Şimdi Ara

Kasa İçin Hava Sirkülasyonu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Kasadaki hava sirkülasyonunu maksimuma çıkarmak adına farklı bir yol izledim lakin bu şekilde olumlu etki alır mıyım emin olamadığım için sizlere danışmak istedim.

Ekte bulunan fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi kasada ön panelde 2, arka ve üst kısımda 1’er adet olmak üzere 4 adet fan mevcut. Malum hava sıcaklıkları ve günümüz oyunlarının sistemi epey yormasından kaynaklı parçaların hızlı ısınması haliyle kasadaki hava sirkülasyonunu daha önemli hale getiriyor.

Bende, yine fotoğrafta görebileceğiniz üzere elimde kalan fazlalık fanları, kasanın altından yukarıya doğru ve yine önde bulunan ikili fanın hemen arkasından ek bir emiş fanı olmak işlevi ile 3 fan takviyesi yaptım.

Yani olayın özü, önceden sadece ön 2 fan içeriye hava takviyesi yaparken, şimdi alttan ve yine önden olmak üzere toplam 5 fan içeriye hava takviyesi yapacak ve sıcak hava hem arka hem üstteki egzoz fanlardan dışarı atılacak.

Lakin asıl soru şu ki; bu şekilde bir yaptırım özellikle işlemci ve ekran kartının fanlarınıda hesaba kattığımızda ne kadar işlevsel olur??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğru kasa hava akışı hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.