Resimde görüldüğü gibi bir bilgisayar kasasına sahibim kendi içinde 1 adet hdd önünde 12cm giriş fan 1 adet arka 12cm egzoz fanı bir kasa üstü (işlemcinin hemen üstünde) yukarıda 12cm led egzoz fanı var ve ben yan kapağa 2 adet 12cm'lik giriş fanı ekledim yani ana karta doğru üflüyor sizce normal mi yoksa fanları çıkartmam mı gerekiyor ?
Bu Sıcaklarda Bilgisayarı Rahatlatmak İçin Çaba Halindeyiz. Benim amacın hem işlemciyi hem ekran kartını hemde anakartı rahatatmak.
Kasa DARK RAPTOR USB3.0/E-SATA ATX SİYAH KASA 550W İşlemci AMD Phenom II X6 1090T BE Ekran Kartı SAPPHIRE - HD6850 GDDR5 1GB 256Bit
hocam fanları doğrı takmışsın normal sıcaklık değerlerinide atarsan bakarız
Şuanda güncel olarak veremiyorum ama genel olarak söylersem Boşta İşlemci: 30-35 derece Ekran Kartı: 40-45 derece Oyunda İşlemci: 35-45 Ekran Kartı: 55-65 Ekran kartının en yüksek 69 derece gördüm ve bayağı kastırmıştım o zaman onun üstüne çıkmadı bu sıcaklarda ve kış değeri değil yaz değeri bunlar Bilgisayarda Hiç bir Şekilde O.C. yok.
yaz değeri dedigin gibi çok normal :)
Yorumlar için tşklr inş başka arkadaşlarda yorum yapar daha güzel bir konu olur
ses yapmıyorsa kalsın benim yan tarafta 4 tane takılı çok ses yapıyo o yüzden çıkartıcam.