standart olarak kaç olmalı arkadaşlar..bi arkadaşım dvd romum çok ısınıyor dedi kasanın panelinde sıcaklık göstergesi 35-40 arası gösteriyor bu normal bir sıcaklıkmıdır
sistem ne ona göre soliyelim
kasa içi bu aylarda 35-40 derece çok normal.
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
kasa içi bu aylarda 35-40 derece çok normal.
+
30-40 arası normal. Fazla ısınıyorsa hava sirkülasyonunda sorun olabilir. Yan kapakları açıp birde öyle ölçmenin iyi sonuç verdiği tarafımızdan gözlenmiştir :)...
benimde 40 derece civarı
load da 54 derece kasa değil kalorifer dairesi olsun abi bunun kışı var ısınma sorunumuz kalmayacak
3 tane 8'lik standart kasa fanı düzgün yerleştirme ile kasanın içini gayet serin tutar.
Feel Hurricane. 30C
40c neresi normal anlıyamadım
Şimdiki kasada 27-30c arası
Eski kasamda bile en fazla 35c oluyordu
quote:
Orjinalden alıntı: the hero
Feel Hurricane. 30C
ya bu kasa bu kadar iyi mi? bazıları işe yaramadığını kalitesiz olduğunu söylüyor psu su nasıl o/c da yeterli mi (350 watt için sordum) benim cehennem kaçkını amd 2500 ü soğutabilecek mi sizce ?
eski kasam dandik codegendi. bununla beraber işlemci sıcaklığı 5c ye yakın düştü. kasa sıcaklığını 10C düşürdü. psudan yana şimdilik bi sıkıntım olmadı. kim ne derse desin kasa güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme