Şimdi Ara

kasa alacağım Lian Li PC-A10B - mi SilverStone TJ07 mi yoksa başka mmarka mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sistemimi değiştireceğim kasa konusunda kararsızım tam aradığım kasa dediklerim bayağı bir pahallı çıkıyo ama pc mi güvenle koruyabilmem için bu kadar parayı vereceğim herhalde özellikle hdd lerimi korumak istiyorum.en az 4 aded hdd kullanacağım silverstone nin bu modeline alttaki fanların arkasına mı yerleşiyo hdd ler öyleyse çok iyi fanlar direk ona vuruyo aslında thermaltek ler de çok iyi ama bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.thermaltek armor ile kandalfa da bakmıştım onlar hakkındaki düşüncelerinizide belirtirseniz memnun olurum.bu arada power supley imide tagan ın600w üstü bir modelini düşünüyorum.(bir pc için en önemli iki parça, kasa ve power supley bence)

• bu soyledigin 2 kasa da cok saglam hangisini alsan mutlu edecektir seni ama ben tj07 derim.forumda kullananlar var eminim seni detaylı bilgilendireceklerdir...
    asıl soru tj07 mi tj10 mu cunku bildigim kadarıyla firebal en son tj serisi olan 10'u da getiriyor ve tj07 ile aynı fiyat.o konuda biraz arastırmaya girebilirsin,oneriler alabilirsin ama sonucta silverstone'a imkanın varsa baska kasa arama...
  • coolermaster stacker 830 evo yada bir bak derim ben lian - li PC-A10B alcam valla ama silverstone temjin seriside süper kasalar ama ben Lian -Li derim .
  • valla silverstonenun o kasasını çok beğendim ama stacker stc-t01 aldım...
    kasanın içinde 3 lü hdd mödül geliyor, belki sana az gelir ama bir tane daha alabilirsin modülün tam önüne 120mmlik fan la beraber geliyor ve çok iyi soğutuyor...
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler forumda silverstonetj07 nin ekran kartını yeterli soğutmadığı yazıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_14850011/tm.htm nedersiniz?acaba thermaltek kandalf veya armor mu düşünsem dördüde iyi kasalar kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyli -- 1 Eylül 2007; 15:00:07 >
  • Lian li yafa Silverstone temjin serisi varken thermaltake kasaların lafımı olur çöp yıgını kalırlar yanlarında
  • Bende TJ07 ve V2000 arasinda kalmis birisiyim.

Firebal a mesaj attim. Hem V2000 hemde TJ07 ler su anda tayvandan gemiye yüklenmisler ve en gec 1.5 ay icerisinde geleceklermis. Ben hangisi ucuz ise onu tercih edecegim galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben stacker a da bir bak derim hocam almadan önce kullanıyorum ve memnunum anakartım 9 derece şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

ben stacker a da bir bak derim hocam almadan önce kullanıyorum ve memnunum anakartım 9 derece şu anda

Eger benim icin diyorsarniz, Bence stackerin yukarida isimlerini verdigimi kasalar yaninda pek bir esamesi okunmaz.

Fiyat derseniz kasa icin bence paranin pek bir önemi yok cünki kasa diger donanim parcalari gibi zirt birt degisilen bir parca degil. O yüzden kasaya iyi bir bütce ayirdim ve kesinlikle en iyisini almak istiyorum. Tj07 ve V2000 den daha iyisinide göremedim henüz

• sen bilirsin hocam ben sadece tavsiye ederim ama stacker kadar kolayca şekilden şekile girebilen kasa görmedim ama tabiki benim gönlümdende temjin geçmişti...
    şu anda stc-t01 kullanıyorum ve cidden memnunum
  • quote:

sen bilirsin hocam ben sadece tavsiye ederim ama stacker kadar kolayca şekilden şekile girebilen kasa görmedim ama tabiki benim gönlümdende temjin geçmişti...
    şu anda stc-t01 kullanıyorum ve cidden memnunum

Stacker de cok güzel bir kasadir ona itirazim yok. Ama ben bi kere gönlüme yerlestirmisim TJ07 veya V2000 i. Yapacak bir sey yok benim icin artik
  • quote:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/xaser3/2000a.asp
    v2000 dediğin bu mu hocam

Hayir. Sizin verdiginiz Thermaltake, Benim bahsettigim Lian Li

kasa alacağım Lian Li PC-A10B - mi SilverStone TJ07  mi yoksa başka mmarka mı?

• anlamıştım çünkü Thermaltake V2000 ile stacker karşılaştırmak hatta v2000 beğenmek zor olur...

ama lian li ye diyecek bişeyim yok gerçekten iyi yapıyorlar...
  • Tabiki TJ07

Hem Kandalf Hem Stacker hemde Tj07 kullanan biri olarak (Lianli V1000de arkım kullaıyor 2000 degıl)

TJ07 tercihiniz olmalıdır
  • herkese çok teşekkür ederim bende tj07 ye gönül vermeye başladım ama yan kısımda fan olmaması bir eksiklik olabilirmi ekran kartını soğutmada etkili olmadığı söylenmiş forumda.http://forum.donanimhaber.com/m_14850011/tm.htm tek kafama takılan kısım orası yoksa karar verdim gibi kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerlerse memnun olurum.
  • Hangi akıllı sölemiş onu merak ediyorum.Kullanan kim sölemiş?

Kaç aydır kullanıyor ekran kartımda önce 1900GT daha sonra 1gb 2900XT.Kesinlikle sorun yaratmıyor+ön kısma fan takmak çok kolay bu ürünü almanız yeterli bende bunu aldım

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0221 (Bendeki siyahı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.