Şimdi Ara

Kasa Alacagım Tavsiyelerınıze Ihtıyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Mid tower bir kasa almak ıstıyorum gorunume cok önem veriyorum usb 3.0 olması bı fark olustururmu bılmıyorum anakartım asus m4a78-vm

fiyat aralıgı 160 Tl arkadaslar dark ve aerocool firmasının bu fıyat aralıgın guzel urunlerı var fakat bılgı sahıbı deyılım deneyımlı arkadaslar yardımcı olursa sevınıırm.

iyi forumlar sımdıden teşekkur ederım

• Yorumun ıcın saol kafamdaki kasalar sunlar.

Aerocool CyborgX

AeroCool Strike-X GT "Devil Red" bu kasa hakkında ıyı seyler soylendıgını soylemem.

Aerocool Syclone 2

Dark Raptor.

bu kasalar hakkında bılgı sahıbı olanlar yorum yazarsa cok sevınırım.
  • Nox Blaze SX modeli alınabilir, alt linkte incelemesi var.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5037

Alternatif olarak Aerocool Sixth Element tercih edilebilir.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-siyah-kasa.html

• yorumun ıcın saol attıgın kasaları dusunecegım. yorumlarınızla katkılar yapın arkadaslar dusuncelerınızı yazın.
  • Fiyatta biraz çıkabilirsen Corsair 400R kasalar Vatan'da %25 indirime sahipler, 211 TL fiyatı var

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011011-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57746

Bir de Zalman Z11 Plus var, içerisinde 5 adet fanla geliyor oda, kasanın şekli de hoş :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/zalman-z11-plus-z11-plus-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59189

• yorumun ıcın teşekkur ederım zalman z11 plus modelını canlı olarakda gordum cok hos bır kasa gercekden onuda dusunucegım aerocool markasının kasa modellerının ne gıbı eksık yanları var acaba sızlere gore..
  • Kasa olarak ZALMAN Z11 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA

yada

COOLER MASTER HAF 912 PLUS

İkisinden birini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 19 Nisan 2012; 21:45:06 >

• arkadaslar z11 alacak kadar nakit im yok normalde kasammı cok seven bırıyım mod felan yapmıstım cok ugrastım bır olay nedenıyle kasamı parcaladım

dıkkatımı çeken konu su belırlı fırmaları önerıyorsunuz ornegın Zalman Cooler master corsair gibi markalar sunda öncekde aklıma takılan konu sunlar

aerocool dark ws fırmaların kasaları cok gösterıslı bu gosterısın getırısı özellıklerden kısmaları olmus gıbı yada mazeme kalıtesı zalman z11 ı canlı olarak gordum ınceledım gercekden parasını sonuna kadar hak eden bır urun yorumlarınız ıcın teşekkur ederım fıkrı olan arkadaslar yorumlarınızı eksık etmeyın..
  • Parayı bulun Z11 i alın bence. Görünüme önem veriyorum diyorsunuz ama ucuz kasalarda görünüme önem verilmiyor. Aerocool' un X Strike serisini alma sakın. Gösterişli ama malzeme kalitesi olarak çok kötü.
  • Aerocool RS-4 Veya Cm Strom Scout Tavsiye Ederim.

Aercool'un İçi Daha Derli Topludur. Cm Strom İse Görüntü Olarak Gayet İyidir. Fiyat Olarak 150-160 TL Civarı Şuanda.

Cm Haf 912 Serisi İyidir Ama Bütçeni Aşabilir.

Aercool Strike Serisi Temizlik Bakımından Eksikleri Çok. Her Tarafı Açık ve Filtrelemesi fazla yok.

Dark Tavsiye etmem Malzeleme Kaliteleri diğer markalardan biraz aşağıda.

Aerocool Syclone 2
    Dark Raptor.
    Aercool Strike-X

Bu Kasalar arasında bende çok kaldım Ancak Cm Strom Scout Aldım.

Aerocool Sixth Element , İçeriği İyi Kasadır ancak Zevk işi ben Ön Panel Kapaklı Kasalardan hoşlanmıyorum.

Kasa işi Tamamen Zevk işi , Onun dışında 2-3 Önemli Noktası var. Toz Filtreleri , VGA Kart Boyu ve Kablo Saklama Özelliği.
  • Yorumun ıcın teşekkur ederım ama biraz gec oldu aerocool strike x gt devil red modelini bir arkadasımda gordum malzeme kalıtesı olsun gorunum acısından benı çezbetti ve bunun üzerine bu kasayı almaya karar verdım kargoda suan urun gelınce detaylı bı ınceleme yapacagım..

Sirada Fan kontrol unitesi almak kaldı. satan arkadaslar varsa pm atabılırler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.