Bildirim
KASA İÇİ RGB LED TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anakartınız rgb kontrol destekliyor mu ? desteklemiyorsa herhangi kumandalı bir rgb alıp kasanıza döşeyebilirsiniz parlak isterseniz 3 çipli normal aydınlatma için tek çipliler var ama anakarttan kontrol edecekseniz anakarta göre rgb pinleri değişiyor sanırım bazıları 5v bazıları 12v led çalıştırıyor -
Öncelikle yorumun için Teşekkür ederim fazla anlamam bu konulardan
Anakart: ASUS B450M Dragon 4400MHz(OC) AM4 MATX
Yani bu anakart destekliyormu destekliyor ise kaç wat bana daha açiklayici yazarsaniz hatta direk link atarsaniz sevinirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Anladım direk usb bağlantili alayim o zaman daha rahat ve kullanisli olmazmi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
usb li olanı ilk defa duyuyorum linki var mı ? yani eğer kontrolcüsü yoksa renklerini ayarlayamazsınız ama kontrolcülü ve usb den güç alıyorsa bir problem olmaz sanırım -
Eskiden monitör arkasi için ararken usbli bulmuştum
Yorumlariniz icin teşekkur ederim satin alırken çok isime yariyacak değerlendirecegim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X