Şimdi Ara

kasa deli gibi ısınıyor fikirlerinize ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart Adı Asus P4P800-X (4 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
    İşlemci Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200)
    Sistem Belleği 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    Ekran Kartı ASUS ATI Radeon A9550 Series (256 MB)
    Disk Sürücüsü SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Böyle bir sistemim var..Kasa da anormal derece de ısınma sorunu var eskiden donup kalıyordu bilgisayar bir süre sonra bu sorunu ekran kartının güncel bir driverını yükleyerek hallettim artık kapanma donma resetleme gibi sorunların hiç biri yok ama anormalderecede bir ısı söz konusu.. kasadaki sesi ve ısınmayı kesmek için fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar..ses gene çok önemli degil ama yaydığı ısı gerçekten çok cansıkıcı boyutlarda..
    Şimdiden teşekkürler...

• Kasanın havalandırması iyi değildir eğer ekstra fan yuvaları varsa fan ekleyebilir veya bütçen elveriyosa yeni ve daha iyi soğutan bir kasa alabilirsin
  • ısınmayı azaltabilirsin ama gene ses sorunları boy gösterecektir sana tavsiyim 120 mm lık fan alıp kasanın yan kapagına takman olacaktır ayrıca egsoz fanda olması gerekir en azından 80 mm lik bi tane içerdeki havayı dısarı atabilecek bi fan kolay gelsin
  • Eğer extra fan takıcak yer varsa kasanda fan alır takarsın yada Fan takıcak yer yoksa Kasana modifikasyonda uygulayabilirsin... Örnekler görmek hangi araç gereç lazım bakmak istersen ;

Hadi DH modifikasyon bölümüne >TıkLa!<

Yok ben uğraşamam diyorsan Al soğutması güzel bir kasa tepe tepe kullan
  • Arkadaşlar öncelikle fikirler için teşekkürler.. Soğutması güzel bir kasadan kasıt şu aluminyum olup fiyatı 200 YTL den yukarıda olan kasalarsa almam zor benim power supply ım da sorun var diye dusunuyorum.. çünkü üzerindeki degeri yansıtmayan 15 - 20 ytl lik birşey kullanıyorum.. onu iyi birşeyle değiştirsem yeterli olurmu acaba.. çünkü power takılı olduğu kısıma el deymiyor desem abartmış olmam.. sanki onu değiştirmem sorunun büyük kısmını çözmeme yardımcı olacak gibi görünüyor.. ne dersiniz??
  • power in kaç w

en iyisinden bir su soğutma al hem sesden hemde ısıdan kurtulursun
  • Isınmanın tabiki psu ile alakası yüksektir ancak anlattığına göre diğer bileşenlerde baya ısınıyor
    200 ytl bütçeye şu ankinden çok daha iyi soğutan ve sessiz olan bi kasa+psu alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.