Şimdi Ara

Kasa dizimi Anakart seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop bilgisayarım var fakat birçok programda kasma problemleri ile karşılaşıyorum. Bu yüzden kasa dizmeye karar verdim. Elimde fotoğraftaki kasa var, nasıl bir anakart uyumludur? Hangisini alırken öncelik göstermeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. kasa bu http://www.everest.info.tr/urunler/everest-style-ec335-kk3-real-350w-peak-400w-siyah-12cm-red-fan-kasa-bqesz/ öğrenci olduğum için fazla bütçem yok oldukça toplamayı düşünüyorum şu an sadece bu kasa var
     Kasa dizimi Anakart seçimi

• vsinanv V kullanıcısına yanıt
    alabileceğin anakartların hepsi uyumlu olur o kasayla ama kasaya göre anakart seçilmez işlemciye göre seçilir sen kafanda nasıl bir sistem kurmayı düşünüyorsun ne kadar bir bütçen var
  • Aslında şu an öyle kenara ayırdığım bir bütçem yok ama yavaş yavaş param oldukça parçaları tek tek almayı düşünüyorum hangisini alayım önce kafamdaki ise normalde bendeki laptop i5 toshiba 8 gb ram 2 ekran kartı var ama gerekli olan programları yüklediğimde 2 dakikada pc açılıyor ondan daha kötü olan bilgisayarım saniyeler içinde açılıyo kasmıyoda oyun bilgisayarı gibi ama birazda uygun dizmek istiyorum bana yardımcı olabilirsen sevinirim ne almam gerektiğini bilmiyorum hata yapmakta istemiyorum çünkü biriktirdikçe para alacam parçaları şu an hangisi öncelikli ise onu alayım diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.