Şimdi Ara

Kasa ısınması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün eski bilgisayarıma bir ekran kartı aldım daha önce onboard kartı kullanıyordum.
    Ekran Kartı Sapphıre 1650pro AGP fakat kartı taktıktan 1 saat sonra bilgisayarım cok ısınmaya başladı psu anakart ekran kartı felaket sıcaktı hemen kapatıp ekran kartını çıkardım. Sonra normale döndü gibi.

Bilgisyar
    P4 2.4
    gigabyte sis861fx-rzm
    1,5 gb ddr 400
    2 hdd
    1dwdrw
    1cdrw
    den oluşuyor psu 300 watt quake marka bir psu.

Ekran kartımın ek bir güç girişi var o girişi de takmıştım acaba sorun ondan olabilirmi. ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• aslında sistemin çok güç çekecek bir sistem değil ama kullandığın psu kalitesiz...Gerçekte 240w filan güç verebiliyorsa ne ala ama o kadar verdiğini bile zannetmem..Ekran kartına güç girişini bağlamazsan sistem hata verip seni uyarır zaten..Birde ekran kartı taktıktan sonra bu ısınma olayları başladıysa kartın çektiği güç psu için fazla geliyor olabilir ??
  • kartın sıcaklığına bak ati
    catalyst kontrol centerdan yada everest adlı programla bendede aynı kart var
    zamanında bende stage 300 wat yazan psu ile kullanıyordum
    psu sorun yaratabilir sen sıcaklığına bakıp buraya yazarsan iiyi olr
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

aslında sistemin çok güç çekecek bir sistem değil ama kullandığın psu kalitesiz...Gerçekte 240w filan güç verebiliyorsa ne ala ama o kadar verdiğini bile zannetmem..Ekran kartına güç girişini bağlamazsan sistem hata verip seni uyarır zaten..Birde ekran kartı taktıktan sonra bu ısınma olayları başladıysa kartın çektiği güç psu için fazla geliyor olabilir ??

yok be abi. ne 240 ı? o kadar vermez.
    bence sen psu değiştir. birde hdd ler ile aynı hatta başka bişey bağlama. bunun konuyla alakası yok ama dandik psu kullandığın için bu uyarıyı yapayım dedim
  • Kasanın sıcaklığının normalin üstünde olup olmadığını elinle bakarak anlayamazsın.Bilgisayardan gör öyle yaz buraya bide.
  • Control center ısıyı göstermiyor sanırım bu modelde termal diyot yok.
    Artı olarak kasa elimi dokunduğum zaman baya bir sıcak psu nun olduğu bölge psu kendi zaten kasadan sıcak arkada fan cıkışının olduğu yer daha önce de dokundum oralara ama hiç bu kadar sıcak deildi. sanırım psu fazla güç çekildiği için fazla ısınıyor bugün yeni bir psu bakıyorum bide kas fanı bakalım inşallah problem çözülür.
  • Bende elimi işlemciye değdiremem çok sıcak olduğu için.Ama değerler bakınca 35-50 arasında.Sende de korkulacak bişey yok diye düşünüyorum.Zaten çok ısınınca pc kapanır.Sende olmuyosa problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

aslında sistemin çok güç çekecek bir sistem değil ama kullandığın psu kalitesiz...Gerçekte 240w filan güç verebiliyorsa ne ala ama o kadar verdiğini bile zannetmem..Ekran kartına güç girişini bağlamazsan sistem hata verip seni uyarır zaten..Birde ekran kartı taktıktan sonra bu ısınma olayları başladıysa kartın çektiği güç psu için fazla geliyor olabilir ??

bencede güş kaynagından diye düşünüyorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.