Şimdi Ara

Kasa içi soğutmam yeterli mi ? Yanlış mı ? SS'li !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İşlemcinin fanı değişti , egzos fan takıldı. Ekran kartının kendi fanı var zaten. Sadece ramlere bloklu ve fanlı soğutma alcağım o kadar. Bu arada çipset bloğunun üstündeki eski sistemimden söktüğüm AMD 754 pin fanı. Küçük ama 3500rpm'de deli gibi soğutuyor. Bu arada iki gündür oyunlara lag girmeye başladı sıcaktan mı acaba ? Ben çipsetin sıcağıyla alakalıdır diye fan koydum.
     Kasa içi soğutmam yeterli mi ? Yanlış mı ? SS'li !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 2 Ağustos 2014; 9:57:36 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/dragoon-n422-ram-sogutucu.html

Bu ürünü alıp aliminyum bölgeye fan takmayı düşünüyorum.
  • herşeyden önce içini temizle :))

sonra ram'e oc yapmayacaksan ram için fanlı soğutucuya gerek yok aluminyum bloklar yeter
    cpu gpuya oc yapmayacaksan yeni fan almayada gerek yok sankı :)
  • 70 dolar o gereksiz şeye vereceğine kendine düzgün bi kasa al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı : Turuncu Sakal

70 dolar o gereksiz şeye vereceğine kendine düzgün bi kasa al bence.

+1
  • Sen ilk fanı boşverde fanını ve kasa içini temizle bence :D ayrıca remlerine OC yapmiyacaksan ram soğutucusuda gereksiz.
  • Soğutma derken kasa içinde bir soğutma göremedim, kasa içi zaten toz toprak, köprüye fan koymuşsun derme çatma hava üfletiyorsun ama hangi havayı üfletiyorsun?

Kasanın içine hava taşıyan bir fanın yok, bir tane egsoz fanın var o da dışarı hava atıyor, içeri serin hava almadığın için kasa için zaten sıcaktır sen köprünün önündeki fanla kasa içindeki sıcak havayı yine köprüye üfletiyorsun.

Arkadaşların önerdiği gibi kasa değiştirmelisin, kasa falan alamam masrafım çok diyorsan kasa yan kapağını 14 lük bir fan boşluğu olacak kadar kestir, içeri hava üfletecek şekilde konumlandır, kasa içinde temizle mevcut fanların tozunu al idare ettirir seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serinledikçe performansı artacak zannediyorsan sistemi değiştirmelisin o kadar fan yeter oraya zaten , macunlar düzgünse hava tek yönde girip çıksın yiter aşadan soğuk alsın üstten sıcak atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Soğutma derken kasa içinde bir soğutma göremedim, kasa içi zaten toz toprak, köprüye fan koymuşsun derme çatma hava üfletiyorsun ama hangi havayı üfletiyorsun?

Kasanın içine hava taşıyan bir fanın yok, bir tane egsoz fanın var o da dışarı hava atıyor, içeri serin hava almadığın için kasa için zaten sıcaktır sen köprünün önündeki fanla kasa içindeki sıcak havayı yine köprüye üfletiyorsun.

Arkadaşların önerdiği gibi kasa değiştirmelisin, kasa falan alamam masrafım çok diyorsan kasa yan kapağını 14 lük bir fan boşluğu olacak kadar kestir, içeri hava üfletecek şekilde konumlandır, kasa içinde temizle mevcut fanların tozunu al idare ettirir seni.

Kapağı yaz aylarında asla kapatmam. Sıcaklar çok artıyor. Normalde kapakta fan var zaten içeriye üfleyen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

quote:

Orijinalden alıntı : Turuncu Sakal

70 dolar o gereksiz şeye vereceğine kendine düzgün bi kasa al bence.

+1

+2 yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.