Şimdi Ara

Kasa Fan Renkleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa zamanda Xpredator x3 Devil Red Edition alıcam. İnternette gördüm kasaya mavi ışık koymuşlar güzel durmuş. Bende bütün fanları ve birkaç şerit mavi led mi taksam yoksa kırmızı fan ve ledler mi kullansam? Kasa rengi kırmızı/siyah. Görüşlerinizi bekliyorum.

• Mavi led-katot çok göz alıyor, rahatsız ediyor benden uyarması. Kırmızı ışık "soğuk ışık" olarak geçer ve direkt lazer gibi gözüne girmediği sürece çok rahatsızlık vermez. Bence kırmızı daha mantıklı olacaktır, kasayla da daha uyumlu olur
  • Arkadaşa Katılıyorum bu tür kullanımlarda mavi göz'ü rahatsız ediyor. özellikle uzun süre pc başına iseniz tavsiye etmem. kırmızı led öneririm. zaten kasanızda kırmızı siyahmış . Birde kırmızı led leride kör noktaya yerleştirirseniz daha iyi olur.
  • Peki beyaz kullanılsa çok mu sade olur? Fikir topluyorum bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Peki beyaz kullanılsa çok mu sade olur? Fikir topluyorum bu aralar

Beyaz sade olur evet sen arkadaşların dediği gibi kırmızı kullan hem daha şık ve kaliteli olur dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

quote:

Beyaz sade olur evet sen arkadaşların dediği gibi kırmızı kullan hem daha şık ve kaliteli olur dostum.

Beyaz heralde tozları falan da çok açığa çıkarır. Kırmızı daha bir gizem falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

quote:

Beyaz heralde tozları falan da çok açığa çıkarır. Kırmızı daha bir gizem falan

Aynen öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    12 ay önce açıldı
    Devir ayarlı kasa ön panel fanı
    16 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bencede kırmızı yap. Aslında ben sevmiyorum bu led işini falan ama yinede yapcak olursam kırmızı yapardım sanarım.
    Birde rainbow'da olabilir onuda çok yapan var
  • Kırmızı tozları fazla gostermeyecegi için kırmızı olabilirrrr :D

• Arkadaşlar doğru bir noktaya temas etmişler... Ben beyaz, mavi ve kırmızı denemiştim, beyaz hem aşırı fazla sade oldu hem de çok toz gösterdi. Mavi gözümü aldı söktüm attım. Kırmızı sıkıntı vermiyor son derece doğal ve güzel bir ışık ve siyahla da güzel oluyor. Kısacası oy birliğiyle kırmızı... Ya da 5 lira fazla olsun kırmızı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.