Şimdi Ara

Kasa Alımı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kasayı almak istiyorum sizce nasıldır bu özellikler iyi midir güncel oyunları açabilir mi i3 işlemci işimi görür mü fiyatını da uygun buldum sadece kasayı alırsak benim ekranımı takınca herhangi bir sorun yaşarmıyım öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-islemci-4-gb-ram-harici-3-gb-ekran-karti-sadece-670-tl-91364022/detay

Link vermek yasaksa özür diliyorum ama öğrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcav

Arkadaşlar ben bu kasayı almak istiyorum sizce nasıldır bu özellikler iyi midir güncel oyunları açabilir mi i3 işlemci işimi görür mü fiyatını da uygun buldum sadece kasayı alırsak benim ekranımı takınca herhangi bir sorun yaşarmıyım öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-islemci-4-gb-ram-harici-3-gb-ekran-karti-sadece-670-tl-91364022/detay

Link vermek yasaksa özür diliyorum ama öğrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

anakart ve kasa upgradeye uygun değil

• Peki sen bana bi toplama bilgisayar önerebilirmisin yaklaşık o fiyatlarda sadece kasa diğer her şey var zaten.Güncel oyunları da açabilsin istiyorum öyle bir şeyler önerebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcav

Peki sen bana bi toplama bilgisayar önerebilirmisin yaklaşık o fiyatlarda sadece kasa diğer her şey var zaten.Güncel oyunları da açabilsin istiyorum öyle bir şeyler önerebilir misin?

o fiyatlarda toplanmaz yaklaşık 1.000 TL bütçe ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 24 Haziran 2012; 13:03:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Csgo Kasa Açmak Mantıklı Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.