti, Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 8 Mayıs 2014; 13:55:18 >
  • Ulan ben de koşan adama bakıyorum gidecek diye, bildiğin yürürken gitmiş adam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.