Şimdi Ara

Kasa Çalışıyor Ses Geliyor Monitörde Açılıyor Ancak Görüntü Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Srkadaşlsr merhaba acil yardım gerek bugun bir anda ben bir oyundayken görüntü gitti ama öyleki ses çalışıyor oyundan sesler geliyor ancak görüntü yoktu açtım kapadım windows açılma sesi geldi yine ama görüntü yoktu monitörde açılıyor ama görüntü yok yardımınız gerek şimdiden teşekkürler
     Kasa Çalışıyor Ses Geliyor Monitörde Açılıyor Ancak Görüntü Yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    Eğer anakartınızda onboard VGA girişi varsa monitörünüzün görüntü kablosunu onboard olan VGA girişe takarak görüntü alıp almadığınızı kontrol edin.

Harici ekran kartı kullanıyorsanız geçici veya kalıcı bir sorun olabilir bu yüzden ekran kartınızı çıkarıp, yeniden slota tam ve doğru oturacak şekilde takın ve vida bağlantılarıyla sabitleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Eğer anakartınızda onboard VGA girişi varsa monitörünüzün görüntü kablosunu onboard olan VGA girişe takarak görüntü alıp almadığınızı kontrol edin.

Harici ekran kartı kullanıyorsanız geçici veya kalıcı bir sorun olabilir bu yüzden ekran kartınızı çıkarıp, yeniden slota tam ve doğru oturacak şekilde takın ve vida bağlantılarıyla sabitleyin.

Bende bilen birini aradım sordum vga değiştir dedi ancak onun giriş destekleyicşsi yok bu yuzden yapamıyorummonıtor değiştircem yarın yolluyorum bunu bilen biri gibisiniz bluescreen sorunuda vardı takılıp res atıyordu bılgısayar bazende nvdia geforce (ekran kartım) görüntü vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorununu verıyor aradıgım kısı bana html kablolu bır monıtor yollayacak sız ne düşünüyorsunuz işe yarar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    Açıkcası sorunun daha çok ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum kaldı ki almış olduğunuz mavi ekran hataları da NVidia ekran kartı sürücüsü ile ilgilidir ve bu gibi durumlarda ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz gerekirdi.

Size önerim ; eğer anakartınızda onboard ekran kartı girişi (VGA) yoksa bilgisayarınızı kapatıp, güç kablosunu da çıkararak ekran kartınızı kontrol etmeniz olacaktır. Ekran kartınızın sıcaklığını kontrol ederek, yuvasından dikkatlice çıkarın ve yeniden slotuna tam ve doğru oturacak şekilde takıp, vida bağlantılarıyla sabitleyin.

Sorun halen devam edecek olursa ve eğer imkanınız varsa geçici olarak farklı bir ekran kartı takarak görüntü alıp almadığınızı kontro ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 26 Ekim 2014; 20:29:56 >
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Evet aslında bende ekran kartı diye düşündüm ancak şimdilik monitörü değiştiricem zaten sevmıyordum onun dışında vga nın altında bir giriş daha var evet ancak onada uyum saglayıcı gerekeceginden mınitor değişmesi iyi oldu onun dışında bende ekran kartı oldugunu düşünüyorum ancak tam olarak neyi çıkaracagımı falan bilemiyorum bu yüzden dokunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.