Şimdi Ara

Kasa fanını egzoz fanı bölmesine taksam sağlıklı çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski bir kasa var dandik bir şey olduğu için sadece arka ve kasa kapağından hava alıyor. Kasa kapağının üzerinde bir fan var içeriye hava üflesin diye ama oda pek işe yaramıyor diğer harici bileşenler ısınıyor acaba onu yerinden çıkarıp egzoz fan bölmesine taksam olurmu ? En azından içerdeki sıcak havayı tahliye eder diyorum.

Ha bide elimde eski bir psu fanı var egzoz fanının olduğu yere tam oturuyor ama sorun şu ki nasıl bağlıyacağımı bilmiyorum iki adet kablo var onları nasıl dönüştürüp kullanılabilir bir hale getirebilirim ? Kasa fanını egzoz fanı bölmesine taksam sağlıklı çalışırmı ?

• Zaten doğru cevabı mesajınızın sonunda kendiniz vermişsiniz Kasa fanını egzoz fanı bölmesine taksam sağlıklı çalışırmı ?  Kasa ister eski ister yeni olsun arka da mutlaka bir egzos fan olmalı , içerde oluşan sıcak havayı en hızlı şekilde verimli olarak

egzoz fan atar , ondan sonra üst bölümde fan yuvaları varsa onlar atar. Sizde kasa eski olduğundan dediniz gibi sadece arkada yer vardır. Resimdeki galiba dediniz fan , arka bölüme santim olarak uyuyorsa mutlaka oraya takın. İstenirse kapağa da aynı fandan bir tane daha takılr, önden hava almadığı için yandan hava üflemesi içeriye yine de iyi olur.

• İlk gönderideki fanı bugün değerlendirdim elimde ekstra hdd bağlantısı için çoğaltıcı bir kablo vardı sarı ve siyah kısımlarını makasla kestim. Gönderideki fanının kırmızı kablosunu sarı kısma, siyah kabloyu ise yine aynı siyah kısmla birleştirip, bir adet siyah bantla bantlayıp, bir çakmakla eritip camın önünde biraz beklettim. Biraz önce sisteme taktım şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.